Ja kad ga vidim kako hoda nemam napretka 20 dananeroazzuro je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 7:00 pmI da, vodite ovog brata Subašića u Mančester da ga moje oči ne gledaju
Upravo tako.amar92 je napisao/la:Edis je uvijek bio i ostao trener za ekipu koja se bori za opstanak. Jednostavno on ne moze i ne zna vise.
Na stranu glupost Bendera, mi sanse nismo stvorili u drugom poluvremnu. Najvise zbog uzasno glupih izmjena. Kakav debil, strasno.
Joj tebe, kao da on ima Bilbiju, Jankovića na klupi i on uvede Hračića i Hajdarevića.
Daj ba, ova ekipa se MORA boriti za Evropu, ima taj kvalitet. Titula ako se poklope neke stvari. Ekipa sa Cocom, Arminom, Štilom i ovim krilima za sredinu tabele? Nema šanse. Kriv je Edis i to je to, nije on još spreman da vodi ovakvu ekipu, nažalost. Pročitan, nema ponuditi ništa novo.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 6:56 pmNapisao sam na pocetku sezone da je sredina tabele realan domet. Lijepo je mastati o Europi ili tituli nekakvoj, ali tesko, jako tesko.
I strucni stab je clan ekipe i to treba tretirati kao cjelinu. Dakle, ova ekipa je za sredinu tabele. Sa nekim drugim trenerom i okolnostima u Klubu, vjerovatno da moze vise.kvalitet je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 7:07 pmDaj ba, ova ekipa se MORA boriti za Evropu, ima taj kvalitet. Titula ako se poklope neke stvari. Ekipa sa Cocom, Arminom, Štilom i ovim krilima za sredinu tabele? Nema šanse. Kriv je Edis i to je to, nije on još spreman da vodi ovakvu ekipu, nažalost. Pročitan, nema ponuditi ništa novo.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 6:56 pmNapisao sam na pocetku sezone da je sredina tabele realan domet. Lijepo je mastati o Europi ili tituli nekakvoj, ali tesko, jako tesko.
i tako u krug, ali ovo stanje u koje u glavnom udjemo kad povedemo 1:0, nikako ne mogu da shavatim, tacno jezu osjetim, to nigdje nema nego kod nas na Grbavici.
Sjecam se na prvu 2 puta kada nismo kiksali. Prvo paljenje reflektora, ako me dobro sjecanje sluzi protiv Zrinjskog je bilo, 1:0 ili 2:1 i otvaranje istocne tribine protiv Slobode.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 7:28 pmNisam ovo htio prije utakmice pisati, ali kad god se nešto slavilo, obilježavalo, kad god je neka euforija bila, mi smo podbacili i kiksali. Evo i ovaj put se ponovilo, nevjerovatno. Uvijek od gotovog napravimo veresiju. Ne krivim Edisa previše, jer je ova utakmica trebala biti riješena već u prvom poluvremenu. Nije Edis kriv što Subašić sa peterca u dva navrata ne uspjeva ugurati loptu u mrežu, nije kriv što Beganović izađe sam na golmana i pogodi stativu, golman je dva puta siguran gol odbranio, Mekićev šut u prazan gol Lučić izbija, Štilićev volej koji je iz kaznenog poslao na Maltu. Trebalo je već u prvom poluvremenu biti 3-4:0, nije on sam krivac. Ono za šta ga krivim je konstantno forsiranje Dženisa, stavljanje Subašića na lijevo krilo iz samo njemu poznatih razloga, malog Šehu kojeg je svakako trebao staviti na lijevo krilo zagrijava od 15. minute pa ga ne uvede nikako. Nakon ovoga ostaje gorak ukus i loš osjećaj koji će me pratiti sve do početka proljetnog dijela sezone.