Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 19, 2022 7:00 pm

Sve nam je kao vrijeme danas svuda sivilo na terenu u klubu i td. Nije lako biti navijac Zelje nimalo. Amawe napushi se krchine.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Hej ti ubacujes Hajdarevica a ganjas rezultat :ne:
On ne moze dodati loptu dalje od 5m...Hodzicu idi ti legendo negdje gdje ces moci napredovati i kod normalnog trenera.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

plavi kanarinac
Kontakt:

neroazzuro je napisao/la:
I da, vodite ovog brata Subašića u Mančester da ga moje oči ne gledaju
Ja kad ga vidim kako hoda nemam napretka 20 dana
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Grbavica
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:01 pm

amar92 je napisao/la:Edis je uvijek bio i ostao trener za ekipu koja se bori za opstanak. Jednostavno on ne moze i ne zna vise.

Na stranu glupost Bendera, mi sanse nismo stvorili u drugom poluvremnu. Najvise zbog uzasno glupih izmjena. Kakav debil, strasno.
Upravo tako.
I ovaj put ce nas kostati evrope.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:02 pm

Nije realno s orangutanom išta očrkivati.

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:06 pm

amar92 je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:58 pm
Edis je uvijek bio i ostao trener za ekipu koja se bori za opstanak. Jednostavno on ne moze i ne zna vise.

Na stranu glupost Bendera, mi sanse nismo stvorili u drugom poluvremnu. Najvise zbog uzasno glupih izmjena. Kakav debil, strasno.
Joj tebe, kao da on ima Bilbiju, Jankovića na klupi i on uvede Hračića i Hajdarevića.
To nam je što nam je. Ne može biti sve do Edisa. Mi imamo 6 igrača, ovo ostalo su kanturine, ne bi u Zrinjskom bili ni u 22 igrača. Pogotovo izbor na klupi. Oskudno i jadno.

Ne znam ni što smo se digli da nešto možemo.

kvalitet
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:07 pm

storm_raider je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:56 pm
blueboy je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:53 pm
Opet ponavljam, šesto mjesto realnost ove ekipe i trenera, i to uz malo sreće.
Napisao sam na pocetku sezone da je sredina tabele realan domet. Lijepo je mastati o Europi ili tituli nekakvoj, ali tesko, jako tesko.
Daj ba, ova ekipa se MORA boriti za Evropu, ima taj kvalitet. Titula ako se poklope neke stvari. Ekipa sa Cocom, Arminom, Štilom i ovim krilima za sredinu tabele? Nema šanse. Kriv je Edis i to je to, nije on još spreman da vodi ovakvu ekipu, nažalost. Pročitan, nema ponuditi ništa novo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Diverzant
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:09 pm

EDISE ODLAZI!
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dr. Adzem
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:10 pm

Posrali su citavu polosezonu!
Cuva Bog Zelju svog!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:10 pm

Stvarno smo majstori da useremo kada ne treba, u tome nam nema ravnog...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

storm_raider
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:11 pm

kvalitet je napisao/la:
sub nov 19, 2022 7:07 pm
storm_raider je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:56 pm
blueboy je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:53 pm
Opet ponavljam, šesto mjesto realnost ove ekipe i trenera, i to uz malo sreće.
Napisao sam na pocetku sezone da je sredina tabele realan domet. Lijepo je mastati o Europi ili tituli nekakvoj, ali tesko, jako tesko.
Daj ba, ova ekipa se MORA boriti za Evropu, ima taj kvalitet. Titula ako se poklope neke stvari. Ekipa sa Cocom, Arminom, Štilom i ovim krilima za sredinu tabele? Nema šanse. Kriv je Edis i to je to, nije on još spreman da vodi ovakvu ekipu, nažalost. Pročitan, nema ponuditi ništa novo.
I strucni stab je clan ekipe i to treba tretirati kao cjelinu. Dakle, ova ekipa je za sredinu tabele. Sa nekim drugim trenerom i okolnostima u Klubu, vjerovatno da moze vise.

Ne nerviram se, bitnije su mi neke druge stvari, nazalost.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:12 pm

Al se znamo posrat na sve sto smo dobro uradili, pa to ne zna niko
Željezničar ante portas !

Simply Blue
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:23 pm

AsharaK je napisao/la:
sub nov 19, 2022 7:12 pm
Al se znamo posrat na sve sto smo dobro uradili, pa to ne zna niko
i tako u krug, ali ovo stanje u koje u glavnom udjemo kad povedemo 1:0, nikako ne mogu da shavatim, tacno jezu osjetim, to nigdje nema nego kod nas na Grbavici.

Ovo danas bi imalo smisla samo ako bi nasi rijesili Bobana dok je jos u svlacionici
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Maestro_1921
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:28 pm

Nisam ovo htio prije utakmice pisati, ali kad god se nešto slavilo, obilježavalo, kad god je neka euforija bila, mi smo podbacili i kiksali. Evo i ovaj put se ponovilo, nevjerovatno. Uvijek od gotovog napravimo veresiju. Ne krivim Edisa previše, jer je ova utakmica trebala biti riješena već u prvom poluvremenu. Nije Edis kriv što Subašić sa peterca u dva navrata ne uspjeva ugurati loptu u mrežu, nije kriv što Beganović izađe sam na golmana i pogodi stativu, golman je dva puta siguran gol odbranio, Mekićev šut u prazan gol Lučić izbija, Štilićev volej koji je iz kaznenog poslao na Maltu. Trebalo je već u prvom poluvremenu biti 3-4:0, nije on sam krivac. Ono za šta ga krivim je konstantno forsiranje Dženisa, stavljanje Subašića na lijevo krilo iz samo njemu poznatih razloga, malog Šehu kojeg je svakako trebao staviti na lijevo krilo zagrijava od 15. minute pa ga ne uvede nikako. Nakon ovoga ostaje gorak ukus i loš osjećaj koji će me pratiti sve do početka proljetnog dijela sezone.

Amar927
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:30 pm

Bender se svojim zajebavanjem posrao na cijelu polusezonu i dobro sto je cijela ekipa radila ...

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:30 pm

Sa trenutnim rosterom, trenutnim stručnim štabom i trenutnom situacijom u klubu ovo je neki realan domet. Za nešto više je potrebno puno toga da se uradi a i da se neke stvari poklope.

Dobro znate da Edis neće dobiti niti dati otkaz, tako da će on biti tu i dalje, nema potrebe da se o tome puno priča. Osim ako se situacija u klubu drastično promijeni, pa da dođe taj famozni investitor pa da on zatraži promjenu ŠSŠ.

Čestitke igračima, stručnom štabu i svima u klubu na izguranoj polusezoni, idemo dalje sada!

Nadamo se da će uskoro doći bolji dani za klub.
Fear of the Maniacs!

505 VITEŠKA
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:31 pm

Meni je vikend usrana,sli bukvalno usran,kao i cijela polusezona ovim kiksom.

Nemojte tih glupih komentara tipa ekipa za sredinu tabele,ovo je ekipa za Evropu,a da je bilo normalnog trenera bila bi bodovno sa Zrinjskim

ubaceni element
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:35 pm

Normalno da je sredina pala u drugom kad je jedini trkac otisao na spica, a usao Hajdar da poveze redove.

Al jbga, strucnjak ima podrsku onih koji se pitaju i mi mozemo qrcu svirati.

storm_raider
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:42 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sub nov 19, 2022 7:28 pm
Nisam ovo htio prije utakmice pisati, ali kad god se nešto slavilo, obilježavalo, kad god je neka euforija bila, mi smo podbacili i kiksali. Evo i ovaj put se ponovilo, nevjerovatno. Uvijek od gotovog napravimo veresiju. Ne krivim Edisa previše, jer je ova utakmica trebala biti riješena već u prvom poluvremenu. Nije Edis kriv što Subašić sa peterca u dva navrata ne uspjeva ugurati loptu u mrežu, nije kriv što Beganović izađe sam na golmana i pogodi stativu, golman je dva puta siguran gol odbranio, Mekićev šut u prazan gol Lučić izbija, Štilićev volej koji je iz kaznenog poslao na Maltu. Trebalo je već u prvom poluvremenu biti 3-4:0, nije on sam krivac. Ono za šta ga krivim je konstantno forsiranje Dženisa, stavljanje Subašića na lijevo krilo iz samo njemu poznatih razloga, malog Šehu kojeg je svakako trebao staviti na lijevo krilo zagrijava od 15. minute pa ga ne uvede nikako. Nakon ovoga ostaje gorak ukus i loš osjećaj koji će me pratiti sve do početka proljetnog dijela sezone.
Sjecam se na prvu 2 puta kada nismo kiksali. Prvo paljenje reflektora, ako me dobro sjecanje sluzi protiv Zrinjskog je bilo, 1:0 ili 2:1 i otvaranje istocne tribine protiv Slobode.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Mulalic Edis
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:51 pm

Steta, ali bas steta. Ocekivao sam barem cetiri boda iz ove zadnje dvije utakmice, a dobili smo tek jedan.
Po meni, zadovoljavajuca polusezona u skoro svakom smislu. Cetvrto mjesto i prolazak u kupu je okej za ovaj Zeljeznicar. Da smo mogli vise, mogli smo.
Ovi sto duuugoooo nisu bili na stadionu i sto tipkaju po forumima za vrijeme utakmica najvise vrijedjaju igrace i Edisa. To je tastatura mafija koja je u ovom svemu nebitna. Bravo Zeljo i bravo Manijaci, bila je interesantna polusezona, odigrat ove dvije prijateljske, pa se odmoriti. Nama teren nije problem nego ono van terena, nadam se da ce izdobriti.
Ps. Momak koji je pisao za plate bio je u pravu jedino je to rekao u nekom losem tajmingu pred tekmu. Zadnja uplacena plata je za mjesec juli igracima Zelje. Mozda je neko nesto dobio ispod ruke, mozda neko na neku drugu varijantu, ali to je cinjenica. Tako da ova polusezona je sasvim pristojna kad se uzmu sve okolnosti. Nasa utakmica prava tek sad krece.
Grande Miske 💪

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava