Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 19, 2022 6:42 pm

Ova 99ka je odlican igrac, ne smiju mu prici nasi. Mi se patimo u napadu, a gledaj kod Posusja napadaca.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

Šta reče onaj neki dan za Bobana?
Fear of the Maniacs!

blueboy
Kontakt:

Boban za naše stopere izgleda kao Ibrahimović iz najboljih dana.

Edit: i za naše napadače izgleda kao Ibrahimović iz najboljih dana.
Zadnja izmjena: blueboy, dana/u sub nov 19, 2022 6:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:43 pm

Još se dodatno ubija tekma s ovom stankom.

Kakav debilizam.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:33 pm
@Sima Dizdarevic je nesto drugo, za ovog se vidi.

Poenta nije da ja imam nesto upereno protiv Bendera, poenta je da mi se ne svidja politika naseg kluba. Ne mozemo me niko ubijediti da mi od djece iz naseg pogona kroz pola sezone ne mozemo dobiti igrace tipa Vego, Malic, Galic, pa i Bender! MINIMUM!!Znaci Bog dragi me u to ne moze ubijediti! Sve sto treba je da to bude politika kluba, trener koji ce to ispostovati i malo strpljenja nas navijaca, jer ce gresaka biti. To mora biti buducnost i modus operandi. Da ne pominjem kako je to jeftinija opcija, jer je racunica jasna.Evo nek ova cetvorica nabrojanih kostaju klub cca 20milja mjesecno.Nije manje sigurno sa smjestajem. Djeca ne bi kostala vise od 8. Dakle, imas 12 milj iliti 144milje godisnje na raspolaganju da njih nema.To je ozbiljna plata za nase prilike i dodatna mogucnost da dovedes jos jednog igraca tipa Santos/Amoah (ako ne i boljeg) od kojeg mozes i zaraditi u buducnosti. A sta imamo od ove cetvorice? Nit ces ih prodati, nit ces razviti svoju djecu. E to je problem.To je ogroman problem, a sve zarad nekog sitnog rezultata i menadzerskog tala.
E, svaka ti cast kada imas zivaca u ovim trenucima pisati analize. Mene ukucani polijevaju vodom, hoce hitnu da zovu...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Sky1
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:44 pm

Kakvu šteta nam se nanosi sa ovom pirotehnikom, pa to je neviđeno. Živim za dan kad će je zabraniti kso u dvim ostalim zemljama.

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:45 pm

Ujko je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:33 pm
@Sima Dizdarevic je nesto drugo, za ovog se vidi.

Poenta nije da ja imam nesto upereno protiv Bendera, poenta je da mi se ne svidja politika naseg kluba. Ne mozemo me niko ubijediti da mi od djece iz naseg pogona kroz pola sezone ne mozemo dobiti igrace tipa Vego, Malic, Galic, pa i Bender! MINIMUM!!Znaci Bog dragi me u to ne moze ubijediti! Sve sto treba je da to bude politika kluba, trener koji ce to ispostovati i malo strpljenja nas navijaca, jer ce gresaka biti. To mora biti buducnost i modus operandi. Da ne pominjem kako je to jeftinija opcija, jer je racunica jasna.Evo nek ova cetvorica nabrojanih kostaju klub cca 20milja mjesecno.Nije manje sigurno sa smjestajem. Djeca ne bi kostala vise od 8. Dakle, imas 12 milj iliti 144milje godisnje na raspolaganju da njih nema.To je ozbiljna plata za nase prilike i dodatna mogucnost da dovedes jos jednog igraca tipa Santos/Amoah (ako ne i boljeg) od kojeg mozes i zaraditi u buducnosti. A sta imamo od ove cetvorice? Nit ces ih prodati, nit ces razviti svoju djecu. E to je problem.To je ogroman problem, a sve zarad nekog sitnog rezultata i menadzerskog tala.
E, svaka ti cast kada imas zivaca u ovim trenucima pisati analize. Mene ukucani polijevaju vodom, hoce hitnu da zovu...
Ahahhahahaha

Kralj.

Nije ni meni dobro. Odavno se nisam ovako iznervirao.
Oj Josipe **** si nas, al baš si nas ****.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:45 pm

Mi akcije nismo napravili u drugom poluvremenu, ok primili smo glup gol ali nemamo igru.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:47 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:36 pm
Drug sve to stoji ali evo realno kad smo zadnji put izbacili juniora za prvi tim? Mene ne moze niko ubijediti da nemamo u juniorima napadaca, ako nemamo boljeg od Dzenisa onda nemamo mi sta ocekivati.
Pa ne mozes izbaciti kad niko nema strpljenja. Svi ocekuju da junior izadje ko formiran igrac.To se ne desava ni u Ajaxu.Takvi su rijetki.To su supertalenti. Mladog igraca trebas izgraditi, vjerovati u njega kroz padove i dati mu da igra konstantno da bi uspio.Davanje prilika na kapaljku nije rjesenje.Evo raja se uhvati npr. Subasica, a koliko minuta decko ima u ovih 19.kola?Vrlo malo, a treba da izgleda tip top kad god igra da bi mi rekli, "e jes dobar mali". Na to sve igraju u Zelji gdje se svaku tekmu ocekuje pobjeda.Treba vremena.Pa onda Beca kojeg sam prvi kritikovao i pisao kako nema nista, a onda skontam da je ovo njemu 1.sezona sa konstantnim minutama i napreduje pomalo.Sporo, ali napreduje.Gasal dosao sebi, nakon uzasne 1.sezone i bio super do povrede.Dakle, ima tu materijala koji mogu biti nivo ovih stranaca ili bolji kroz stalno igranje.Ali stalno igranje.Nije ni Drina bio ovo sto je danas do stalnih minuta.

Sto se tice napadaca u juniroima, evo imao si 2 koja su izasla, a koje je Edis fakticki otjerao zato sto mu niko iz kluba nista nije smio reci po pitanju njihovog neigranja. I sta hocemo sad? Treceg, pa da bude isti tretman?

@Ujko Lakse mi tako jeba.jiga.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:48 pm

Joj Bekrica, kako je dao gol Sarajevu svaka ide niska u golmana :D
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:51 pm

Kako god zavrsilo, ovo je daleko najbolja Galiceva utakmica u nasem dresu. Sve sto je zamislio, uradio je.

Maestro_1921
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:52 pm

Ma ništa od ovoga, fuj. Ni boda nikad nisu uzeli na Grbavici, i mi meda ne možemo. E tugo moja...

blueboy
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:53 pm

Opet ponavljam, šesto mjesto realnost ove ekipe i trenera, i to uz malo sreće.

storm_raider
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:56 pm

blueboy je napisao/la:
Napisao sam na pocetku sezone da je sredina tabele realan domet. Lijepo je mastati o Europi ili tituli nekakvoj, ali tesko, jako tesko.

neroazzuro
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:57 pm

Još odbijam povjerovat da smo ovako izgubili bodove...

igla
Kontakt:

Bekovi, napadač i trener.

blueboy
Kontakt:

Kad malo vratim film našeg primljenog gola. Imali smo korner koji je izvodio Mekić, naravno skraćena kombinacija koja nikad nije donijela ništa dobro. Centaršut Mekića ne da nije otišao u 16 m nego je završio na 30 m od gola Posušja, vraća se lopta golmanu koji ima svoj trenutak ludila i primaš gol.

Svaki put kad je neki jubilej na Grbavici, možemo se odmah oprostiti s bodovima.

amar92
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:58 pm

Edis je uvijek bio i ostao trener za ekipu koja se bori za opstanak. Jednostavno on ne moze i ne zna vise.

Na stranu glupost Bendera, mi sanse nismo stvorili u drugom poluvremnu. Najvise zbog uzasno glupih izmjena. Kakav debil, strasno.

blueboy
Kontakt:

sub nov 19, 2022 6:59 pm

storm_raider je napisao/la:
sub nov 19, 2022 6:56 pm
blueboy je napisao/la:
Napisao sam na pocetku sezone da je sredina tabele realan domet. Lijepo je mastati o Europi ili tituli nekakvoj, ali tesko, jako tesko.
Ja sam ovo pisao i prije sezone i kad smo bili pri samom vrhu. Jednostavno, nije realno. Iako nam se poklopilo mnogo stvari, neke ekipe su podbacile a kvalitetnije su od nas, neke igrale domaće utakmice u gostima, i opet smo u 2-3 boda s tim ekipama.

neroazzuro
Kontakt:

sub nov 19, 2022 7:00 pm

I da, vodite ovog brata Subašića u Mančester da ga moje oči ne gledaju

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.

Prijava