Tih 11 plavih mislim da je mogao biti svako ko uplati dvije hiljade. Mislio sam da se smirio kad je uplatio iste a onda opet neke kamate puca. Ludilo mozga.
Tih 11 plavih mislim da je mogao biti svako ko uplati dvije hiljade. Mislio sam da se smirio kad je uplatio iste a onda opet neke kamate puca. Ludilo mozga.
Mislim da ne mozemo ovo posmatrati u kontekstu istih akcija ranije, gdje smo rjesavali osnovne obaveze kroz pomoc klubu. Sto se mene tice, neka mu da pare ko mu je ugovore potpisivao, samo sto naravno nece niko odgovarati za ovo sve sto je uradjeno. Zeljo trpi sve ocito, a evo i obican narod koji se poziva da opet isplati nekoga za koga vecinski i nije bio, bas iz razloga jer smo znali da ce doci do ovoga.ponosannavas je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 4:51 pmE jbg onda nismo trebali nista gurat jer pola para sad dajemo u slicne stvari. Platit ce opet Zeljo. Od ulaznica sad ako zaradimo ili od clanskih ili od bilo cega morat ce mu se isplatiti. Ovako kad mu narod skupi mozda se i postidi mada on ne ponzaje sta je stid. I ovako ce svi ovo dobro zapamtiti da mu vise nikad ne daju da pridje klubu.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 3:47 pmDa posten narod skuplja nekome pare za kamatu, nakon sto je dobar dio navijaca bio protiv toga? Ne ide...ponosannavas je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 2:59 pmZna li neko na koji racun se uplacuje da mozemo skupiti smradu. Hajmo mi odavde pokrenuti pricu. Ne ide da to radi klub. Bit ce opet traze pare. Nesposobni i sl a ljudi se polomise da zakrpe sve. I da sj malo nesposovniji zakljucali bi prostorije i prije pocetka sezone.
Ko kaze da nismoubaceni element je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 9:03 pmZasto mi ne tuzimo Amara za bicika i slicne stvari koje su preko kluba kupovane njegovim ofajlama, Bekricev transfer i duple kamate, te za svjesno okupljanje neformalne grupe grobara sa ciljem obezvrjedjivanja kluba i konacne otmice istog?
Ovo su kamate za period 2004- 2015 sto znaci ds nema veze sa zadnjim ugovorom koji je potpisan. Nazalost to je cisto njegov bezobrazluk u niko nije kriv osim ovih sto se kasnilo sa uplatama oa se kamate nagomilale. Drugi dio duga prema njemu mozemo poslati Nihadu Selimovicu i kompaniji. Janbi narajde da obican narod nista ne placa ali olacali smo i placat cemo a ovaj prijedlig je bii moj. Niko ne poziva. Ok vi vidite drugacije. Ja ovo vidim prvi put kao pravu priliku da obican narod popisa supka jer nema veceg ponizenja nego da mu skupi narod od sebe i da ga posalje u pmstorm_raider je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 8:14 pmMislim da ne mozemo ovo posmatrati u kontekstu istih akcija ranije, gdje smo rjesavali osnovne obaveze kroz pomoc klubu. Sto se mene tice, neka mu da pare ko mu je ugovore potpisivao, samo sto naravno nece niko odgovarati za ovo sve sto je uradjeno. Zeljo trpi sve ocito, a evo i obican narod koji se poziva da opet isplati nekoga za koga vecinski i nije bio, bas iz razloga jer smo znali da ce doci do ovoga.ponosannavas je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 4:51 pmE jbg onda nismo trebali nista gurat jer pola para sad dajemo u slicne stvari. Platit ce opet Zeljo. Od ulaznica sad ako zaradimo ili od clanskih ili od bilo cega morat ce mu se isplatiti. Ovako kad mu narod skupi mozda se i postidi mada on ne ponzaje sta je stid. I ovako ce svi ovo dobro zapamtiti da mu vise nikad ne daju da pridje klubu.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 3:47 pm
Da posten narod skuplja nekome pare za kamatu, nakon sto je dobar dio navijaca bio protiv toga? Ne ide...
A on se sa Nihadom Selimovićem upoznao 15 dana prije preuzimanja kluba. Eto sa kim je i u kakvom povjerenju krenuo u otimanje, uništavanje i srozavanje kluba kako bi se lakše rastalili kasnije. Ali, neće moći ljigo!ponosannavas je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 9:57 pmOvo su kamate za period 2004- 2015 sto znaci ds nema veze sa zadnjim ugovorom koji je potpisan. Nazalost to je cisto njegov bezobrazluk u niko nije kriv osim ovih sto se kasnilo sa uplatama oa se kamate nagomilale. Drugi dio duga prema njemu mozemo poslati Nihadu Selimovicu i kompaniji. Janbi narajde da obican narod nista ne placa ali olacali smo i placat cemo a ovaj prijedlig je bii moj. Niko ne poziva. Ok vi vidite drugacije. Ja ovo vidim prvi put kao pravu priliku da obican narod popisa supka jer nema veceg ponizenja nego da mu skupi narod od sebe i da ga posalje u pmstorm_raider je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 8:14 pmMislim da ne mozemo ovo posmatrati u kontekstu istih akcija ranije, gdje smo rjesavali osnovne obaveze kroz pomoc klubu. Sto se mene tice, neka mu da pare ko mu je ugovore potpisivao, samo sto naravno nece niko odgovarati za ovo sve sto je uradjeno. Zeljo trpi sve ocito, a evo i obican narod koji se poziva da opet isplati nekoga za koga vecinski i nije bio, bas iz razloga jer smo znali da ce doci do ovoga.ponosannavas je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 4:51 pm
E jbg onda nismo trebali nista gurat jer pola para sad dajemo u slicne stvari. Platit ce opet Zeljo. Od ulaznica sad ako zaradimo ili od clanskih ili od bilo cega morat ce mu se isplatiti. Ovako kad mu narod skupi mozda se i postidi mada on ne ponzaje sta je stid. I ovako ce svi ovo dobro zapamtiti da mu vise nikad ne daju da pridje klubu.
Sto Macchiato kafa radi505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned okt 30, 2022 12:28 amKulenovic,Hodzic,Hiros? Ako neko ima vise informacija da napise? Moze i pp
Ili je navodjenje na prostituciju...
Wow bas je prebitno sta je u pitanju
Wow....