505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub okt 29, 2022 6:25 pm
Kad vidis teren u Borcu onda usporedis ovaj na Grbavici pa vidis kakav je lopovluk prosao kroz Zelju
Hvala kamataru sto je teren kao i prijasnji,svaka ti marka prisjela od Zelje
Pogledaj kakav je bio naš kad je tek napravljen, Bernabeu za ovaj u BL. Ovaj njihov je dosta sfušeren, mislim da neće baš nešto potrajati. Naš je bar dvije godine nakon što je urađen bio tip top, dok nije zapostavljeno održavanje pa se degradirao malo, bar u vizuelnom aspektu. I dalje je travnjak dobar, kvalitetniji od ovog kod njih, samo što su se ove pjege pojavile, tačke, izasuo se, kao rezultat slabog održavanja.
Ako ćemo skupljati pare za nešto, onda bi trebali za rekonstrukciju travnjaka. Izabrati drugog izvođača, nipošto više ove Grke i Hellasod. Možda ove što su poslali ponudu savezu kad je bio tender za ove se što se sad rade, mislim da su i povoljniji od ovih uhljupa, a i da nisu, imaju ljudi reference, bar znaš da će uraditi kako treba. Ljudi radili terene za svjetsko prvenstvo, mislim da su i park prinčeva i Santiago Bernabeu oni radili, uz mnoge druge. J.ebo te najpovoljniji ako će ti sfušeriti sve i u crne te jade zaviti, da moraš opet za godinu-dvije sve dizati i raditi rekonstrukciju. Na marakani su radili ovi što su nama, pa im eno terena ko ruglo..