Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

amar92
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 29, 2022 1:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
sub okt 29, 2022 10:11 am
sub okt 29, 2022 7:22 am
Jel moguće da nam 10k ili 45k blokira račun?
Jel to znači, da nemaš ni 10k na računu?
Ne znači to da nemaš na računu, nego sud pošalje banci i oni te blokiraju nema veze koliki je iznos i koliko imaš na računu, ako je sud presudio.
:palacgore:

Zapelo babuki, pa nas blokirao. Fino.
Morat ćemo mi platiti sve njemu, nema druge. I kamate na kamate.
Nije mu zapelo nego je inat proradio nakon sto je izvizdan. Djubre mucko.

svraka
Kontakt:

sub okt 29, 2022 1:22 pm

amar92 je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:

Ne znači to da nemaš na računu, nego sud pošalje banci i oni te blokiraju nema veze koliki je iznos i koliko imaš na računu, ako je sud presudio.

Nema veze sa zvizdanjem. Krenuo je proces prije toga.
Forza 1921!

Oda majstore!

blueboy
Kontakt:

sub okt 29, 2022 2:11 pm

svraka je napisao/la:
sub okt 29, 2022 1:22 pm
amar92 je napisao/la:

Nema veze sa zvizdanjem. Krenuo je proces prije toga.
Što neko nije imao sluha da se to pusti u javnost prije utakmice s Veležom. Tek onda bi vidio kako bi bio dočekan. Vjerovatno bi utakmicu iz tunela pratio.

ponosannavas
Kontakt:

sub okt 29, 2022 2:59 pm

Zna li neko na koji racun se uplacuje da mozemo skupiti smradu. Hajmo mi odavde pokrenuti pricu. Ne ide da to radi klub. Bit ce opet traze pare. Nesposobni i sl a ljudi se polomise da zakrpe sve. I da sj malo nesposovniji zakljucali bi prostorije i prije pocetka sezone.

Haklapuc
Kontakt:

sub okt 29, 2022 3:00 pm

Ma ne, treba mu opet čestitati rođendan na zvaničnoj stranici kluba i uvrstiti u nekakvih 11 plavih.

ponosannavas
Kontakt:

sub okt 29, 2022 3:07 pm

Ne mozes druze moj gledati to tako. Amaru smo duzni jos love pored ovoga. Ljudi koji su u klubu vjeorvatno bi jebali mater svima koj isu bezobrazni i isplatili ih da imaju ali moraju politicki jer para nema na bacanje. Treba isplatii plate i ostale troskove redovno a onda jos vracati 100 ili 200 milja mjesecno na razne dugove i ovakve smradove

Leon_Professional
Kontakt:

sub okt 29, 2022 3:21 pm

Ne treba mu ni rođendan čestitati.
**** ih on

storm_raider
Kontakt:

sub okt 29, 2022 3:47 pm

ponosannavas je napisao/la:
Zna li neko na koji racun se uplacuje da mozemo skupiti smradu. Hajmo mi odavde pokrenuti pricu. Ne ide da to radi klub. Bit ce opet traze pare. Nesposobni i sl a ljudi se polomise da zakrpe sve. I da sj malo nesposovniji zakljucali bi prostorije i prije pocetka sezone.
Da posten narod skuplja nekome pare za kamatu, nakon sto je dobar dio navijaca bio protiv toga? Ne ide...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueboy
Kontakt:

sub okt 29, 2022 4:07 pm

Trenutno je uz Šmrka prvi kamatar grada. Šmrk je u zatvoru, nadam se da će i on ubrzo.

ponosannavas
Kontakt:

sub okt 29, 2022 4:51 pm

storm_raider je napisao/la:
sub okt 29, 2022 3:47 pm
ponosannavas je napisao/la:
Da posten narod skuplja nekome pare za kamatu, nakon sto je dobar dio navijaca bio protiv toga? Ne ide...
E jbg onda nismo trebali nista gurat jer pola para sad dajemo u slicne stvari. Platit ce opet Zeljo. Od ulaznica sad ako zaradimo ili od clanskih ili od bilo cega morat ce mu se isplatiti. Ovako kad mu narod skupi mozda se i postidi mada on ne ponzaje sta je stid. I ovako ce svi ovo dobro zapamtiti da mu vise nikad ne daju da pridje klubu.

Haklapuc
Kontakt:

sub okt 29, 2022 5:16 pm

Uvijek se sjetim riječi pokojne legende kluba Ivice Osima: "Ne znam što mu je ovo trebalo."

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub okt 29, 2022 5:36 pm

Sky1 je napisao/la:
sub okt 29, 2022 11:51 am
sub okt 29, 2022 10:42 am
Sky1 je napisao/la:

Biće ovoga još mrežu je on ispleo. Riješiti se PU, pa se onda njega riješiti za sva vremena.
Nikad se mi toga necemo rijesiti, nazalost. Jos uvijek mu se na zvanicnoj cestita rodjendan, jos uvijek ga pojedinci podrzavaju itd itd. O nekoj krivicnoj prijavi, da i ne pricam.Poslije morza ce se opet naci neko drugi, jer je Zeljo zlatna koka. Lova ce se izvlaciti, a mi tavoriti u mediokritetu. Nase "legende" nam nrce dozvoliti iskorak.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

505 VITEŠKA
Kontakt:

sub okt 29, 2022 6:25 pm

Kad vidis teren u Borcu onda usporedis ovaj na Grbavici pa vidis kakav je lopovluk prosao kroz Zelju

Hvala kamataru sto je teren kao i prijasnji,svaka ti marka prisjela od Zelje

Dr. Adzem
Kontakt:

sub okt 29, 2022 6:33 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
Kad vidis teren u Borcu onda usporedis ovaj na Grbavici pa vidis kakav je lopovluk prosao kroz Zelju

Meni ovaj nas izgleda ko wembli naspram njihovog.
Cuva Bog Zelju svog!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub okt 29, 2022 6:34 pm

Sta fali nasem terenu? Najbolji u drzavi ubjedljivo
Željezničar ante portas !

Dr. Adzem
Kontakt:

sub okt 29, 2022 6:38 pm

Prije bih rekao da je lopovluk prosao kroz savez sto se tice terena. Ovaj nas je wembli
Cuva Bog Zelju svog!

Leon_Professional
Kontakt:

sub okt 29, 2022 6:49 pm

Novo ko novo, logično da je bolje nego nešto što je korišteno. A uz to i slabo održavano.
Ali da je naš loš i kao prijašnji, bgm nije.
Naš teren je također odličan.

Vidjet ćemo kako će ove održavati i kakvi će biti nakon nekon vremena.

Maestro_1921
Kontakt:

sub okt 29, 2022 6:58 pm

Pogledaj kakav je bio naš kad je tek napravljen, Bernabeu za ovaj u BL. Ovaj njihov je dosta sfušeren, mislim da neće baš nešto potrajati. Naš je bar dvije godine nakon što je urađen bio tip top, dok nije zapostavljeno održavanje pa se degradirao malo, bar u vizuelnom aspektu. I dalje je travnjak dobar, kvalitetniji od ovog kod njih, samo što su se ove pjege pojavile, tačke, izasuo se, kao rezultat slabog održavanja.
Ako ćemo skupljati pare za nešto, onda bi trebali za rekonstrukciju travnjaka. Izabrati drugog izvođača, nipošto više ove Grke i Hellasod. Možda ove što su poslali ponudu savezu kad je bio tender za ove se što se sad rade, mislim da su i povoljniji od ovih uhljupa, a i da nisu, imaju ljudi reference, bar znaš da će uraditi kako treba. Ljudi radili terene za svjetsko prvenstvo, mislim da su i park prinčeva i Santiago Bernabeu oni radili, uz mnoge druge. J.ebo te najpovoljniji ako će ti sfušeriti sve i u crne te jade zaviti, da moraš opet za godinu-dvije sve dizati i raditi rekonstrukciju. Na marakani su radili ovi što su nama, pa im eno terena ko ruglo..

Dr. Adzem
Kontakt:

sub okt 29, 2022 7:14 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sub okt 29, 2022 6:58 pm

Pogledaj kakav je bio naš kad je tek napravljen, Bernabeu za ovaj u BL. Ovaj njihov je dosta sfušeren, mislim da neće baš nešto potrajati. Naš je bar dvije godine nakon što je urađen bio tip top, dok nije zapostavljeno održavanje pa se degradirao malo, bar u vizuelnom aspektu. I dalje je travnjak dobar, kvalitetniji od ovog kod njih, samo što su se ove pjege pojavile, tačke, izasuo se, kao rezultat slabog održavanja.
Ako ćemo skupljati pare za nešto, onda bi trebali za rekonstrukciju travnjaka. Izabrati drugog izvođača, nipošto više ove Grke i Hellasod. Možda ove što su poslali ponudu savezu kad je bio tender za ove se što se sad rade, mislim da su i povoljniji od ovih uhljupa, a i da nisu, imaju ljudi reference, bar znaš da će uraditi kako treba. Ljudi radili terene za svjetsko prvenstvo, mislim da su i park prinčeva i Santiago Bernabeu oni radili, uz mnoge druge. J.ebo te najpovoljniji ako će ti sfušeriti sve i u crne te jade zaviti, da moraš opet za godinu-dvije sve dizati i raditi rekonstrukciju. Na marakani su radili ovi što su nama, pa im eno terena ko ruglo..
Te iste pjege ima i trenutno na marakani, znaci nije da se ne odrzava teren.
Cuva Bog Zelju svog!

blueboy
Kontakt:

sub okt 29, 2022 7:40 pm

Ne trebamo sad pljuvati na sve. Teren u Banja Luci je jako dobar, barem gledam fudbalsku utakmicu za razliku od Gabele, Bosanskog Novog i sličnih livada. Biće dobar teren i u Vrapčićima, Tuzli i na Koševu i to mi je drago jer bi se trebao igrati kvalitetniji fudbal. Koliko dugo će trajati tereni na ovom nivou vidjet ćemo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], milanribar i 45 gostiju.

Prijava