Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

bianco blu
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 06, 2022 9:49 am

Mekić sinoć odličan.

Maestro_1921
Kontakt:

uto sep 06, 2022 9:50 am

thierryhenry21 je napisao/la:
uto sep 06, 2022 2:59 am
Maestro_1921 je napisao/la:
uto sep 06, 2022 1:20 am
Durgo je napisao/la:
pon sep 05, 2022 7:55 pm
Evo i ja sa mora. MojaTV radi....

Ko se god zatvori tesko probijamo....

Valjda bude bolje u drugom....
Kako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio. :D
.
Vjerovatno zato što ti je telemachov internet, a moju web tv možeš gledati samo ako je tvoj internet provajder bh telecom. Jedini izlaz ti je (ako ti je bh telecom broj), da prije svake utakmice napuniš kredit, uključiš internet i gledaš ili da odeš nekome ko koristi bh telecom internet i gledaš, ali u tom slučaju možeš i preko tv-a gledat
Ma otkud telemach u Hrvatskoj, al znam da je vjerovatno zbog interneta, znam na šta misliš. Gledao sam preko streama jbga, snašao sam se, pregurat ću nekako dok se kući ne vratim.

Maestro_1921
Kontakt:

uto sep 06, 2022 9:55 am

Durgo je napisao/la:
uto sep 06, 2022 8:14 am
Durgo je napisao/la:
pon sep 05, 2022 7:55 pm
Evo i ja sa mora. MojaTV radi....

Ko se god zatvori tesko probijamo....

Valjda bude bolje u drugom....
Kako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio. :D
MojaTV se moze koristiti na 2 nacina. Preko njihovog broja 5KM mjesecno i preko odvojenog accounta (mail, u mom slucaju gmail account) i to je 10 KM mjesecno.

Razlika izmedju ova 2 je, sto sa 5 KM mozes samo gledati na njihov mrezi (bh telecom), ali sa 10 KM i odvojenim accountom mogu i druge mreze (telemach), ili u ovom slucaju neki strani provider.

Arene ne mogu ako si van drzave, ali mojaTV kanal moze sa ovim 10 KM nacinom.

Nadam se da sam pomogao :)

PS
Dosta raje me ovo pitalo. Tako da je kljucam ovaj odvojeni account, koji nije povezan za broj vec email adresu i placas karticom...
E jesu mi živce izvukli debili, da ne nađoh stream granatirao bih ih. 😂
Hvala brate :D

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto sep 06, 2022 10:39 am

AsharaK je napisao/la:
uto sep 06, 2022 8:53 am
Amar Drina je zlatna koka, greska se moze desiti svakome, ali ona mirnoca kod stopera, iznosenje lopte, stav na terenu i dijagonalni pasovi se danas masno placaju u svijetu fudbala. Posjeti me na onog Anderesena iz Crystal Palaca.
Aposlutno se slazem. Za sezonu dvije bit ce zvjerka garantujem. Sinoc me bas iznervira Aco s svojim dugim prepoznatljivim loptama i naravno svaka zavrsi kod protivnika. Beca takodjer izgubi loptu i lagana setnja pusta protivnika da osvaja prostor. Hodzic i Mekic moraju biti tandem.

blueboy
Kontakt:

uto sep 06, 2022 11:01 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto sep 06, 2022 9:13 am
blueboy je napisao/la:
uto sep 06, 2022 9:02 am
Baš sam pratio, u prvom poluvremenu efektivne igre je bilo 28 ili 29 minuta, što je za našu ligu nevjerovatno. Ali zato na kraju utakmice 46 minuta efektivne igre, što znači da se u drugom poluvremenu igralo 17-18 minuta. Kako nam kradu vrijeme u drugim poluvremenima, pogotovo kad nam treba gol, to je nevjerovatno.
Ma brate ja pogledao na vrijeme, 60.minut, a nije se igralo 5 minuta. Benderu se pomoć ukazivala, onaj njihov ležao, izmjene. Katastrofa.
To je vjerovatno i plan ekipe koja se brani. Uvest egal tekmu do 70.minute, pa onda na smrt padat i još više odugovlačiti, a i nama pritisak dodatno se digne.
Tako je, zato sve ekipe kao Igman trebamo pritisnuti odmah od početka kako bi što prije stigli do gola. Onda se i oni moraju otvoriti, pa je puno lakše. Mi smo sinoć prvi poluvrijeme bili letargični, bez nekog posebnog pritiska i nije im se bilo teško braniti.

Haklapuc
Kontakt:

uto sep 06, 2022 11:08 am

Bravo za pobjedu. Za razliku od nekih prijašnjih utakmica gdje si kao nešto bolji, ali osjetiš da ćeš ga primiti iz prvog kontranapada, ovdje se tačno vidjelo da pobjeđujemo. To je znak da su igrači dobili neko samopouzdanje dobeim igrama. Čak ih ni promašena šansa Haračića nije pokolebala, nastavili su igrati.
Malić koliko god ga kritikovali, za mene sinoć dobar, puno aktivniji u ofanzivi. Stvorena šansa za Santosa, pokretanje akcije kod gol i onaj šut koji bi vjerovatno završio u mreži da nije izblokiran.

U ovakvim utakmicama bi trebali počinjati Hodžić i Mekić, a recimo protiv Slobode sam više za Hodžića i Hajdarevića, jer nam treba čvrstina na sredini terena, a naprijed konačno imamo igrače koji mogu na individualni kvalitet stvoriti šansu. Dolaskom Amoaha smo dobili širinu u napadu, rasteretili malo Santosa, pa ne ide baš svaka lopta na njega. Koliko god da je on dobar i prodoran, ne može baš svaki put proći 1 na 1. Također treba poraditi na pozicioniranju ostalih igrača kod njegovih prodora, tako da uvijek imamo opciju na povratnoj lopti. Čovjek prođe, ali nema nikoga u 16 na pravom mjestu. Isto kao da još uvijek ne vjeruju koliko je čovjek brz i da će uspjeti proći beka.

Štila konačno djeluje spremno i opet je počeo da se igra fudbala i vidi se koliko mu je stalo. Štila s kraja prošle sezone nije imao ni onako mekan prijem ni brzinu donošenja odluka, a sve zbog nespremnosti. Ko je igrao fudbal zna o čemu pričam. Kad nemaš snage, noge su teške, kisik ne dolazi do mozga u dovoljnoj mjeri pa ne možeš ni odluke donijeti na vrijeme. Bilo je tu bljeskova naravno, ali ovo već počinje ličiti na Štilu kakav nam treba i kakvog smo navikli gledati.

Hare79
Kontakt:

uto sep 06, 2022 11:10 am

SkenderijaTM87 je napisao/la:
uto sep 06, 2022 10:39 am
AsharaK je napisao/la:
uto sep 06, 2022 8:53 am
Amar Drina je zlatna koka, greska se moze desiti svakome, ali ona mirnoca kod stopera, iznosenje lopte, stav na terenu i dijagonalni pasovi se danas masno placaju u svijetu fudbala. Posjeti me na onog Anderesena iz Crystal Palaca.
Aposlutno se slazem. Za sezonu dvije bit ce zvjerka garantujem. Sinoc me bas iznervira Aco s svojim dugim prepoznatljivim loptama i naravno svaka zavrsi kod protivnika. Beca takodjer izgubi loptu i lagana setnja pusta protivnika da osvaja prostor. Hodzic i Mekic moraju biti tandem.
Treba rotirati u sredini, kad skontas da je igrac umiran odmori ga tekmu dvije. Vidjelo se sinoc da je Mekic zeljan igre i zato je unio dosta zivosti. Protiv bunkera trebaju igrati on i Hodzic, a kad igras protiv jacih ekipa Hajdar i Hodzic. Beci davati minutazu postepeno, nije jos za prvih jedanaest. Drina je veliki potencijal, Turska mu ne gine za dvije godine. Trenutno smo na bekovima najtanji, igraju dosta promjenjivo. Galic nakav isprepadan, brzo ga fata panika, a lijevo bi bio dobar neki hibrid Vege i Malica.

salle86
Kontakt:

uto sep 06, 2022 11:14 am

Nije Ćubara bio nimalo loš sinoć, pogotovo skok igra svaka njegova. Velić manje više, ali obojica već sad nisu lošiji od Ace. Hvala njemu na svemu ali on trenutno koliko se ima koristi možda više donosi štete.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto sep 06, 2022 11:39 am

Jagodić novi trener Leotara. Šteta što smo propustili priliku da angažujemo stručnjaka kao što je on. :kafa:
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto sep 06, 2022 11:57 am

Uh da je jos Slobodu dobit
Željezničar ante portas !

igla
Kontakt:

uto sep 06, 2022 1:05 pm

Odbrambeno dobra utakmica, Igman nije nista stvorio. Da li je to dobra utakmica naših, ili su ovi baš loše odigrali, nije ni bijelo ni crno.

Ono što je mene iritiralo što sam tokom utakmice imao osjećaj da možemo 2 dana igrati i nećemo dati. Razlog tome je što je Igman igrao korektnu odbranu, što jest jest, ali razlog je i ogroman nedostatak ideje kod nas. Dodajemo se okolo bez ikakvog smisla, statično, bekovi užasni, ne prate kretnju krila, neuigrano, sredina osim Hodžića statična. Na stranu što je npr Beća nazadovao i bezenergičan je, mrzim to što bar svaki od njih ne zna šta je zadatak njihov. Izgledali su ko da termin igraju, pa svako se otkriva kad hoće i koliko može.

Edisu su test ove 4 utakmice. Kad ne pametuje, mi dobijemo. Čim želi da iskoristi mozak, koji mu nije jača strana, gledamo gluposti.

milanribar
Kontakt:

uto sep 06, 2022 1:28 pm

Igman je igro sa tri štopera nazad, ne sjećam se da smo odavno protiv te formacije igrali i vidjelo se da je baš teško za probit. Sloboda će igrati nešto ofanzivnije mislim da je to naša šansa sad kad imamo brze igrače za kontra napade...

Majkel
Kontakt:

uto sep 06, 2022 1:43 pm

Jel' vidite vi ovaj cirkus sa terenima, mi svoj napravili za nekih 40-ak dana.. :D

paradox01
Kontakt:

uto sep 06, 2022 1:50 pm

Majkel je napisao/la:
uto sep 06, 2022 1:43 pm
Jel' vidite vi ovaj cirkus sa terenima, mi svoj napravili za nekih 40-ak dana.. :D
Ma sta znaju streberi, pokrali pare od terena.. :D

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto sep 06, 2022 3:30 pm

uto sep 06, 2022 9:50 am
thierryhenry21 je napisao/la:
uto sep 06, 2022 2:59 am

.
Vjerovatno zato što ti je telemachov internet, a moju web tv možeš gledati samo ako je tvoj internet provajder bh telecom. Jedini izlaz ti je (ako ti je bh telecom broj), da prije svake utakmice napuniš kredit, uključiš internet i gledaš ili da odeš nekome ko koristi bh telecom internet i gledaš, ali u tom slučaju možeš i preko tv-a gledat
Ma otkud telemach u Hrvatskoj, al znam da je vjerovatno zbog interneta, znam na šta misliš. Gledao sam preko streama jbga, snašao sam se, pregurat ću nekako dok se kući ne vratim.
Nije telemach, vec neka njihova mreza.

Ako platis 10 KM, ne trebas biti na BH Telecom mrezi, vez moze biti bilo koja. Samo ti account sa kojim se prijavis ne moze biti BROJ TELEFONA, vec napravis novi account preko maila.
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto sep 06, 2022 3:30 pm

uto sep 06, 2022 9:55 am
Durgo je napisao/la:
uto sep 06, 2022 8:14 am

MojaTV se moze koristiti na 2 nacina. Preko njihovog broja 5KM mjesecno i preko odvojenog accounta (mail, u mom slucaju gmail account) i to je 10 KM mjesecno.

Razlika izmedju ova 2 je, sto sa 5 KM mozes samo gledati na njihov mrezi (bh telecom), ali sa 10 KM i odvojenim accountom mogu i druge mreze (telemach), ili u ovom slucaju neki strani provider.

Arene ne mogu ako si van drzave, ali mojaTV kanal moze sa ovim 10 KM nacinom.

Nadam se da sam pomogao :)

PS
Dosta raje me ovo pitalo. Tako da je kljucam ovaj odvojeni account, koji nije povezan za broj vec email adresu i placas karticom...
E jesu mi živce izvukli debili, da ne nađoh stream granatirao bih ih. 😂
Hvala brate :D
Nista :)
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Zvaka72
Kontakt:

uto sep 06, 2022 4:29 pm

Sheldon je napisao/la:
uto sep 06, 2022 12:00 am
Ne znam kakav je Malic na streamu ili tv-u bio ali je uzivo ocajan kao i u 95% utakmica sto je odigrao. Ona njegova letargicnost i nedostatak energije mislim da nije nikada i nigdje zabiljezena. Kod gola je uzeo loptu istina, samo je nasuprot sebe imao vjerovatno jedinog goreg igraca na terenu od sebe, Hrelju. Ubacaj je isao Haracicu 5 metara unazad i pukom srecom i Stilinom klasom koji je smirio loptu i asistirao Amoahu smo mi zabili gol. Stila strasan, kakva je tragedija sto nemamo nekog ubicu tipa Krpica gore. Edis prvi na tabeli. I dalje nije dovoljno pojedinim. A ja ne znam ko bi na svijetu sa Becom, Malicem, Haracicem, Galicem u ovoj formi, Benderom, Drinom, Acom u 36. godini bio prvi. Ali eto Edis jeste. Golemo sto bi on rekao.
ARMIN HODZIC - kapa dolje igracino!
Mi smo očito gledali različite tekme. Za mene je gori Galić i po meni vrijeme mu je za klupu, mada ni Malić nije nešto aman zaman ali za razliku od Vege i Galića nije nas koštao bod(e) va ove sezone.
Plava porodica me ubi u pojam.

Sheldon
Kontakt:

uto sep 06, 2022 6:09 pm

Zvaka72 je napisao/la:
uto sep 06, 2022 4:29 pm
Sheldon je napisao/la:
uto sep 06, 2022 12:00 am
Ne znam kakav je Malic na streamu ili tv-u bio ali je uzivo ocajan kao i u 95% utakmica sto je odigrao. Ona njegova letargicnost i nedostatak energije mislim da nije nikada i nigdje zabiljezena. Kod gola je uzeo loptu istina, samo je nasuprot sebe imao vjerovatno jedinog goreg igraca na terenu od sebe, Hrelju. Ubacaj je isao Haracicu 5 metara unazad i pukom srecom i Stilinom klasom koji je smirio loptu i asistirao Amoahu smo mi zabili gol. Stila strasan, kakva je tragedija sto nemamo nekog ubicu tipa Krpica gore. Edis prvi na tabeli. I dalje nije dovoljno pojedinim. A ja ne znam ko bi na svijetu sa Becom, Malicem, Haracicem, Galicem u ovoj formi, Benderom, Drinom, Acom u 36. godini bio prvi. Ali eto Edis jeste. Golemo sto bi on rekao.
ARMIN HODZIC - kapa dolje igracino!
Mi smo očito gledali različite tekme. Za mene je gori Galić i po meni vrijeme mu je za klupu, mada ni Malić nije nešto aman zaman ali za razliku od Vege i Galića nije nas koštao bod(e) va ove sezone.
Galicu je vrijeme za klupu ima 5 mjeseci, samo nemamo zamjenu za njega. Da imamo da se malo dozove vjerovatno bi igrao puno bolje, jer bi bio odmorniji a i znao bi da nije nezamjenjiv. Kojih nas je to bodova kostao Vego?
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

svraka
Kontakt:

uto sep 06, 2022 6:27 pm

milanribar je napisao/la:
uto sep 06, 2022 1:28 pm
Igman je igro sa tri štopera nazad, ne sjećam se da smo odavno protiv te formacije igrali i vidjelo se da je baš teško za probit. Sloboda će igrati nešto ofanzivnije mislim da je to naša šansa sad kad imamo brze igrače za kontra napade...
Velez, Posusje do 2:0 pa su mijenjali, ne sjecam se je li i Leotar sa tri nazad igrao.
Forza 1921!

Oda majstore!

Occasionally
Kontakt:

uto sep 06, 2022 6:43 pm

Navijači.
Niko da spomene kako se otpjeva Grbavica. Drugi dio
Bandić počeo ranije 4 minute. Razglas se ugasio nakon zvižduka za početak
Raja pjeva. Kad smo otpjevali kraj ja se naježio.
Dodjemo kući i odgledam snimak. Ludilo. Moćno do bola

Volim te Zeljo :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.

Prijava