Ma otkud telemach u Hrvatskoj, al znam da je vjerovatno zbog interneta, znam na šta misliš. Gledao sam preko streama jbga, snašao sam se, pregurat ću nekako dok se kući ne vratim.thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 2:59 amVjerovatno zato što ti je telemachov internet, a moju web tv možeš gledati samo ako je tvoj internet provajder bh telecom. Jedini izlaz ti je (ako ti je bh telecom broj), da prije svake utakmice napuniš kredit, uključiš internet i gledaš ili da odeš nekome ko koristi bh telecom internet i gledaš, ali u tom slučaju možeš i preko tv-a gledatMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 1:20 amKako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio.![]()
.
E jesu mi živce izvukli debili, da ne nađoh stream granatirao bih ih.Durgo je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 8:14 amMojaTV se moze koristiti na 2 nacina. Preko njihovog broja 5KM mjesecno i preko odvojenog accounta (mail, u mom slucaju gmail account) i to je 10 KM mjesecno.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 1:20 amKako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio.![]()
Razlika izmedju ova 2 je, sto sa 5 KM mozes samo gledati na njihov mrezi (bh telecom), ali sa 10 KM i odvojenim accountom mogu i druge mreze (telemach), ili u ovom slucaju neki strani provider.
Arene ne mogu ako si van drzave, ali mojaTV kanal moze sa ovim 10 KM nacinom.
Nadam se da sam pomogao
PS
Dosta raje me ovo pitalo. Tako da je kljucam ovaj odvojeni account, koji nije povezan za broj vec email adresu i placas karticom...
Aposlutno se slazem. Za sezonu dvije bit ce zvjerka garantujem. Sinoc me bas iznervira Aco s svojim dugim prepoznatljivim loptama i naravno svaka zavrsi kod protivnika. Beca takodjer izgubi loptu i lagana setnja pusta protivnika da osvaja prostor. Hodzic i Mekic moraju biti tandem.
Tako je, zato sve ekipe kao Igman trebamo pritisnuti odmah od početka kako bi što prije stigli do gola. Onda se i oni moraju otvoriti, pa je puno lakše. Mi smo sinoć prvi poluvrijeme bili letargični, bez nekog posebnog pritiska i nije im se bilo teško braniti.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 9:13 amMa brate ja pogledao na vrijeme, 60.minut, a nije se igralo 5 minuta. Benderu se pomoć ukazivala, onaj njihov ležao, izmjene. Katastrofa.blueboy je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 9:02 amBaš sam pratio, u prvom poluvremenu efektivne igre je bilo 28 ili 29 minuta, što je za našu ligu nevjerovatno. Ali zato na kraju utakmice 46 minuta efektivne igre, što znači da se u drugom poluvremenu igralo 17-18 minuta. Kako nam kradu vrijeme u drugim poluvremenima, pogotovo kad nam treba gol, to je nevjerovatno.
To je vjerovatno i plan ekipe koja se brani. Uvest egal tekmu do 70.minute, pa onda na smrt padat i još više odugovlačiti, a i nama pritisak dodatno se digne.
Treba rotirati u sredini, kad skontas da je igrac umiran odmori ga tekmu dvije. Vidjelo se sinoc da je Mekic zeljan igre i zato je unio dosta zivosti. Protiv bunkera trebaju igrati on i Hodzic, a kad igras protiv jacih ekipa Hajdar i Hodzic. Beci davati minutazu postepeno, nije jos za prvih jedanaest. Drina je veliki potencijal, Turska mu ne gine za dvije godine. Trenutno smo na bekovima najtanji, igraju dosta promjenjivo. Galic nakav isprepadan, brzo ga fata panika, a lijevo bi bio dobar neki hibrid Vege i Malica.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 10:39 amAposlutno se slazem. Za sezonu dvije bit ce zvjerka garantujem. Sinoc me bas iznervira Aco s svojim dugim prepoznatljivim loptama i naravno svaka zavrsi kod protivnika. Beca takodjer izgubi loptu i lagana setnja pusta protivnika da osvaja prostor. Hodzic i Mekic moraju biti tandem.
Nije telemach, vec neka njihova mreza.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 9:50 amMa otkud telemach u Hrvatskoj, al znam da je vjerovatno zbog interneta, znam na šta misliš. Gledao sam preko streama jbga, snašao sam se, pregurat ću nekako dok se kući ne vratim.thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 2:59 amVjerovatno zato što ti je telemachov internet, a moju web tv možeš gledati samo ako je tvoj internet provajder bh telecom. Jedini izlaz ti je (ako ti je bh telecom broj), da prije svake utakmice napuniš kredit, uključiš internet i gledaš ili da odeš nekome ko koristi bh telecom internet i gledaš, ali u tom slučaju možeš i preko tv-a gledatMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 1:20 am
Kako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio.![]()
.
NistaMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 9:55 amE jesu mi živce izvukli debili, da ne nađoh stream granatirao bih ih.Durgo je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 8:14 amMojaTV se moze koristiti na 2 nacina. Preko njihovog broja 5KM mjesecno i preko odvojenog accounta (mail, u mom slucaju gmail account) i to je 10 KM mjesecno.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 1:20 am
Kako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio.![]()
Razlika izmedju ova 2 je, sto sa 5 KM mozes samo gledati na njihov mrezi (bh telecom), ali sa 10 KM i odvojenim accountom mogu i druge mreze (telemach), ili u ovom slucaju neki strani provider.
Arene ne mogu ako si van drzave, ali mojaTV kanal moze sa ovim 10 KM nacinom.
Nadam se da sam pomogao
PS
Dosta raje me ovo pitalo. Tako da je kljucam ovaj odvojeni account, koji nije povezan za broj vec email adresu i placas karticom...
Hvala brate![]()
Mi smo očito gledali različite tekme. Za mene je gori Galić i po meni vrijeme mu je za klupu, mada ni Malić nije nešto aman zaman ali za razliku od Vege i Galića nije nas koštao bod(e) va ove sezone.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 12:00 amNe znam kakav je Malic na streamu ili tv-u bio ali je uzivo ocajan kao i u 95% utakmica sto je odigrao. Ona njegova letargicnost i nedostatak energije mislim da nije nikada i nigdje zabiljezena. Kod gola je uzeo loptu istina, samo je nasuprot sebe imao vjerovatno jedinog goreg igraca na terenu od sebe, Hrelju. Ubacaj je isao Haracicu 5 metara unazad i pukom srecom i Stilinom klasom koji je smirio loptu i asistirao Amoahu smo mi zabili gol. Stila strasan, kakva je tragedija sto nemamo nekog ubicu tipa Krpica gore. Edis prvi na tabeli. I dalje nije dovoljno pojedinim. A ja ne znam ko bi na svijetu sa Becom, Malicem, Haracicem, Galicem u ovoj formi, Benderom, Drinom, Acom u 36. godini bio prvi. Ali eto Edis jeste. Golemo sto bi on rekao.
ARMIN HODZIC - kapa dolje igracino!
Galicu je vrijeme za klupu ima 5 mjeseci, samo nemamo zamjenu za njega. Da imamo da se malo dozove vjerovatno bi igrao puno bolje, jer bi bio odmorniji a i znao bi da nije nezamjenjiv. Kojih nas je to bodova kostao Vego?Zvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 4:29 pmMi smo očito gledali različite tekme. Za mene je gori Galić i po meni vrijeme mu je za klupu, mada ni Malić nije nešto aman zaman ali za razliku od Vege i Galića nije nas koštao bod(e) va ove sezone.Sheldon je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 12:00 amNe znam kakav je Malic na streamu ili tv-u bio ali je uzivo ocajan kao i u 95% utakmica sto je odigrao. Ona njegova letargicnost i nedostatak energije mislim da nije nikada i nigdje zabiljezena. Kod gola je uzeo loptu istina, samo je nasuprot sebe imao vjerovatno jedinog goreg igraca na terenu od sebe, Hrelju. Ubacaj je isao Haracicu 5 metara unazad i pukom srecom i Stilinom klasom koji je smirio loptu i asistirao Amoahu smo mi zabili gol. Stila strasan, kakva je tragedija sto nemamo nekog ubicu tipa Krpica gore. Edis prvi na tabeli. I dalje nije dovoljno pojedinim. A ja ne znam ko bi na svijetu sa Becom, Malicem, Haracicem, Galicem u ovoj formi, Benderom, Drinom, Acom u 36. godini bio prvi. Ali eto Edis jeste. Golemo sto bi on rekao.
ARMIN HODZIC - kapa dolje igracino!
Velez, Posusje do 2:0 pa su mijenjali, ne sjecam se je li i Leotar sa tri nazad igrao.milanribar je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 1:28 pmIgman je igro sa tri štopera nazad, ne sjećam se da smo odavno protiv te formacije igrali i vidjelo se da je baš teško za probit. Sloboda će igrati nešto ofanzivnije mislim da je to naša šansa sad kad imamo brze igrače za kontra napade...