Kako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio.
Vjerovatno zato što ti je telemachov internet, a moju web tv možeš gledati samo ako je tvoj internet provajder bh telecom. Jedini izlaz ti je (ako ti je bh telecom broj), da prije svake utakmice napuniš kredit, uključiš internet i gledaš ili da odeš nekome ko koristi bh telecom internet i gledaš, ali u tom slučaju možeš i preko tv-a gledatMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 1:20 amKako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio.![]()
.
Rekoh ti, prvi hamanLeon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 9:34 pmOdlično, idemo dalje. Totalno zasluženo.
Bravo momci.
MojaTV se moze koristiti na 2 nacina. Preko njihovog broja 5KM mjesecno i preko odvojenog accounta (mail, u mom slucaju gmail account) i to je 10 KM mjesecno.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 1:20 amKako brate tebi radi ? Meni neće, yebala im moja web tv pleme.. Meni izbacuje ovo: BH Telekom korisnički račun nema privilegiju korištenja servisa van BH Telekom mreže. Ukoliko želite koristiti servis van BH Telekom mreže kliknite na REGISTRACIJA. I kao pošalješ SMS na ovaj neki broj i oni ti pošalju novu šifru. Probao, poslali mi šifru, opet ne može, pu smradovi raspali.. Ako znaš neki fazon, možda mi je nešto promaklo, pomozi bratu živ bio.![]()
Svaka čast.Durgo je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 8:09 amRekoh ti, prvi hamanLeon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 9:34 pmOdlično, idemo dalje. Totalno zasluženo.
Bravo momci.
Realno![]()
Borac me iznenadio, bas su losi.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 8:38 amSvaka čast.Durgo je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 8:09 amRekoh ti, prvi hamanLeon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 9:34 pmOdlično, idemo dalje. Totalno zasluženo.
Bravo momci.
Realno![]()
Ja nisam od babuke ono očekivao.![]()
Slažem se. Nosi ekipu, odrađuje nevjerovatan posao i prema naprijed i nazad. Koliko je samo lopti uzeo, iznio i duela dobio. Da ne govorimo to da kad oduzme loptu koliko je okomit prema golu protivnika, osvaja teren.milanribar je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 8:59 amKako je jak igrač Armin Hodžić, ja ne pamtim takvu vrstu veznjaka da smo imali. Načinom igre ko Patrick Vieira, svaki duel dobija, ne gubi lopte, minimalno pogrešnih pasova. Strašno pojačanje...
Pite su još gore. Ja ne znam kakva su oni pojačanja dovodili. Oni meda ne mogu, a pogotovo poslije 60te... Trebali smo ih pojesti na derbiju. Da smo odigrali 50% kao protiv Širokog i Tuzle, otišli bi sa Grbavice sa 5 komada.
Ma brate ja pogledao na vrijeme, 60.minut, a nije se igralo 5 minuta. Benderu se pomoć ukazivala, onaj njihov ležao, izmjene. Katastrofa.blueboy je napisao/la: ↑uto sep 06, 2022 9:02 amBaš sam pratio, u prvom poluvremenu efektivne igre je bilo 28 ili 29 minuta, što je za našu ligu nevjerovatno. Ali zato na kraju utakmice 46 minuta efektivne igre, što znači da se u drugom poluvremenu igralo 17-18 minuta. Kako nam kradu vrijeme u drugim poluvremenima, pogotovo kad nam treba gol, to je nevjerovatno.
Ma oni imaju više bodova nego trebaju. Igraju baš jadno. Sjebao ih Lalat s onim prevarama iz Srbije.