Tarik Karić na probi u slavnom Manchester Unitedu!
Šef skauting službe Manchester Uniteda, David Harrison, poslao je pozivnicu FK Željezničar i talentovanom golmanu Tariku Kariću da od 11. do 18. septembra boravi i trenira sa vršnjacima Manchester Uniteda. FK Željezničar je s ponosom izdao dozvolu Kariću za odlazak na Old Trafford.
Tarik Karić je rođen 19. septembra 2005. godine u Sarajevu. Reprezentativni golman u Želju je stigao 2018. godine iz Famosa, a prošli mjesec je potpisao ugovor sa FK Željezničar.
Sretno!
Samo nek nam osigura tri bodica protiv njih i sve mozeMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 2:29 pmA jes' se Azmir razmah'o, opet besplatan ulaz, ovaj put protiv Alkmaara, treba ljude podržati..
Tri bodića iz Tuzle i po cvaju na ulazu u četvrtak da nam podijeli.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 2:38 pmSamo nek nam osigura tri bodica protiv njih i sve mozeMaestro_1921 je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 2:29 pmA jes' se Azmir razmah'o, opet besplatan ulaz, ovaj put protiv Alkmaara, treba ljude podržati..![]()
momka niko zvao nijemilanribar je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 12:19 pmEvo Zukanovica Istra kontaktirala, mislim da je nepravda ucinjena prema njemu od nas davno i nikad nije dobio sansu, red bi bio makar da karijeru kod nas zavrsi jer je uvijek korektan bio a i zaradili smo od njegovih transfera. I dalje mislim da je klasa za ovu ligu kao sto je i Cocalic.
E cuj probijanje roka.....to ti onda dodje.nesto slicno ovome...zeka_tm87 je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 12:38 pmSve ok ko pita ne skita.ma neko na kraju pitao je sta je i dokle je s Eldinom i prijedsjednik rece da je moguce probijanje roka za nekih 10 dana.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 12:35 pmMa znam ja da ti nemas s tim nista, samo pitam ako znas.
A to za probijanje roka nisam upratio.
Ovaj momak trenira kod Guse, u njegovoj skoli golmana.AsharaK je napisao/la:Tamam da ga Hasagic dotjera do ovog 11.09
Ma izgleda da je velika kriza u radniku otisli su skoro svi nema ih 5/6 na treninzimaBosanac1993 je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 6:09 pmFatai je baš ko migrant u svijetu fudbala, sad potpisao ugovor sa Goškom
Daaaa