Da li zna neko do kada imamo ugovor sa Macronom?Nevjerovatno koliko su im kvalitetne stvari.Volio bih ako možemo naravno produžiti sa njima saradnju.
Šta Vi mislite o njihovoj kvaliteti proizvoda?
Kvaliteta Macronovih proizvoda je neupitna. Međutim, nama treba dobavljac gdje ce klub imati maksimalnu zaradu po artiklu, ovo sto trenutno imamo sa Macronom je jako nepovoljno po klub. To je taj "historijski" Ugovor. Ja ne znam da li postoji mogucnost da se on revidira, ako postoji ta mogucnost, ljudi u klubu bi mogli razmisliti o tome.
Pisali su na zvanicnoj da su ovi prelazno rješenje. Bit ce uskoro
Na polusezonifanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 10:07 amObjavljeno je na zvanicnoj da stizu krajem septembra
Brzo leti vrijemeLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 11:07 amDo kraja septembra. Nije to baš uskoro
Mada za Eldina se odavno govori uskoro, kod nas je uskoro termin za period od 6 mjeseci.![]()
Rekao sam najdalje a i iz uprave su na pressu kad se predstavio Cure rekose MOZDA da se probije rok do kraja jula i to nekih 10 dana mozda.Bice to sve ok ne berite brigu samo sabur.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 11:35 amA što neće stići do kraja mjeseca kako su rekli?
Meridiansport prvi uzeo mustuluk slinan samo prepisao.Dr. Adzem je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 11:46 amBrzo leti vrijemeLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 11:07 amDo kraja septembra. Nije to baš uskoro
Mada za Eldina se odavno govori uskoro, kod nas je uskoro termin za period od 6 mjeseci.![]()
objavio sinan prvi
Ma znam ja da ti nemas s tim nista, samo pitam ako znas.zeka_tm87 je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 11:46 amRekao sam najdalje a i iz uprave su na pressu kad se predstavio Cure rekose MOZDA da se probije rok do kraja jula i to nekih 10 dana mozda.Bice to sve ok ne berite brigu samo sabur.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 26, 2022 11:35 amA što neće stići do kraja mjeseca kako su rekli?