Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 17, 2022 12:54 am

Senad1921 je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:42 am
Sky1 je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:38 am
Senad1921 je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:30 am

Druze, nema ovo vise veze sa Amarom, nego sa debilnim radom kluba i debilom na klupi. Nista nije bolja situacija bila kad je Misimovic preuzeo, pa se mijenjalo, pokusavalo, radilo...
Mi sad cekamo da nesto padne s neba, nema toga vise...
A sa pjeticima da si igro morao si dobiti Leotar, ta kukanja nema para, lose i sl, to je glupku od trenera izgovor jer nema nista u svojoj supljoj glavi.
Prijateljuizvini. Ne možeš nikako reći da nema veze s Amarom. Lik je planski i sistematski rušio klub, zamalo nas ugasio, eto nekako smo preživjeli u decembru ćemo i definitivno saznati istinu o buducnosti našega kluba. Samo je jedan krivac i to je Amar. Trenutni ljudi u klubu se bore i što je najbitnije imaju iskrene namjere prema klubu, fali im upravo neko kako Misimović da ih povede pogura s novcem. Sjećam se kad je došla tadašnja Uprava kako su se stvari munjevito počele odvijati nabolje za naš klub, e to nam fali trenutno, jer je vremena sve manje.

Prijatelju, prihvatam izvinjenje.
Grijesis, al to je duga tema, a opet ce brisati postove ako pocnem pisati. Amar nije kriv ni za dolazak, ni za sadasnje stanje. I amara i Edisa su vratili jedni te isti ljudi, a mi isti sutimo o tome i pravimo se Englezi...
Amara su doveli, jest, došla Uprava na čelu sa Amarom pa ga dovelo na klupu. Zamisli koliko su samo bili sposobni da dovedu takvo trenersko ime u roku odmah.

Čuj ti njega duga tema i nemoj da počnem pisati hahahaha

Piši češće!

BC1921
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:56 am

Bosanac1993 je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:38 am

Prijateljuizvini. Ne možeš nikako reći da nema veze s Amarom. Lik je planski i sistematski rušio klub, zamalo nas ugasio, eto nekako smo preživjeli u decembru ćemo i definitivno saznati istinu o buducnosti našega kluba. Samo je jedan krivac i to je Amar. Trenutni ljudi u klubu se bore i što je najbitnije imaju iskrene namjere prema klubu, fali im upravo neko kako Misimović da ih povede pogura s novcem. Sjećam se kad je došla tadašnja Uprava kako su se stvari munjevito počele odvijati nabolje za naš klub, e to nam fali trenutno, jer je vremena sve manje.

Grijesis, al to je duga tema, a opet ce brisati postove ako pocnem pisati. Amar nije kriv ni za dolazak, ni za sadasnje stanje. I amara i Edisa su vratili jedni te isti ljudi, a mi isti sutimo o tome i pravimo se Englezi...
Amara su doveli, jest, došla Uprava na čelu sa Amarom pa ga dovelo na klupu. Zamisli koliko su samo bili sposobni da dovedu takvo trenersko ime u roku odmah.

Piši češće!

Mlad si, nadocices...
Krivina Jug

Majkel
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:58 am

I uz sve kritike koje sam uputio Edisu, suđenje je opet bilo kriminalno.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:58 am

E ***** ti život, imaš Leotar, raspadnuti i oni. Dakle fina prilika da kreneš u sezonu s pobjedom, malo nahajcaš situaciju.

Ovako su navijači sjebani, ispričalo se svašta na presici, otvorile se pandorine kutije, ništa ne valja...

thierryhenry21
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:59 am

Čemu pljuvanje po Eldinu, yebo vas taj pitarski mentalitet nije čovjek ni došao a već ga pljujete
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

fcz
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:00 am

Samo je nevidjena sramota (pored svih drugih sramota) da TRECU sezonu igramo u istoj garnituri. Pa jebote u ratu i poslije rata smo imali nove dresove svake sezone.

A ovo za g. Diglisica i nekakvo obracanje navijacima... Pa eto Ceric nam se obracao. I?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

zeka_tm87
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:02 am

thierryhenry21 je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:59 am
Čemu pljuvanje po Eldinu, yebo vas taj pitarski mentalitet nije čovjek ni došao a već ga pljujete
ma upravo gurbetski mentalitet hrakanja na nevidjeno to mogu ocekicati samo od ljubitelja lika o (ne)djela draguljceta.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:11 am

Karačić bi preporodio ovu ekipu.
Željezničar ante portas !

SanMan
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:25 am

Majkel je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:53 am
Pod "palicom" stručnjaka Mulalića odigrali smo 15 službenih utakmica, i ostvarili tri pobjede..
Ako je ovo tačno (bez obzira na kvalitet igrača - skupi ih na ulici),
da mi je brat, sin, babo zna se šta slijedi - otkaz (lošijeg nemožemo dovesti garant)
ili da čekamo da Edis postane Simeone - kolikooo još nerješenih na Grbavici i poraza u gostima

Hare79
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:26 am

Alihodzic i Bogi su takvi strucnjaci da komplet zagrijavanje prije tekme uradi Mulalic kao ŠSŠ. To bi zapravo trebao biti posao pomocnog trenera. Sto implicira da Mulalic i jeste vise za pomocnog, neko ko zagrijava i motivise igrace, a strateske i takticke odluke bi trebao neko drugi donositi.

Haklapuc
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:27 am

Senad1921 je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:

Piši češće!

Mlad si, nadocices...
Ne smije se o tome pričati, ali to je surova istina. Grama mozga tu nema.

zeka_tm87
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:33 am

steta sto se ne nadje jos to krilo i jos jedan u napadu ali sta je tu je,samo da se otarasiti paljanina i (ne)strucnog staba.

Hare79
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:37 am

Paljanin smeta sto je s Pala ili? Ne vidim da je losiji od drugih, nije svjetska klasa al uvijek odigra solidno.

amar92
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:41 am

Hare79 je napisao/la:Paljanin smeta sto je s Pala ili? Ne vidim da je losiji od drugih, nije svjetska klasa al uvijek odigra solidno.
Danas najgori. Krivac za jedini gol i za skoro svaku sansu koju je Leotar imao. Doslovno nas kostao 3 boda danas, ali nije on kriv za to nego onaj ko ga stavlja.

BC1921
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:47 am

Haklapuc je napisao/la:
ned jul 17, 2022 1:27 am
Senad1921 je napisao/la:

Piši češće!

Mlad si, nadocices...
Ne smije se o tome pričati, ali to je surova istina. Grama mozga tu nema.

Ma 100%, al hajd... Zabranjena tema i uvijek je neko drugi kriv...
Krivina Jug

Hare79
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:51 am

S Drinom ne bi bilo drugacije. Volio bih i ja da imamo boljeg stopera pored Coce ali nemamo. S obzirom na kvalitet drugih igraca on je manji problem. Bez obzira na njegovu gresku kod gola, ovako mrtvom Leotaru moras dati 3 gola. Ako cemo objektivno, puno je onih koji su danas bili losiji nego on.

AdmirA
Kontakt:

ned jul 17, 2022 1:55 am

Kakav "stručni" štab imamo i nije iznenađenje ovo od večeras i inače.

Manijaci 👏👏

blueboy
Kontakt:

ned jul 17, 2022 7:39 am

Trenera Leotara sam sinoć prvi put vidio u životu, ali je čovjek tako stručno izanalizirao utakmicu da mi je prošlo kroz glavu da je on bio sinoć na našoj klupi a Edis na Leotarovoj bilo bi glat 3:0 za nas.

svraka
Kontakt:

ned jul 17, 2022 8:19 am

Muftic sta je trebao da odbrani, odbranio je. Iznenadio me pozitivno.
Sehic i Vego losi, nadat se Galicu i Malicu sljedecu.
Aco krivac za gol, los.
Coca dobar.
Hodzic najbolji na terenu.
Mekic los.
Stilic dobar, mogao je bar jedan sut u gol pretvoriti.😁
Santos dobar.
Suba prosjek.
Dzenis tanko.
Edis prelose pripremio utakmicu.
Forza 1921!

Oda majstore!

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned jul 17, 2022 8:24 am

Ove izjave Mulalica ruše tim!

Kad shvati sa fakat on kao on nije bitan postavit će se drugačije. Ja do sada vidim da je on samo sebi bitan. Nije mi pokazao do sada da je suprotno, da je Željo na prvom mjestu.

Znao je da nema novca za ozbiljna imena, znao je da dolazi da gura mlađe igrače uz dodatak iskusnijih, da pokuša afirmisati nekog. Šta je on uradio? Ništa dobro!

Nema nikakav plan. Pokušava se istim šablonom godinama, godinama smo prosjek lige. Kao trener koji ima važeće licence za istog smatram da mora ponuditi više ideje i inovativnosti koja će afirmisati ove igrače.
Žao mi je što nismo godinama izbacili igrača.
Ali hajmo realno, je li on kapacitet da usmjeri igrača?
Igrač se ne usmjerava sa “razbij mu zube, polomi ga”
To je neki “dodatak” hajmo reći kada adrenalin poraste.
Igrač se usmjerava kao i cijeli tim detaljnom analizom treninga i odigranih utakmica.
Pitam se da li se koristi moderna tehnologija koja mnogo olakšava trenerski posao? Iskreno ne znam, ali po ovome što gledam mislim da ne.
Nikada pored ovog čovjeka necemo afirmisati mladog igrača.

Imaš Cocu u odbrani koji je čisti kvalitet, ma daj pored njega Drinu nek griješi, evo i Aco je pogriješio kao pionir. Nek Drinu Bilbija uništi, ali to mu je škola. Upravo tad analiziraj, gdje mora da radi, šta mora da popravi. Šta smo mi uradili, Drinu sklonili na klupu.
U sredini imaš Štilu, čovjek podijeli najmanje 5 opasnih pasova, ima šta pokazati mladom igraču.
Beča mnogo trči bez lopte i ima smisla za igru, al to mora tim da isprati. I tu treba analiza, momak može biti ozbiljniji igrač nego je sad.
Subašić nije za onog mjesta i to je to. Ima dribling ali ništa ne dobijamo driblingom. Imao je dva šuta sinoć, jedva do golmana lopta došla. To nije samo njegov problem, vecina igrača ne može ozbiljan šut uputiti sa 25m. Tuga.
Primjer pravog krila je Brazilac. Uz korekcije koje su neminovne čovjek će biti najbolji igrač Želje. Ali mora mu neko pokazati gdje griješi, mora mu kretnje objasniti.
Da ne duljim..

Još bi na kraju rekao jednu stvar za Edisa i njegovo kukanje.
Imao je priliku dovesti ozbiljnijeg igrača od mnogih koje ima i to za mizernu platu, on nije želio.
Tako da mi je ovo kukanje licemjerno.

Navijačima čestitam, uvijek najbolji igrač!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], nekonvencionalan i 51 gost.

Prijava