Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Simply Blue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 17, 2022 12:13 am

Sve je to uredu, Edis nema znanja, igracki kadar nije nesto poseban, nemamo para...ali gdje je ta famozna pogibija, suze krv i znoj, dva sat poslije utakmice da se kosti i zubi moraju kupiti poslije utakmice, ili to vrijedi samo dvije prve utakmice nakon preuzimanja klupe
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:16 am

Simply Blue je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:13 am
Sve je to uredu, Edis nema znanja, igracki kadar nije nesto poseban, nemamo para...ali gdje je ta famozna pogibija, suze krv i znoj, dva sat poslije utakmice da se kosti i zubi moraju kupiti poslije utakmice, ili to vrijedi samo dvije prve utakmice nakon preuzimanja klupe
A vjeruj brate da i ne mogu i da hoce , toliko su lose fizički pripremljeni da to nije humano, kad skontas da je Cocalic kao jedan od naj starijih najbolje izgledao , sve ti je jasno
Srcu draga, boja PLAVA !

Okolele
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:20 am

Jesu li pomeli one mrve ispod Mekića..?
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u ned jul 17, 2022 12:22 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BC1921
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:20 am

Leon_Professional je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:11 am
Senad1921 je napisao/la:
sub jul 16, 2022 11:57 pm
Ovo je stvarno sve otislo u tri pm, da ni jedan segment kluba ne funkcionise... Od uprave do ciatacice, kakva cistka ce se morati napraviti, da ce nam trebati 10 godina da se rijesis Mulalica, Zerica, cistacica, kapitena, rumenih, Balica i slicnih ublehasa....
Nisam bio na stadionu, na prenosu sam na poluvremenu vidio Pekića kako popravlja teren što su nekada radili oni radnici s šipkama.
Jel to nemam više firmu za to ili se nisu vidjeli u kadru?

Ma brate nemamo nista... Da bar ima neko iz upravre da se razumije u fudbal, pa da klosara pita kad je zadnju utakmicu pobjedio, na osnovu cega je povukao u prvi tim Alihodzica a ne Mesica, pa da im svima da otkaz i neka ide u klub koji ima para i neka radi tamo. Debilku na klupi treba Ronaldo da dobije Leotara, al hajd bitno je plakati ispred tribine i njemu tesko...
Krivina Jug

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:23 am

Jel tacan podatak da vec 10 utakmica Mulalic nikog nije pobjedio.
Druze da si Kapelo dobio bi otkaz
Alea iacta est!

MATORI
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:24 am

sub jul 16, 2022 11:19 pm
Nazad Hodžić i Coca perfektni. Coca je bukvalno sam držao odbranu, bekovi i Aco odron.

Santos opasan ali kako sam i govorio, nema tu konkretnosti. Još i pregorio ovaj meč, htio dati gol da izgine :D
On nije dodavao Haračiću loptu, lopta se ne dodaje špicom iz sve snage.

Štila naprijed naš najopasniji igrač u drugom poluvremenu. Ima i dalje znanje da se stvori u šansi, da trzne, ali izda ga snaga prilikom šuta.

Ovo smo danas "izgubili" jer nemamo napadača. Nismo mi ekipa koja može zabiti 2 gola kad nas "ne ide" i kad ima na suprotnoj strani raspoložen golman.

Sredina tabele je realnost. Šteta jer bi pobjedom imali i sljedeću ovakvu brojku.
Vala i ovdje se precesto ponavljalo...
Sta nam je cilj, sta nam je cilj...
Cilj je k.a.r.i.n.a !
J.ebo nam je Lutvo sa "futbolom" dalje od pranane.....
To se precesto zaboravlja....pa se ocekuje cudo od ovakvog trenera i njegovog doma staraca.
A para ne...a para nema, nema...
Svaki avion koji sleti u SA mi mislimo eto covjeka sa kofercicem i parama !
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.

Sky1
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:29 am

Kilavo je riječ koja najbolje opsiju naše stanje od Uprave do igraca. Ja nešto ne vjerujem ni da će se taj ugovor sa Diglisićem potpisati do kraja mjeseca kako su rekli. Kilavo sve osim Coce, Are i Santosa.

amar92
Kontakt:

9 utakmica zaredom bez pobjede, od toga cak 5 na Grbavici. Sta rekose pojedini ovdje na forumu, treba mu suditi na osnovu rezultata. Na vrijeme se je govorilo da Edis mora dobiti otkaz, sad je kasno.

Valter
Kontakt:

fcz je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:07 am
Mi se ubismo kukajuci za napadacem i desnim krilom (btw. tu smo poziciju izgleda pokrili, trebalo bi se uskoro objaviti); ali sta cemo mi s veznim redom? Mekic i Stilic su jebena komedija, Beca jos nikako da se oslobodi, Hajdar je OK ali iskljucivo defanzivno... U sustini imas samo Hodzica koji stvarno valja.
Mekić je uspio odigrati 108 pogrešnih pasova. I u prošloj sezoni od njega je bilo vrlo malo koristi. Uspječe on do kraja sezone možda i zabiti gol, dva, odigrati neki solidan potez ali na žalost on nema potreban kvalitet i teško da može svoju igru značajno unaprijediti. Iako ni Beća nije igrač po mom ukusu pokušao bih sa njim (jer nema ko drugi) i dati mu jedan kontinuitet pa da vidimo. Svakako je naš stručnjak, za kojeg pojedini forumski stručnjaci kažu da je bolji od Tome, uspio završiti sezonu 2022/23 već u prvom kolu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

BC1921
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:30 am

MATORI je napisao/la:
Nazad Hodžić i Coca perfektni. Coca je bukvalno sam držao odbranu, bekovi i Aco odron.

Santos opasan ali kako sam i govorio, nema tu konkretnosti. Još i pregorio ovaj meč, htio dati gol da izgine :D

Štila naprijed naš najopasniji igrač u drugom poluvremenu. Ima i dalje znanje da se stvori u šansi, da trzne, ali izda ga snaga prilikom šuta.

Ovo smo danas "izgubili" jer nemamo napadača. Nismo mi ekipa koja može zabiti 2 gola kad nas "ne ide" i kad ima na suprotnoj strani raspoložen golman.

Sredina tabele je realnost. Šteta jer bi pobjedom imali i sljedeću ovakvu brojku.
Cilj je k.a.r.i.n.a !
To se precesto zaboravlja....pa se ocekuje cudo od ovakvog trenera i njegovog doma staraca.
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.

Druze, nema ovo vise veze sa Amarom, nego sa debilnim radom kluba i debilom na klupi. Nista nije bolja situacija bila kad je Misimovic preuzeo, pa se mijenjalo, pokusavalo, radilo...
Mi sad cekamo da nesto padne s neba, nema toga vise...
A sa pjeticima da si igro morao si dobiti Leotar, ta kukanja nema para, lose i sl, to je glupku od trenera izgovor jer nema nista u svojoj supljoj glavi.
Krivina Jug

BC1921
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:34 am

amar92 je napisao/la:
9 utakmica zaredom bez pobjede, od toga cak 5 na Grbavici. Sta rekose pojedini ovdje na forumu, treba mu suditi na osnovu rezultata. Na vrijeme se je govorilo da Edis mora dobiti otkaz, sad je kasno.

Ma dzaba ti je to pricati... Vidjeli suze pred tribinom, culi naziv Sablja i daj Edisa.
Lik ko igrac taraba bio da nema dalje, kosto nas derbija i derbija, utakmica u evropi, s njim u odbrani 2 godine na strani nismo dobili...
Onda ona potkopavanja da bi doso do trenera prvog tima, pa u tom timu imo igrace kakve niko nije imo i Rudar Prijedor te mlatio po Grbavici i dodju daj Edisa...Pa na osnovu cega daj Edisa hebem ti fudbal i ko ga izmisli...
Krivina Jug

Majkel
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:34 am

Joj lika i njegovih izjava, preuzeo klub znajući dobro u kakvoj se situaciji nalazimo, i onda mu je to alibi svaki put kad ne pobjedimo. Čuj nemamo para, a Leotar ima kao..

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:35 am

MATORI je napisao/la:

Cilj je k.a.r.i.n.a !
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.
Mah...
Muk.

Još ako je Pekić počeo "održavati" teren, daj čemu mrcvarenje ovakvo.
Kondicionog nisi imao na pripremama. Pomoćnike smo sklepali samo da imaju.

Evo Edis svašta izjavio poslije tekme. Nadam se da će i video biti da se uvjeri u ovo napisano.
Ispred kluba iz uprave nikog. Edisu se dozvolilo da priča o svemu, da se i brani tako što popiša sve ostalo.

“Ja sam najmanji problem ovdje. Nešto drugo je alarmantno. Kad nemaš želje, volje, poštovanja prema grbu, a toga je bilo. Nisu nam navijači zviždali, a mi svi želimo pobjedu. Od tri marke se ne pravi kvalitetna pita. Za ono što mi možemo dovesti, to je maksimum. Neću nabrajati koga sam sve zvao, nije im sigurno. Momci idu za pare, ne zanima ih Željo. Tih deset igrača bi to sprovelo u gol večeras. To je to što mi možemo. Neće niko da dođe, od 100 igrača 99 je reklo da neće, nije im sigurno. Prošla su vremena da ljudi igraju jer vole, to par nas hoće."

kvalitet
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:36 am

ODLAZI UBLEHO MRTVA
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Sky1
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:38 am

Senad1921 je napisao/la:
MATORI je napisao/la:

Cilj je k.a.r.i.n.a !
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.

Druze, nema ovo vise veze sa Amarom, nego sa debilnim radom kluba i debilom na klupi. Nista nije bolja situacija bila kad je Misimovic preuzeo, pa se mijenjalo, pokusavalo, radilo...
A sa pjeticima da si igro morao si dobiti Leotar, ta kukanja nema para, lose i sl, to je glupku od trenera izgovor jer nema nista u svojoj supljoj glavi.
Prijateljuizvini. Ne možeš nikako reći da nema veze s Amarom. Lik je planski i sistematski rušio klub, zamalo nas ugasio, eto nekako smo preživjeli u decembru ćemo i definitivno saznati istinu o buducnosti našega kluba. Samo je jedan krivac i to je Amar. Trenutni ljudi u klubu se bore i što je najbitnije imaju iskrene namjere prema klubu, fali im upravo neko kako Misimović da ih povede pogura s novcem. Sjećam se kad je došla tadašnja Uprava kako su se stvari munjevito počele odvijati nabolje za naš klub, e to nam fali trenutno, jer je vremena sve manje.

Hare79
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:40 am

Ovo se moralo dobiti, jer ako neces onako slabasni Leotor ne znam koga ces. Ovo su utakmice koje moras dobiti na individualni kvalitet al mi toga u ovoj ekipi nemamo dovoljno. Coca, Hodzic, Santos i Stila danas ok, ostali ne bi igrali za Zelju da imamo mogucnosti u skladu s renomeo. Jesmo isfrustrirani, nisam ni ja za Edisa, al bogami s obzirom na kvalitet igraca tesko da bi i puno bolji trener nesto izvukao. Bojim se da ce nas jace ekipe u ligi hladno kantat. I taj Eldin da ima toliku ljubav i iskrenu namjeru prema Zelji mogao je kao znak dobre volje i najave svog dolaska prebaciti koji dolar da se dovedu dva-tri solidna igraca, ovako ce biti guravo, na ivici zone za ispadanje. Ako nismo s Leotarom mogli izaci na kraj pred 5-6000 navijaca bojim se da nam se ne pise dobro.

BC1921
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:42 am

Sky1 je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:38 am
Senad1921 je napisao/la:
MATORI je napisao/la:

Cilj je k.a.r.i.n.a !
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.

Prijateljuizvini. Ne možeš nikako reći da nema veze s Amarom. Lik je planski i sistematski rušio klub, zamalo nas ugasio, eto nekako smo preživjeli u decembru ćemo i definitivno saznati istinu o buducnosti našega kluba. Samo je jedan krivac i to je Amar. Trenutni ljudi u klubu se bore i što je najbitnije imaju iskrene namjere prema klubu, fali im upravo neko kako Misimović da ih povede pogura s novcem. Sjećam se kad je došla tadašnja Uprava kako su se stvari munjevito počele odvijati nabolje za naš klub, e to nam fali trenutno, jer je vremena sve manje.

Prijatelju, prihvatam izvinjenje.
Grijesis, al to je duga tema, a opet ce brisati postove ako pocnem pisati. Amar nije kriv ni za dolazak, ni za sadasnje stanje. I amara i Edisa su vratili jedni te isti ljudi, a mi isti sutimo o tome i pravimo se Englezi...
Krivina Jug

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:46 am

fanaticZeljin je napisao/la:
ANamelessGhoul je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:04 am
Znaci para nema, slijedi nam gora sezona.
Ocito, znaci Amerikanac nesto slicno Cericu , volio bi da griješim al ...
Ma isto razmisljam. Do sad bi se frajer javio barem jednom, obratio navijacima i sl.

Majkel
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:53 am

Pod "palicom" stručnjaka Mulalića odigrali smo 15 službenih utakmica, i ostvarili tri pobjede..

zeka_tm87
Kontakt:

ned jul 17, 2022 12:54 am

ned jul 17, 2022 12:46 am
fanaticZeljin je napisao/la:
ned jul 17, 2022 12:04 am
Znaci para nema, slijedi nam gora sezona.
Ocito, znaci Amerikanac nesto slicno Cericu , volio bi da griješim al ...
Ma isto razmisljam. Do sad bi se frajer javio barem jednom, obratio navijacima i sl.
ma raspadamo se ovaj Eldin je gori nego Ceric onaj je tudje pare gurao u klub a ovaj svoje ko izgleda nema.ccc kakve sve gluposti nece napisati o covjeku koji tek treba potpisati ugovor o partnerstvu sacekajmo kraj mjeseca pa onda pricajmo.a ko i ole pamet vjeruje Mulalicu.

Trenutno korisnika/ca: cala i 50 gostiju.

Prijava