A vjeruj brate da i ne mogu i da hoce , toliko su lose fizički pripremljeni da to nije humano, kad skontas da je Cocalic kao jedan od naj starijih najbolje izgledao , sve ti je jasnoSimply Blue je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:13 amSve je to uredu, Edis nema znanja, igracki kadar nije nesto poseban, nemamo para...ali gdje je ta famozna pogibija, suze krv i znoj, dva sat poslije utakmice da se kosti i zubi moraju kupiti poslije utakmice, ili to vrijedi samo dvije prve utakmice nakon preuzimanja klupe
Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:11 amNisam bio na stadionu, na prenosu sam na poluvremenu vidio Pekića kako popravlja teren što su nekada radili oni radnici s šipkama.Senad1921 je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 11:57 pmOvo je stvarno sve otislo u tri pm, da ni jedan segment kluba ne funkcionise... Od uprave do ciatacice, kakva cistka ce se morati napraviti, da ce nam trebati 10 godina da se rijesis Mulalica, Zerica, cistacica, kapitena, rumenih, Balica i slicnih ublehasa....
Jel to nemam više firmu za to ili se nisu vidjeli u kadru?
Vala i ovdje se precesto ponavljalo...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 11:19 pmNazad Hodžić i Coca perfektni. Coca je bukvalno sam držao odbranu, bekovi i Aco odron.
Santos opasan ali kako sam i govorio, nema tu konkretnosti. Još i pregorio ovaj meč, htio dati gol da izgine
On nije dodavao Haračiću loptu, lopta se ne dodaje špicom iz sve snage.
Štila naprijed naš najopasniji igrač u drugom poluvremenu. Ima i dalje znanje da se stvori u šansi, da trzne, ali izda ga snaga prilikom šuta.
Ovo smo danas "izgubili" jer nemamo napadača. Nismo mi ekipa koja može zabiti 2 gola kad nas "ne ide" i kad ima na suprotnoj strani raspoložen golman.
Sredina tabele je realnost. Šteta jer bi pobjedom imali i sljedeću ovakvu brojku.
Mekić je uspio odigrati 108 pogrešnih pasova. I u prošloj sezoni od njega je bilo vrlo malo koristi. Uspječe on do kraja sezone možda i zabiti gol, dva, odigrati neki solidan potez ali na žalost on nema potreban kvalitet i teško da može svoju igru značajno unaprijediti. Iako ni Beća nije igrač po mom ukusu pokušao bih sa njim (jer nema ko drugi) i dati mu jedan kontinuitet pa da vidimo. Svakako je naš stručnjak, za kojeg pojedini forumski stručnjaci kažu da je bolji od Tome, uspio završiti sezonu 2022/23 već u prvom kolu.fcz je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:07 amMi se ubismo kukajuci za napadacem i desnim krilom (btw. tu smo poziciju izgleda pokrili, trebalo bi se uskoro objaviti); ali sta cemo mi s veznim redom? Mekic i Stilic su jebena komedija, Beca jos nikako da se oslobodi, Hajdar je OK ali iskljucivo defanzivno... U sustini imas samo Hodzica koji stvarno valja.
MATORI je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:24 amVala i ovdje se precesto ponavljalo...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 11:19 pmNazad Hodžić i Coca perfektni. Coca je bukvalno sam držao odbranu, bekovi i Aco odron.
Santos opasan ali kako sam i govorio, nema tu konkretnosti. Još i pregorio ovaj meč, htio dati gol da izgine
Štila naprijed naš najopasniji igrač u drugom poluvremenu. Ima i dalje znanje da se stvori u šansi, da trzne, ali izda ga snaga prilikom šuta.
Ovo smo danas "izgubili" jer nemamo napadača. Nismo mi ekipa koja može zabiti 2 gola kad nas "ne ide" i kad ima na suprotnoj strani raspoložen golman.
Sredina tabele je realnost. Šteta jer bi pobjedom imali i sljedeću ovakvu brojku.
Sta nam je cilj, sta nam je cilj...
Cilj je k.a.r.i.n.a !
J.ebo nam je Lutvo sa "futbolom" dalje od pranane.....
To se precesto zaboravlja....pa se ocekuje cudo od ovakvog trenera i njegovog doma staraca.
A para ne...a para nema, nema...
Svaki avion koji sleti u SA mi mislimo eto covjeka sa kofercicem i parama !
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.
Mah...MATORI je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:24 amVala i ovdje se precesto ponavljalo...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 11:19 pmNazad Hodžić i Coca perfektni. Coca je bukvalno sam držao odbranu, bekovi i Aco odron.
Cilj je k.a.r.i.n.a !
To se precesto zaboravlja....pa se ocekuje cudo od ovakvog trenera i njegovog doma staraca.
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.
Prijateljuizvini. Ne možeš nikako reći da nema veze s Amarom. Lik je planski i sistematski rušio klub, zamalo nas ugasio, eto nekako smo preživjeli u decembru ćemo i definitivno saznati istinu o buducnosti našega kluba. Samo je jedan krivac i to je Amar. Trenutni ljudi u klubu se bore i što je najbitnije imaju iskrene namjere prema klubu, fali im upravo neko kako Misimović da ih povede pogura s novcem. Sjećam se kad je došla tadašnja Uprava kako su se stvari munjevito počele odvijati nabolje za naš klub, e to nam fali trenutno, jer je vremena sve manje.Senad1921 je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:30 amMATORI je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:24 amVala i ovdje se precesto ponavljalo...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 11:19 pmNazad Hodžić i Coca perfektni. Coca je bukvalno sam držao odbranu, bekovi i Aco odron.
Cilj je k.a.r.i.n.a !
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.
Druze, nema ovo vise veze sa Amarom, nego sa debilnim radom kluba i debilom na klupi. Nista nije bolja situacija bila kad je Misimovic preuzeo, pa se mijenjalo, pokusavalo, radilo...
Mi sad cekamo da nesto padne s neba, nema toga vise...
A sa pjeticima da si igro morao si dobiti Leotar, ta kukanja nema para, lose i sl, to je glupku od trenera izgovor jer nema nista u svojoj supljoj glavi.
Sky1 je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:38 amPrijateljuizvini. Ne možeš nikako reći da nema veze s Amarom. Lik je planski i sistematski rušio klub, zamalo nas ugasio, eto nekako smo preživjeli u decembru ćemo i definitivno saznati istinu o buducnosti našega kluba. Samo je jedan krivac i to je Amar. Trenutni ljudi u klubu se bore i što je najbitnije imaju iskrene namjere prema klubu, fali im upravo neko kako Misimović da ih povede pogura s novcem. Sjećam se kad je došla tadašnja Uprava kako su se stvari munjevito počele odvijati nabolje za naš klub, e to nam fali trenutno, jer je vremena sve manje.Senad1921 je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:30 amMATORI je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:24 am
Vala i ovdje se precesto ponavljalo...
Cilj je k.a.r.i.n.a !
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.
Druze, nema ovo vise veze sa Amarom, nego sa debilnim radom kluba i debilom na klupi. Nista nije bolja situacija bila kad je Misimovic preuzeo, pa se mijenjalo, pokusavalo, radilo...
Mi sad cekamo da nesto padne s neba, nema toga vise...
A sa pjeticima da si igro morao si dobiti Leotar, ta kukanja nema para, lose i sl, to je glupku od trenera izgovor jer nema nista u svojoj supljoj glavi.
Ma isto razmisljam. Do sad bi se frajer javio barem jednom, obratio navijacima i sl.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:07 amOcito, znaci Amerikanac nesto slicno Cericu , volio bi da griješim al ...
ma raspadamo se ovaj Eldin je gori nego Ceric onaj je tudje pare gurao u klub a ovaj svoje ko izgleda nema.ccc kakve sve gluposti nece napisati o covjeku koji tek treba potpisati ugovor o partnerstvu sacekajmo kraj mjeseca pa onda pricajmo.a ko i ole pamet vjeruje Mulalicu.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:46 amMa isto razmisljam. Do sad bi se frajer javio barem jednom, obratio navijacima i sl.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:07 amOcito, znaci Amerikanac nesto slicno Cericu , volio bi da griješim al ...