Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2022 10:30 am

Diverzant je napisao/la:
ned jun 19, 2022 10:22 am
Do kad će pojedinci ovdje pljuvati štilića, pa da su pogledali jednu utakmicu ne bi tako pričali. Lik je svaku utakmicu 2 3 zicera namještao, trebao je samo dobar napadač da to pospremi u gol
Upravo tako...nije Stilic kriv sto Bekric na tri tekme zaredom promasi zicer, sto Hodzic ne moze da se nadje u napadu itd.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jun 19, 2022 10:50 am

Amar927 je napisao/la:
ned jun 19, 2022 10:19 am
Dobro dosao kuci Dzenise...mislim da je dosta sazrio u svakom smislu za razliku kada je bio kod nas i igra dosta pametnije i zrelije
Gdje ce biti pametniji kad se ozenio :lol:

Sky1
Kontakt:

ned jun 19, 2022 11:38 am

Diverzant je napisao/la:
Do kad će pojedinci ovdje pljuvati štilića, pa da su pogledali jednu utakmicu ne bi tako pričali. Lik je svaku utakmicu 2 3 zicera namještao, trebao je samo dobar napadač da to pospremi u gol
Pa pljuju brate ovi koji ne idu na utakmice, da odu i pogledaju, bar jednu uzivo, vidjeli bi da je Štila ubjedljivo najbolji naš igrač na terenu. Onakve kretnje nema nijedan igrač u ovoj ligi, a ko je igrao fidbal zna o čemu govirim. Plus trči vrati se do našeg gola, a svku tekmu je kreirao najmanje dvije prilike, samo da smo imali blja krila i napadače, tek bi tada do izražaja došlo njegovo majstorstvo.

ponosannavas
Kontakt:

ned jun 19, 2022 12:03 pm

Stila nam donosi extra kvalitet samo treba imati deset trkaca tacnije cijeli vezni red treba da trci i da su brzi da njegov kvalitet donese prevagu. Nadam se da cem oto dobiti. Trebaju nam jos napadac i dva krila posto mislim da Suba treba mijenjati Stilu ili obratno na toj poziciji. Kocevic svakako moze pokriti cetiri pozicije i treba ga gurati na svaku pomalo. Suba moze biti i krilo ali takticki protiv manje brzih tj slabijih ekipa.
Po meni to je ovako

Desno krilo: dovesti pojacanje, Hrelja, Suba
Of vezni: Stila, Suba Kocevic
Lijevo krilo: Santos, dovesti pojacanje, Kocevic
Napadac: dovesti pojacanje, Haracic, Jaganjac
Gasal posudba. Benjo Sehic moze biti bek a i krilo lijevo ako ne uspijemo dovesti nekog vrhunskog. Po meni treba uigrati i neku drugu formaciju dq konacno mozemo vidjeti i promjenu neku u igri kas ne stima ali ne znam jel reqlno to ocekivati od Edisa

Maestro_1921
Kontakt:

ned jun 19, 2022 12:51 pm

Sky1 je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Pa pljuju brate ovi koji ne idu na utakmice, da odu i pogledaju, bar jednu uzivo, vidjeli bi da je Štila ubjedljivo najbolji naš igrač na terenu. Onakve kretnje nema nijedan igrač u ovoj ligi, a ko je igrao fidbal zna o čemu govirim. Plus trči vrati se do našeg gola, a svku tekmu je kreirao najmanje dvije prilike, samo da smo imali blja krila i napadače, tek bi tada do izražaja došlo njegovo majstorstvo.
Bukvalno to što ste vas dvojica napisali napisao i ja sinoć, ali džaba objašnjavati "stručnjacima" ispred malih ekrana.. Štila je igrač poteza, njegovi primarni zadaci na terenu su prekidi i zadnji pas, i pored toga se i trudio i trčao, nerijetko se vraćao po loptu na našu polovinu i iznosio je, iako bi to trebali zadnji vezni koji su nam često znali zakazati pa je on to radio. Svaku utakmicu je namjestio minimalno jedan zicer, nerijetko po dva ili tri, druga je stvar što mi nismo imali napadača koji bi to pospremio u gol jer nam je u napadu igrao centralni veznjak. O kretnjama i postavljanju da ne pričam, što Sky reče, ko je igrao fudbal zna na o čemu se govori i na šta se misli. On je svakako veliki sportista i drži do sebe, ne povrijeđuje se, odigrao je ovu polusezonu u kontinuitetu nakon što prošlu nije igrao nikako i plus sad ljetne pripreme kad odradi, bit ce itekako spreman, samo trebaju dobra krila i napadač i da ovi iza njega obavljaju svoj posao kako treba..

MiroslavKruzik

ned jun 19, 2022 1:02 pm

Samire Bekriću ne halalim ti onoliko zalaganje, želju za golom u Mostaru i 3:3, to još nisam pogledao od završetka tekme.

Hodza, ja mu ne halalim.

Diverzant
Kontakt:

ned jun 19, 2022 2:07 pm

Da je kakve sreće da imamo para za ovog cipetića, kako bi nam lego ko kec na desetku
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Maestro_1921
Kontakt:

ned jun 19, 2022 2:16 pm

Diverzant je napisao/la:
Da je kakve sreće da imamo para za ovog cipetića, kako bi nam lego ko kec na desetku
Jel mislimo na istog, Branimira ? On je potpisao ja mislim za Rapid.

zeka_tm87
Kontakt:

ned jun 19, 2022 2:20 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Propao transfer.

svraka
Kontakt:

ned jun 19, 2022 2:21 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
Samire Bekriću ne halalim ti onoliko zalaganje, želju za golom u Mostaru i 3:3, to još nisam pogledao od završetka tekme.

Hodza, ja mu ne halalim.
Znaci Bekrija nam je tu kriv, nisu igraci i trener. Zeznuto je cuvati 3 0 u 88 minuti :D
Forza 1921!

Oda majstore!

Maestro_1921
Kontakt:

Diverzant je napisao/la:
Evo taman što napisah, pročitah da mu je propao transfer, vraća se u HNL..

PlaviIzSarajeva
Kontakt:

ned jun 19, 2022 2:37 pm

Da je bilo pameti, Bekrica ne bi nikad ni vracali, yebo ga Zrinjski .

neroazzuro
Kontakt:

ned jun 19, 2022 2:49 pm

Poslije one pljuvačine tad još aktuelnog trenera Želje i hvaljenja "gospodskog kluba" zrinjski za mene je umro kao fudbaler.
Čim su ga vratili znao sam da tu nema hajra.

Zarez

ned jun 19, 2022 3:19 pm

Samir Bekric je definitivno legenda kluba. Tesko ga je bas porediti sa Osimom, Bukalom i slicnim velikanima, ali u posljednjih 20 godina to je sto imamo. Nastupi, golovi, asistencije, trofeji, odnos prema klubu pogotovo u posljednjem mandatu, van terene neke sitnice i tako dalje.
Oro i ekipa!

Diverzant
Kontakt:

ned jun 19, 2022 3:45 pm

Zarez je napisao/la:
ned jun 19, 2022 3:19 pm
Samir Bekric je definitivno legenda kluba. Tesko ga je bas porediti sa Osimom, Bukalom i slicnim velikanima, ali u posljednjih 20 godina to je sto imamo. Nastupi, golovi, asistencije, trofeji, odnos prema klubu pogotovo u posljednjem mandatu, van terene neke sitnice i tako dalje.
Zbog toga sto nam je svako legenda, i jesmo u stanju kakvom jesmo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned jun 19, 2022 3:49 pm

Diverzant je napisao/la:
ned jun 19, 2022 3:45 pm
Zbog toga sto nam je svako legenda, i jesmo u stanju kakvom jesmo
Koji je to kriterij da neko bude legenda?
Fear of the Maniacs!

MiroslavKruzik

ned jun 19, 2022 4:01 pm

svraka je napisao/la:
Bosanac1993 je napisao/la:

Hodza, ja mu ne halalim.
Znaci Bekrija nam je tu kriv, nisu igraci i trener. Zeznuto je cuvati 3 0 u 88 minuti :D
Ma naravno da ne, nego na spomen Bekrića meni je ovo ostalo kao prva asocijacija hahaha , samo eto to ne mogu prevaliti što se desilo. Čak sam to i njemu jednom prilikom rekao, naravno kroz zafrkanciju je sve bilo...svakako da su drugi faktori trebali to sve spriječiti, nego mene ovamo ljudski ubi što još nisam procesuirao taj dobijeni meč i milion upitnika iznad glave. Ne mogu ni zamislit kako je Adzemu, Bogičeviću itd, ali to je fudbal,jbg.
Zadnja izmjena: MiroslavKruzik, dana/u ned jun 19, 2022 4:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

BHDragons
Kontakt:

ned jun 19, 2022 4:02 pm

Hvala mu za sve, ali on nakon izjava o gospodskom klubu i pljuvanja po našem treneru nikad ne može biti legenda. A i da zaboravimo to nije legenda. Ne ide da bude u istoj rečenici sa Ivicom, Katalinskim i Bukalom.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

blueboy
Kontakt:

ned jun 19, 2022 4:04 pm

ned jun 19, 2022 12:51 pm
Sky1 je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Bukvalno to što ste vas dvojica napisali napisao i ja sinoć, ali džaba objašnjavati "stručnjacima" ispred malih ekrana.. Štila je igrač poteza, njegovi primarni zadaci na terenu su prekidi i zadnji pas, i pored toga se i trudio i trčao, nerijetko se vraćao po loptu na našu polovinu i iznosio je, iako bi to trebali zadnji vezni koji su nam često znali zakazati pa je on to radio. Svaku utakmicu je namjestio minimalno jedan zicer, nerijetko po dva ili tri, druga je stvar što mi nismo imali napadača koji bi to pospremio u gol jer nam je u napadu igrao centralni veznjak. O kretnjama i postavljanju da ne pričam, što Sky reče, ko je igrao fudbal zna na o čemu se govori i na šta se misli. On je svakako veliki sportista i drži do sebe, ne povrijeđuje se, odigrao je ovu polusezonu u kontinuitetu nakon što prošlu nije igrao nikako i plus sad ljetne pripreme kad odradi, bit ce itekako spreman, samo trebaju dobra krila i napadač i da ovi iza njega obavljaju svoj posao kako treba..
To što ste vas trojica napisali po automatizmu ne znači da ste u pravu, pronaći će se ovdje trideset kako ti kažeš "stručnjaka" koji će ponoviti isto ovo što ja pišem. Iza svakog tog namještenog Štilićevog zicera stoje barem tri olako izgubljene lopte, najviše iz razloga jer nije u dobrom fizičkom stanju, odnosno nema moć da izdrži ozbiljan duel. Niko ne spori da je majstor, ali način na koji on igra sve teže prolazi i u ovoj močvari od lige i ako nije u dobrom fizičkom stanju nije bitan faktor u igri. Ne može se čekati samo neki korner ili slobodan udarac, to je davno prevaziđeno, moraš imati 11 igrača na terenu u svakom smislu.

Dzezvar
Kontakt:

ned jun 19, 2022 4:12 pm

I onda kazu Mesa vaki,Mesa naki....
slika

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.

Prijava