Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Zarez
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2022 8:55 pm

tm87alem je napisao/la:
sub jun 18, 2022 8:45 pm
gavran je napisao/la:
sub jun 18, 2022 8:04 pm
Zarez je napisao/la:
sub jun 18, 2022 7:24 pm

Ovo sto si napisao nije tacno. Dana 24.8.2017. gospodin Misimovic je izjavio sljedece: "Južna tribina košta, na grubo, pet miliona KM. Klub može participirati u ukupnom iznosu sa 30% novca, a mi na ovaj način proslijeđujemo informaciju navijačima, sponzorima, lokalnoj zajednici, Savezu, da želimo biti partner. Željezničar je sportski kolektiv koji je platio najviše poreza ovoj državi. Stadion će biti dostupan fudbalskim selekcijama Željezničara, a možda i reprezentaciji BiH." Ukoliko imas neki drugi izvor koji ce potvrditi tvoju izjavu, zamolio bih te da ga postavis kao repliku na ovaj post. Ukoliko ne, onda nisi nista bolji od ovih koje si naveo u nastavku posta.
jug bi bio otvoren u septembru 2021 da se sampanjac ekipa nije umijesala.Miske bi je napravio sam ako ne bi bilo drugih zainteresovanih. Lijepo mi je rekao u septembru prosle godine,sad smo trebali jug otvoriti al nam se nedade.Ali ipak smo mi footbool klab a ne gradjevinska firma.Logicno
Gavru za precjednika!
Covjek vam je sve rekao!
Ne zelim replicirati nekome ko velica onog koji je u svakom mandatu ostavio pustos iza sebe! Naravno, krivi su i oni koji su tad vodili klub i dopustili mu to sve! Samo se Senad gospodin odupro tome i znamo kako i zasto je otisao!
A koga je to velicam? Prejaki su vam argumenti nema sta. Iluzorno je i pomisliti da bi neko u vrijeme najvece krize u posljednjih 100 godina i pandemije uspio da izgradi jug. Kamo li, da bi nam neko dao svojih 5-6 miliona km koje su bile potrebne za taj poduhvat. Sve bi to nas Zeljo iskihao, kao sto i kisemo postupke odredjenih ljudi i vjerovatno cemo kihati jos neki period. Evo danas nema Amara, ni Amarovaca. Bujrum gospodine Misimovic. Imate svu podrsku svijeta. Nastavite gdje ste poceli. Ne znam stvarno sta sprijecava njegov povratak u klub. Osim intervjua i par vecera, malo je dao Zelji u posljednje vrijeme. Zar je to sve sto imam ja od tebe? Ja najradije ne bih pisao o ovome, vec sam se izjasnio, pustimo proslost. Samo nesto ne mogu ostati nijem na ove podvale.
Oro i ekipa!

SanMan
Kontakt:

sub jun 18, 2022 8:57 pm

Da sutra dođe MS u klub - do nove godine bi bile isplaćeni dugovi igračima, redovne plate i to ne po 800 KM, riješen problem sa poreznom - napravljen reprograming i uredno isplaćivan, organizovani sponzori, dogovoreni i isplaćeni dobavljači, isplaćene plate administraciji, dovođena pojačanja i SŠ, dogovorena izgradnja JUG-a iduće godine sa svim strukturama od opštine, grada,saveza i najviše navijača, borili se za Evropu i ono najvažnije (zbog čega mu neće biti dozvoljeno da se ikad vrati) pokrenute obustavljene i NOVE tužbe protiv lopova i grobara Želje - a oni bolje od svih znaju koji su i dobro se bore.
A zbog tužbi koje bi im SM sigurno pokrenuo oni se bore na sve moguće i nemoguće načine samo da on ne uđe u Želju, sve ostalo može - investitor privatizacija raspad samo ne MS

Grbavica
Kontakt:

sub jun 18, 2022 8:58 pm

Jebavali mu majku, montirali emisije po televiziji, afere mu se kacile i sad prica sto se ne vrati. A sve veliki Zeljovci.
Ja da sam na njegovom mjestu ne bih pomislio na Zelju, a kamoli imo bilo kakve veze sa njim.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BC1921
Kontakt:

sub jun 18, 2022 8:59 pm

tm87alem je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Zarez je napisao/la:
sub jun 18, 2022 7:24 pm

Ovo sto si napisao nije tacno. Dana 24.8.2017. gospodin Misimovic je izjavio sljedece: "Južna tribina košta, na grubo, pet miliona KM. Klub može participirati u ukupnom iznosu sa 30% novca, a mi na ovaj način proslijeđujemo informaciju navijačima, sponzorima, lokalnoj zajednici, Savezu, da želimo biti partner. Željezničar je sportski kolektiv koji je platio najviše poreza ovoj državi. Stadion će biti dostupan fudbalskim selekcijama Željezničara, a možda i reprezentaciji BiH." Ukoliko imas neki drugi izvor koji ce potvrditi tvoju izjavu, zamolio bih te da ga postavis kao repliku na ovaj post. Ukoliko ne, onda nisi nista bolji od ovih koje si naveo u nastavku posta.
jug bi bio otvoren u septembru 2021 da se sampanjac ekipa nije umijesala.Miske bi je napravio sam ako ne bi bilo drugih zainteresovanih. Lijepo mi je rekao u septembru prosle godine,sad smo trebali jug otvoriti al nam se nedade.Ali ipak smo mi footbool klab a ne gradjevinska firma.Logicno
Gavru za precjednika!
Covjek vam je sve rekao!
Ne zelim replicirati nekome ko velica onog koji je u svakom mandatu ostavio pustos iza sebe! Naravno, krivi su i oni koji su tad vodili klub i dopustili mu to sve! Samo se Senad gospodin odupro tome i znamo kako i zasto je otisao!

Za sefa skladista, dosta je bio pomocnik viljuskara...
Krivina Jug

storm_raider
Kontakt:

sub jun 18, 2022 9:11 pm

Cuj sto ne dodje... Pa ko ce to jos ko iole drzi do sebe nakon onakvog tjeranja ponovo doci? I to da ponovo Amaru isplacuje pare, ovaj put doduse ima ugovor za iste. Nakon svih pritisaka, lazi i montiranja i ovo sto se ponekad pojavi i isfinansira veceru veteranima je sasvim dovoljno. Nije tu samo Misimovic otjeran, nego plejada potencijalnih koji mozda i nisu navijaci Zelje, ali su zeljeli i mogli pomoci, pogotovo oko infrastrukturalnih projekata. Ta reputacijska steta je nesaglediva i od nje cemo se najteze oporaviti.

Vrati li se nekada, bio bi ludji za Zeljom nego sto bih mislio da jeste.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

gavran
Kontakt:

sub jun 18, 2022 9:23 pm

Senad1921 je napisao/la:
sub jun 18, 2022 8:59 pm
tm87alem je napisao/la:
gavran je napisao/la:

Gavru za precjednika!
Covjek vam je sve rekao!

Za sefa skladista, dosta je bio pomocnik viljuskara...
Nisam ti ja za funkcije lijepi jungheinrich
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub jun 18, 2022 9:42 pm

Bešagić produžio ugovor sa Igmanom, trebao je biti zamjena za Mekića ali eto kako Mekić ostaje odustali smo od njega.
Fear of the Maniacs!

Bosanski lonac
Kontakt:

sub jun 18, 2022 9:59 pm

I na sam spomen vraćanja, nekima nije dobro.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 18, 2022 10:47 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
sub jun 18, 2022 6:37 pm
exbabilon je napisao/la:
sub jun 18, 2022 6:27 pm
Aha, jedan dobio slobodno da rjesava papire po Spaniji, drugi se zayebava s Mileticem po moru, pripreme na max.
Pa ako trener pokaze autoritet, naljuti se i neće da igra... Zar to nismo već jednom prošli, ne znam što si iznenađen.

Meni je to postalo sasvim normalno, vjeruj bilo bi mi čudno da nema jaranskih dogovora i ustupaka na relaciji trener-igrač.
O kome vi?

Maestro_1921
Kontakt:

sub jun 18, 2022 10:52 pm

Leon_Professional je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
sub jun 18, 2022 6:27 pm
Aha, jedan dobio slobodno da rjesava papire po Spaniji, drugi se zayebava s Mileticem po moru, pripreme na max.
Pa ako trener pokaze autoritet, naljuti se i neće da igra... Zar to nismo već jednom prošli, ne znam što si iznenađen.

Meni je to postalo sasvim normalno, vjeruj bilo bi mi čudno da nema jaranskih dogovora i ustupaka na relaciji trener-igrač.
O kome vi?
O Hodžiću i Štiliću vjerovatno.

svraka
Kontakt:

sub jun 18, 2022 11:00 pm

Maestro_1921 je napisao/la:

O kome vi?
Alispahic se zeni. Ljudi dobijaju zbog takvih stvari u sred sezone slobodno. Sutra im je slobodno koliko znam. Bezveze dizete frku neku.
Forza 1921!

Oda majstore!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 19, 2022 12:15 am

Hodzic je u Spaniji, Vraca se momak ja mislim sutra. Imao je obaveze vezano za spor sa bivsim klubom.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jun 19, 2022 12:20 am

Bosanski lonac je napisao/la:
sub jun 18, 2022 9:59 pm
I na sam spomen vraćanja, nekima nije dobro.
Što kaže neko, moze sve samo nek ne dolazi MS radi tuzbi i postenog i predanog rada, otjera dzabalebatore i mahalase ala proslavljena devetka bivsa nasa indijski as
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 19, 2022 12:30 am

Maestro_1921 je napisao/la:

O kome vi?
Pa zar neko još misli da će Štila bit spreman i brz i jak. :D

exbabilon
Kontakt:

ned jun 19, 2022 12:55 am

Da bi od Štile mogli imati neku korist umjesto 2 treninga dnevno, on bi vjerovatno trebao odraditi 4, uzasno je njegovo fizicko stanje, cak i za ovu ligu. Najgore od svega je sto se s Edisom na klupi njegova pozicija u prvih 11 podrazumjeva, ali hajde. Svakako smo bez ambicija, moze i na krilo nespreman jedno 80 minuta.

Sky1
Kontakt:

ned jun 19, 2022 2:03 am

SanMan je napisao/la:
sub jun 18, 2022 8:57 pm
Da sutra dođe MS u klub - do nove godine bi bile isplaćeni dugovi igračima, redovne plate i to ne po 800 KM, riješen problem sa poreznom - napravljen reprograming i uredno isplaćivan, organizovani sponzori, dogovoreni i isplaćeni dobavljači, isplaćene plate administraciji, dovođena pojačanja i SŠ, dogovorena izgradnja JUG-a iduće godine sa svim strukturama od opštine, grada,saveza i najviše navijača, borili se za Evropu i ono najvažnije (zbog čega mu neće biti dozvoljeno da se ikad vrati) pokrenute obustavljene i NOVE tužbe protiv lopova i grobara Želje - a oni bolje od svih znaju koji su i dobro se bore.
A zbog tužbi koje bi im SM sigurno pokrenuo oni se bore na sve moguće i nemoguće načine samo da on ne uđe u Želju, sve ostalo može - investitor privatizacija raspad samo ne MS
Sto posto bi tako bilo. Ja kad se sjetim samo, čovjek izađe, održi press konfernciju i već isti dan se kreće u realizaciju obećanog, čak se i više uradi od onoga što on najavi. Taj čovjek je suho zlato u današnjem društvu. Nema tog "strateškog partnera" "investitora" koji će graditi infrastrukturu. Oni samo gledaju vlastiti profit. Zato je Miske pod moranje u klubu, naravno, veliki je Željovac i ja mislim da bi se nekad vratio da dovrši zapoceto.

abuzenze
Kontakt:

ned jun 19, 2022 8:52 am

exbabilon je napisao/la:
Da bi od Štile mogli imati neku korist umjesto 2 treninga dnevno, on bi vjerovatno trebao odraditi 4, uzasno je njegovo fizicko stanje, cak i za ovu ligu. Najgore od svega je sto se s Edisom na klupi njegova pozicija u prvih 11 podrazumjeva, ali hajde. Svakako smo bez ambicija, moze i na krilo nespreman jedno 80 minuta.
Posjeti malo trening, Stila je u dosta boljem fizickom stanju.

svraka
Kontakt:

ned jun 19, 2022 9:19 am

abuzenze je napisao/la:
ned jun 19, 2022 8:52 am
exbabilon je napisao/la:
Posjeti malo trening, Stila je u dosta boljem fizickom stanju.
Momak ocigledno isfrustrian sto je dobio slobodan dan pa pise svasta. Eto takav igrac treba na klupi biti :D
Pa i na treninzima mozes uzivati u njegovim potezima i loptama koje daje igracima.
Forza 1921!

Oda majstore!

Amar927
Kontakt:

ned jun 19, 2022 10:19 am

Dobro dosao kuci Dzenise...mislim da je dosta sazrio u svakom smislu za razliku kada je bio kod nas i igra dosta pametnije i zrelije

Diverzant
Kontakt:

ned jun 19, 2022 10:22 am

Do kad će pojedinci ovdje pljuvati štilića, pa da su pogledali jednu utakmicu ne bi tako pričali. Lik je svaku utakmicu 2 3 zicera namještao, trebao je samo dobar napadač da to pospremi u gol
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 30 gostiju.

Prijava