A koga je to velicam? Prejaki su vam argumenti nema sta. Iluzorno je i pomisliti da bi neko u vrijeme najvece krize u posljednjih 100 godina i pandemije uspio da izgradi jug. Kamo li, da bi nam neko dao svojih 5-6 miliona km koje su bile potrebne za taj poduhvat. Sve bi to nas Zeljo iskihao, kao sto i kisemo postupke odredjenih ljudi i vjerovatno cemo kihati jos neki period. Evo danas nema Amara, ni Amarovaca. Bujrum gospodine Misimovic. Imate svu podrsku svijeta. Nastavite gdje ste poceli. Ne znam stvarno sta sprijecava njegov povratak u klub. Osim intervjua i par vecera, malo je dao Zelji u posljednje vrijeme. Zar je to sve sto imam ja od tebe? Ja najradije ne bih pisao o ovome, vec sam se izjasnio, pustimo proslost. Samo nesto ne mogu ostati nijem na ove podvale.tm87alem je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 8:45 pmGavru za precjednika!gavran je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 8:04 pmjug bi bio otvoren u septembru 2021 da se sampanjac ekipa nije umijesala.Miske bi je napravio sam ako ne bi bilo drugih zainteresovanih. Lijepo mi je rekao u septembru prosle godine,sad smo trebali jug otvoriti al nam se nedade.Ali ipak smo mi footbool klab a ne gradjevinska firma.LogicnoZarez je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 7:24 pm
Ovo sto si napisao nije tacno. Dana 24.8.2017. gospodin Misimovic je izjavio sljedece: "Južna tribina košta, na grubo, pet miliona KM. Klub može participirati u ukupnom iznosu sa 30% novca, a mi na ovaj način proslijeđujemo informaciju navijačima, sponzorima, lokalnoj zajednici, Savezu, da želimo biti partner. Željezničar je sportski kolektiv koji je platio najviše poreza ovoj državi. Stadion će biti dostupan fudbalskim selekcijama Željezničara, a možda i reprezentaciji BiH." Ukoliko imas neki drugi izvor koji ce potvrditi tvoju izjavu, zamolio bih te da ga postavis kao repliku na ovaj post. Ukoliko ne, onda nisi nista bolji od ovih koje si naveo u nastavku posta.
Covjek vam je sve rekao!
Ne zelim replicirati nekome ko velica onog koji je u svakom mandatu ostavio pustos iza sebe! Naravno, krivi su i oni koji su tad vodili klub i dopustili mu to sve! Samo se Senad gospodin odupro tome i znamo kako i zasto je otisao!