Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 26, 2022 7:15 pm

teatrale36 je napisao/la:
sub mar 26, 2022 5:15 pm
Sky1 je napisao/la:
sub mar 26, 2022 11:16 am
Od New Castla, pa do dana današnjeg mi dužni Amaru, eto toliko nas je zadužio, uvijek ima neki dug prema njemu, kamate, isti dug naplacuje po dva puta, pa pare od Bekrićevog transfera na njegov privatni račun, a ovaj zadnji mandat da i ne spominjemo kakva grdilo i štetu nam je nanio. Poslije New Castla smo mogli postati Real Madrid da ne bi pohlepne guzice Amarove. Do sutra možemo nabrajati njegova zlodjela prema Želji.
Ako imaš kartu sa utakmice protiv Newcastla pogledaj kako se pravilno piše.
Ima ko ima

slika
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dzezvar
Kontakt:

sub mar 26, 2022 7:26 pm

gavran je napisao/la:
sub mar 26, 2022 2:30 pm
MATORI je napisao/la:
pet mar 25, 2022 10:53 pm
Joux je napisao/la:
pet mar 25, 2022 10:12 pm

Koliko kratak, a s druge strane, nepovezan i netačan post, svaka ti čast. Da su nam sve štetočine i dušmani kao Amar (a ima ih nažalost i previše), mi bismo bili Real Madrid. Zamolio bih te da mi argumentovano objasniš kako si došao do zaključka da je Amar najveća štetočina u (h)istoriji kluba? Ukoliko se ne odvažiš na taj potez, svako dobro ti želim.
Ti ili se pravis ogranicen ili to i jesi!
Dakle evo u najkracem:
Postoji zavrsni racun poslovanja kluba ovjeren od OVLASTENE revizorske kuce na dan odlaska najuspjesnije uprave!
Postoji i najnoviji isti takav izvjestaj ove uprave.
Ako vidis koliko MILIONA je tvoj ljubimac lutvo dodatno zavalio klub doci ces do podatka da je u milionima ta steta VECA od paljevine stadiona '92 godine od strane brdjana.
Ako pak pocnes ponovo... da je lutvo bio samo trener - onda mislis da smo svi mi na ovom forumu ograniceni.
Je.bo vas onaj ko vas je nagovorio da se ovdje registrujete!
Kaze se yebAo
Logicno
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

sub mar 26, 2022 8:16 pm

Sky1 je napisao/la:
Od New Castla, pa do dana današnjeg mi dužni Amaru, eto toliko nas je zadužio, uvijek ima neki dug prema njemu, kamate, isti dug naplacuje po dva puta, pa pare od Bekrićevog transfera na njegov privatni račun, a ovaj zadnji mandat da i ne spominjemo kakva grdilo i štetu nam je nanio. Poslije New Castla smo mogli postati Real Madrid da ne bi pohlepne guzice Amarove. Do sutra možemo nabrajati njegova zlodjela prema Želji.
Preimenuj te ovoga u lektor za engleski, opasan si nema šta. Bitna je jedna jedina stvar i to je poenta posta da je Amar najveći zlocinac kluba.

Sky1
Kontakt:

Sky1 je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
Preimenujte ovoga u lektor za engleski, opasan si nema šta. Bitna je jedna jedina stvar i to je poenta posta da je Amar najveći zlocinac kluba.

Amar927
Kontakt:

sub mar 26, 2022 11:10 pm

Zna li neko povodm cega je Amar Osim jucer za vrijeme treninga bio u klubu i razgovarao sa nekim ljudima iz uprave??

Simply Blue
Kontakt:

sub mar 26, 2022 11:12 pm

Momak samo pogledaj to sa morfoloske strane i korjen rijeci New i Castle, kojeg su porjeka te rijeci i bice lakse
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Joux

sub mar 26, 2022 11:54 pm

neroazzuro je napisao/la:
sub mar 26, 2022 12:38 am
Je.bo licencu, je.bo uplatnicu, je.bo 200 i kusur kvadrata iza plavog zamka (sad vidimo zašto, jelte), je.bo onaj prostor na sjeveru, je.bo tužbu protiv infora.dara za klevetu, plati ti njima 7 stoja (ima nas koji nismo zaboravili, majku vam), je.bo reprogram, je.bo plate, je.bo doprinose, itd.
Sreća ne mogodoše krov na istoku zaustavit.
Al je zato "najveća legenda kluba", rodila ga majka...
I šta vele sad oni, jel ih i dalje "samo titula zanima"? Pitam za jarana.
Osim te nesmotrene izjave, sve što si nabrojao su aferimi tadašnjih uprava. Ne znam zašto Amara spominješ u tom kontekstu. Drugo je pitanje zbog čega su ti ljudi bili na tim pozicijama.

Dzezvar
Kontakt:

ned mar 27, 2022 8:38 am

Poslije 23.12. Amara treba spominjati u svakom negativnom kontekstu jer je on iskljucivi krivac za nastalu situaciju....
Yebalo je i nas a i njega njegova poliitika "maknite se svi sad cu ja to sve pospremiti onako kako ja hocu".....
Mi cemo se ako Bog da iscupati iz govana a za njega ne znam....

Joux

ned mar 27, 2022 10:37 am

Dzezvar je napisao/la:
Poslije 23.12. Amara treba spominjati u svakom negativnom kontekstu jer je on iskljucivi krivac za nastalu situaciju....
Yebalo je i nas a i njega njegova poliitika "maknite se svi sad cu ja to sve pospremiti onako kako ja hocu".....
Isključivi!? Hoćes reći da su svi ostali, i prije, i poslije, nevini?

Dzezvar
Kontakt:

ned mar 27, 2022 10:52 am

Joux je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Za trenutno stanje iskljucivi krivac.
Sve zbog svoga ega jer nije moga podnijeti da neko drugi preuzme primat glavnog u Zelji.
O ovima prije njega djela i ono sto je istalo iza njih sve govori.
A isto tako i iza njega.
Dzaba uvlacis u pricu prosle,malo hinjski ali znaj jedno da nismo bas tako blesavi i neinteligntni da ne skontamo ko je ko u ovoj prici.
I ne znam odakle vise iskacete da branite neodbranjivo.
Ziv bio....

Joux

ned mar 27, 2022 12:04 pm

Dzezvar je napisao/la:
Joux je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Sve zbog svoga ega jer nije moga podnijeti da neko drugi preuzme primat glavnog u Zelji.
A isto tako i iza njega.
Dzaba uvlacis u pricu prosle,malo hinjski ali znaj jedno da nismo bas tako blesavi i neinteligntni da ne skontamo ko je ko u ovoj prici.
Ziv bio....
Ok, ovi prošli su bezgrešni, iza njih su ostale kule i gradovi. Samo me čudi da ne misliš da je ijedan član upravnog odbora nakon “dana pobjede” kriv za današnje stanje. To za ego, moguće je da si i u pravu. Žao mi je što samo Željo ispašta na kraju balade, skupa sa nama, bolesnicima ovog kluba. Sve najbolje.

neroazzuro
Kontakt:

ned mar 27, 2022 12:20 pm

Evo ga, još jedan klon koji zapravo krivi "upravu koja je dovela babuku i dala mu ugovor" 😁
Bez obzira što i ptice znaju ko je koga tu doveo i što mu je babuka u onom intervjuu otvoreno rekao da je on sakupljao ljude za UO pred dan pobjede.
Valjda kontaš da je prošlo dovoljno vremena da raja zaboravi. Takav zločin se nikad ne može zaboraviti. Naprotiv, ubijeđen sam da će neko za ono krivično odgovarati. Vi klonovi ste previše providni.

Joux

ned mar 27, 2022 12:35 pm

ned mar 27, 2022 12:20 pm
Evo ga, još jedan klon koji zapravo krivi "upravu koja je dovela babuku i dala mu ugovor" 😁
Bez obzira što i ptice znaju ko je koga tu doveo i što mu je babuka u onom intervjuu otvoreno rekao da je on sakupljao ljude za UO pred dan pobjede.
Valjda kontaš da je prošlo dovoljno vremena da raja zaboravi. Takav zločin se nikad ne može zaboraviti. Naprotiv, ubijeđen sam da će neko za ono krivično odgovarati. Vi klonovi ste previše providni.
Ne znam kako si došao do tih zaključaka, ali to, što si izjavio, ne odgovara istini. Govorim kako, sve i da je tačna priča pojedinih forumaša, ne može nikakvo biti ISKLJUČIVI krivac. Može glavni, može najveći, isključivi ne može nikako. To za sakupljanje UO, vjerovatno je situacija bila kao i u posljednje dvije godine. Ne znamo šta ćemo sa silnim, uspješnim, ostvarenim Željovcima, a koji žele da uđu u klub. Ogromna je odluka pred ljudima koji odlučuju ko će ući u klub, kraj toliko eminentnih CV-a koji su im dostavljeni.

Dzezvar
Kontakt:

ned mar 27, 2022 12:41 pm

Joux je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Joux je napisao/la:

A isto tako i iza njega.
Ziv bio....
Ok, ovi prošli su bezgrešni, iza njih su ostale kule i gradovi. Samo me čudi da ne misliš da je ijedan član upravnog odbora nakon “dana pobjede” kriv za današnje stanje. To za ego, moguće je da si i u pravu. Žao mi je što samo Željo ispašta na kraju balade, skupa sa nama, bolesnicima ovog kluba. Sve najbolje.
Predsjednika i clanove uoravnog odbora je doveo jedan covjek amar osim.
Predsjednik mu dao ugovor kakav ferguson u manu nije imao na 3,5 godine i uhvatio se noge.
Kao sto ti rekoh nismo glupi.....

neroazzuro
Kontakt:

ned mar 27, 2022 1:40 pm

Joux je napisao/la:

...ne može nikako biti ISKLJUČIVI krivac. Može glavni, može najveći, isključivi ne može nikako.
E sad si ga oprao, nema govora.
Pa za šta je doveo sparsa (pa ovaj utek'o kad je vidio šta se radi)?
Za šta je držao tečića šiljka, aka. uplatnica?
To i jeste suština, bio je vođa bande koja je uništila klub u svakom pogledu, sportskom, ekonomskom, ljudskom, navijačkom, imovnom i svakom drugom.
I to milion vas klonova neće promijeniti.

Sky1
Kontakt:

ned mar 27, 2022 2:06 pm

Ne raspravljati se sa tim gore Jouxom, šta admin radi ne znam. Dobro mi znamo šta je Amaru namjera bila i zašto je izvršio puč i zauzeo klub. Grijehe od ranije prema Želji ne zaboravljamo, IZVLACENJE KLUPSKOG NOVCA U VLASTITI DZEP. U zadnjem Amarovom mandatu i njegovih Uprava, jedini cilj je bila KLUPSKA IMOVINA, a nikakav ego, lik je došao sa unaprijed pripremljenim planom i tu se prica zavrsava.

Joux

ned mar 27, 2022 2:17 pm

ned mar 27, 2022 1:40 pm
Joux je napisao/la:

...ne može nikako biti ISKLJUČIVI krivac. Može glavni, može najveći, isključivi ne može nikako.
E sad si ga oprao, nema govora.
Pa za šta je doveo sparsa (pa ovaj utek'o kad je vidio šta se radi)?
Za šta je držao tečića šiljka, aka. uplatnica?
To i jeste suština, bio je vođa bande koja je uništila klub u svakom pogledu, sportskom, ekonomskom, ljudskom, navijačkom, imovnom i svakom drugom.
I to milion vas klonova neće promijeniti.
Na pogrešnu adresu postavljaš ta pitanja, ne znam odgovore na njih. A jako bih volio da se jednog dana sve objelodani. Ako se ispostavi tačnim to što tvrdiš, pljuvat ću ga u svakom idućem postu. Mislim da je to pošteno. I zamolio bih te da me ne zoveš klonom. Prvi put pišem na forumima, zadrži osnovni nivo poštovanja prema sagovorniku. Svako dobro.

Joux

ned mar 27, 2022 2:34 pm

Dzezvar je napisao/la:
ned mar 27, 2022 12:41 pm
Joux je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

A isto tako i iza njega.
Ziv bio....
Predsjednika i clanove uoravnog odbora je doveo jedan covjek amar osim.
Predsjednik mu dao ugovor kakav ferguson u manu nije imao na 3,5 godine i uhvatio se noge.
Kao sto ti rekoh nismo glupi.....
Pa ako je istinita informacija da je plata bila 8500 km, to je po meni opravdana cifra za Amara. I molim te mi objasni šta misliš pod tim “nismo glupi”. Drugi put spominješ te riječi, ako bi mogao da ubaciš malo konteksta.

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned mar 27, 2022 3:48 pm

Kad bi mogli znat za Diglisica?

neroazzuro
Kontakt:

ned mar 27, 2022 4:48 pm

Joux je napisao/la:
ned mar 27, 2022 2:17 pm
A jako bih volio da se jednog dana sve objelodani. Ako se ispostavi tačnim to što tvrdiš...
Pa nema se šta nanovo objelodanjivat, frajko u intervjuu (sou.rce meščini) otvoreno rekao DA JE ON LIČNO usput skupljao ekipu nakon ultimatuma ovima ranije i poznatih pritisaka da ih se otjera.
I za zemljište se nema šta objelodanjivat, bilo na FK Željezničaru, spars se bez odluke skupštine odrekao tih 270m2 (ako se dobro sjećam kvadrature), što je krivično djelo. Sad, ako je on doveo sparsa, a jeste, ko je i direktni i indirektni krivac za to???

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], zeljooo13 i 44 gosta.

Prijava