Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2022 10:49 pm

Joux je napisao/la:
pet mar 25, 2022 10:12 pm
neroazzuro je napisao/la:
pet mar 25, 2022 9:54 pm
I činjenica da su se odavno počeli pojavljivati branitelji lika i djela s ciljem popravljanja javnog mišljenja o najvećoj štetočini u istoriji kluba govori kako dotičnom više nije svejedno šta raja misli o njemu.
Ili traži neki put nazad ili je proradila savjest.
Koliko kratak, a s druge strane, nepovezan i netačan post, svaka ti čast. Da su nam sve štetočine i dušmani kao Amar (a ima ih nažalost i previše), mi bismo bili Real Madrid. Zamolio bih te da mi argumentovano objasniš kako si došao do zaključka da je Amar najveća štetočina u (h)istoriji kluba? Ukoliko se ne odvažiš na taj potez, svako dobro ti želim.
Sve mu halal, ali je li imaš imalo konstruktivan i opravdan argument za uzimanje kamate od kluba? Od institucije Željezničara koji je u već teškoj situaciji uzimati i kamatu?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

MATORI
Kontakt:

pet mar 25, 2022 10:53 pm

Joux je napisao/la:
I činjenica da su se odavno počeli pojavljivati branitelji lika i djela s ciljem popravljanja javnog mišljenja o najvećoj štetočini u istoriji kluba govori kako dotičnom više nije svejedno šta raja misli o njemu.
Koliko kratak, a s druge strane, nepovezan i netačan post, svaka ti čast. Da su nam sve štetočine i dušmani kao Amar (a ima ih nažalost i previše), mi bismo bili Real Madrid. Zamolio bih te da mi argumentovano objasniš kako si došao do zaključka da je Amar najveća štetočina u (h)istoriji kluba? Ukoliko se ne odvažiš na taj potez, svako dobro ti želim.
Ti ili se pravis ogranicen ili to i jesi!
Dakle evo u najkracem:
Postoji zavrsni racun poslovanja kluba ovjeren od OVLASTENE revizorske kuce na dan odlaska najuspjesnije uprave!
Postoji i najnoviji isti takav izvjestaj ove uprave.
Ako vidis koliko MILIONA je tvoj ljubimac lutvo dodatno zavalio klub doci ces do podatka da je u milionima ta steta VECA od paljevine stadiona '92 godine od strane brdjana.
Ako pak pocnes ponovo... da je lutvo bio samo trener - onda mislis da smo svi mi na ovom forumu ograniceni.
Je.bo vas onaj ko vas je nagovorio da se ovdje registrujete!

Grbavica
Kontakt:

pet mar 25, 2022 11:04 pm

ma trola lik, vjerujem da svako ko prati klub pa makar i zadnje 2 godine zna kako stoje stvari.
meni je zao sto je tako ispalo i bio sam protiv njegovog povratka upravo jer sam pretpostavljo da ce se ovako zavrsiti. bolje da je radio bilo sta drugo, bio bi legenda i dalje. ovako je pored zelje najvise sam sebi nastetio. i da je to neko sa strane, ali bukvalno si rodjen na stadionu, toliko jaku vezu sa klubom imas porodicno i dovedes se u situaciju da te 95% ljudi pljuje i psuje jer si zavalio klub i sportski sa najgorim nizom za 100 godina kluba a isto tako i finansijski i jos ga gulis. a bio si idol, ljudi su se kleli u tebe, davali imena djeci po amaru. zalosno gdje se doveo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Grbavica
Kontakt:

pet mar 25, 2022 11:10 pm

necemo pregoniti druze divertante

Diverzant
Kontakt:

pet mar 25, 2022 11:15 pm

Grbavica je napisao/la:
pet mar 25, 2022 11:10 pm
necemo pregoniti druze divertante
Nećemo al moram malo precerat, ovo je nista u odnosu na njegove pokušaje manipulacije
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet mar 25, 2022 11:21 pm

Diverzant ce odmorit dan
Željezničar ante portas !

Joux

pet mar 25, 2022 11:27 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
Joux je napisao/la:
Sve mu halal, ali je li imaš imalo konstruktivan i opravdan argument za uzimanje kamate od kluba? Od institucije Željezničara koji je u već teškoj situaciji uzimati i kamatu?
Nemam, ukoliko je istina za kamatu, ne postoji opravdanje.

Joux

pet mar 25, 2022 11:37 pm

Grbavica je napisao/la:
ma trola lik, vjerujem da svako ko prati klub pa makar i zadnje 2 godine zna kako stoje stvari.
meni je zao sto je tako ispalo i bio sam protiv njegovog povratka upravo jer sam pretpostavljo da ce se ovako zavrsiti. bolje da je radio bilo sta drugo, bio bi legenda i dalje. ovako je pored zelje najvise sam sebi nastetio. i da je to neko sa strane, ali bukvalno si rodjen na stadionu, toliko jaku vezu sa klubom imas porodicno i dovedes se u situaciju da te 95% ljudi pljuje i psuje jer si zavalio klub i sportski sa najgorim nizom za 100 godina kluba a isto tako i finansijski i jos ga gulis. a bio si idol, ljudi su se kleli u tebe, davali imena djeci po amaru. zalosno gdje se doveo.
Ne trolam, iznosim mišljenje na osnovu meni poznatih tvrdnji. Ukoliko saznam neku novu informaciju, nemam nikakav problem da preoblikujem mišljenje. Pojedinci često napišu da je Amar namjerno uništio klub zbog nekog trećeg interesa, pa s obzirom na tvoj post, da li tebi to ima smisla? Ja kada napišem da nema, uleti par njih sa psovkama i diskusija se završi. I još jednom da ponovim, nikada u životu nisam bio za odlazak uprave na čelu sa Senadom Misimovićem i bio bih jako sretan ukoliko bi se ekipa ponovo okupila i povela Želju u nove pobjede.

Grbavica
Kontakt:

sub mar 26, 2022 12:23 am

Joux je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Ne trolam, iznosim mišljenje na osnovu meni poznatih tvrdnji. Ukoliko saznam neku novu informaciju, nemam nikakav problem da preoblikujem mišljenje. Pojedinci često napišu da je Amar namjerno uništio klub zbog nekog trećeg interesa, pa s obzirom na tvoj post, da li tebi to ima smisla? Ja kada napišem da nema, uleti par njih sa psovkama i diskusija se završi. I još jednom da ponovim, nikada u životu nisam bio za odlazak uprave na čelu sa Senadom Misimovićem i bio bih jako sretan ukoliko bi se ekipa ponovo okupila i povela Želju u nove pobjede.
Ne znam druze, vjerovatno si prespavo zadnji amarov mandat i "skandale" koji su ga obiljezili, tako da se nemam namjeru naduravati sa tobom. Ziv bio i da Amara i njegove pajde nikad vise ne vidimo u klubu.

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 26, 2022 12:29 am

Pratio Želju samo do 2014-te. Ili 2018.-te :lol: :lol: :lol:

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 26, 2022 12:30 am

Pomjerite se da ja i spars uletimo i poredamo kako treba 8-)

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 26, 2022 12:38 am

Je.bo licencu, je.bo uplatnicu, je.bo 200 i kusur kvadrata iza plavog zamka (sad vidimo zašto, jelte), je.bo onaj prostor na sjeveru, je.bo tužbu protiv infora.dara za klevetu, plati ti njima 7 stoja (ima nas koji nismo zaboravili, majku vam), je.bo reprogram, je.bo plate, je.bo doprinose, itd.
Sreća ne mogodoše krov na istoku zaustavit.
Al je zato "najveća legenda kluba", rodila ga majka...
I šta vele sad oni, jel ih i dalje "samo titula zanima"? Pitam za jarana.

Grbavica
Kontakt:

sub mar 26, 2022 1:37 am

A ni odlazak na "odmor" u po sezone mu se vala ne moze zaboraviti.

Glas Razuma
Kontakt:

sub mar 26, 2022 5:54 am

Amar Kamatar je unistio klub i to mu nikakav zaljubljenik u nelik i nedjelo ne moze oprati sa vec debelo zaprljanog obraza. Njegovo unistavanje kluba je udruzeni zlocinacki poduhvat i to je eklatantan primjer kako se unistava jedan privredni subjekt. Valjda niko vise u svijetu ne zivi na taj nacin da nasilno dodje u neki fudbalski klub, pa potom sebi odredi platu, pa nakon sto unisti taj klub do mjere da ne moze da primi isplatu, tuzi ga i zivi od kamate. Amar Kamatar je sinonim za unistavanje Zeljeznicara i uspio je ono sto drugi sinonimi za necovjecnost i barbarstvo nisu tokom rata u BiH.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

storm_raider
Kontakt:

sub mar 26, 2022 6:47 am

Luka Miletic zavrsio karijeru.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

sub mar 26, 2022 9:25 am

Joux je napisao/la:
pet mar 25, 2022 11:27 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
Joux je napisao/la:

Nemam, ukoliko je istina za kamatu, ne postoji opravdanje.
Pa gdje si ti zivio zadnjih godina......
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

sub mar 26, 2022 11:09 am

Glas Razuma je napisao/la:
sub mar 26, 2022 5:54 am
Amar Kamatar je unistio klub i to mu nikakav zaljubljenik u nelik i nedjelo ne moze oprati sa vec debelo zaprljanog obraza. Njegovo unistavanje kluba je udruzeni zlocinacki poduhvat i to je eklatantan primjer kako se unistava jedan privredni subjekt. Valjda niko vise u svijetu ne zivi na taj nacin da nasilno dodje u neki fudbalski klub, pa potom sebi odredi platu, pa nakon sto unisti taj klub do mjere da ne moze da primi isplatu, tuzi ga i zivi od kamate. Amar Kamatar je sinonim za unistavanje Zeljeznicara i uspio je ono sto drugi sinonimi za necovjecnost i barbarstvo nisu tokom rata u BiH.
+1

Sky1
Kontakt:

sub mar 26, 2022 11:16 am

Od New Castla, pa do dana današnjeg mi dužni Amaru, eto toliko nas je zadužio, uvijek ima neki dug prema njemu, kamate, isti dug naplacuje po dva puta, pa pare od Bekrićevog transfera na njegov privatni račun, a ovaj zadnji mandat da i ne spominjemo kakva grdilo i štetu nam je nanio. Poslije New Castla smo mogli postati Real Madrid da ne bi pohlepne guzice Amarove. Do sutra možemo nabrajati njegova zlodjela prema Želji.

gavran
Kontakt:

sub mar 26, 2022 2:30 pm

MATORI je napisao/la:
pet mar 25, 2022 10:53 pm
Joux je napisao/la:
Ti ili se pravis ogranicen ili to i jesi!
Dakle evo u najkracem:
Postoji zavrsni racun poslovanja kluba ovjeren od OVLASTENE revizorske kuce na dan odlaska najuspjesnije uprave!
Postoji i najnoviji isti takav izvjestaj ove uprave.
Ako vidis koliko MILIONA je tvoj ljubimac lutvo dodatno zavalio klub doci ces do podatka da je u milionima ta steta VECA od paljevine stadiona '92 godine od strane brdjana.
Ako pak pocnes ponovo... da je lutvo bio samo trener - onda mislis da smo svi mi na ovom forumu ograniceni.
Je.bo vas onaj ko vas je nagovorio da se ovdje registrujete!
Kaze se yebAo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

teatrale36
Kontakt:

sub mar 26, 2022 5:15 pm

Sky1 je napisao/la:
sub mar 26, 2022 11:16 am
Od New Castla, pa do dana današnjeg mi dužni Amaru, eto toliko nas je zadužio, uvijek ima neki dug prema njemu, kamate, isti dug naplacuje po dva puta, pa pare od Bekrićevog transfera na njegov privatni račun, a ovaj zadnji mandat da i ne spominjemo kakva grdilo i štetu nam je nanio. Poslije New Castla smo mogli postati Real Madrid da ne bi pohlepne guzice Amarove. Do sutra možemo nabrajati njegova zlodjela prema Želji.
Ako imaš kartu sa utakmice protiv Newcastla pogledaj kako se pravilno piše.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ghamaz i 20 gostiju.

Prijava