Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Gola
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 24, 2022 5:46 pm

slika
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

thierryhenry21
Kontakt:

čet feb 24, 2022 6:22 pm

Brojač ne uključuje virtualne karte.
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

MATORI
Kontakt:

čet feb 24, 2022 7:03 pm

Objetivno....onaj sto lezi u zatvoru manje je klubu napravio stete (finansijski) nego tvoj ljubimac Lutvo!
To je vrlo lako dokazivo.
Naravno ja ovdje mogu biti usutkan dan, dva 100...
ALI,.....to ne umanjuje cinjenicu da je tvoj IDOL doveo klub do katanca.
TO ostaje TRAJNO zapisano u poslovnim knjigama kluba za sve buduce generacije i navijace u narednih 100, 200 godina !
A ne sta neko pise na forumu!

MATORI
Kontakt:

čet feb 24, 2022 7:16 pm

I za ostale Lutvine obozavaoce, kad kazu da nam je Lutvo donio titule upucujem na vitrine KK Bosna...i da prebroje sampionske pehare....
Ako ni tada ne skontaju - lijeka im nema!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet feb 24, 2022 8:03 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet feb 24, 2022 2:22 pm
Zasto je onda doveden ovaj iz Finske?
Trenutno imamo samo JEDNOG napadača. I to je Vučenović. Po meni je ok dečko :D

Očekivati nešto od Zeca je smiješno. Fatai nije tu, Edis reče da završava papire a pitanje je šta će biti sa njim. Ako ćemo čekati dozvole, papire i ostalo mjesec, dva ili tri onda je po meni nepotrebno potpisivati ugovor iako ima određeni kvalitet i potencijal da se zaradi na njemu.

Mislim da financije ne bi trebale biti problem sa Markom ako ima istine, naravno.
Fear of the Maniacs!

Majkel
Kontakt:

čet feb 24, 2022 8:14 pm

Daj Fanima

Analitičar1921
Kontakt:

čet feb 24, 2022 9:00 pm

Da li je raskiniut ugovor sa Osimom? Ne sjećam se da je objavljeno.

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 24, 2022 10:30 pm

Još nas doji.

fcz
Kontakt:

čet feb 24, 2022 10:36 pm

Pa zar je ikad i bilo pomena da ce taj ugovor biti raskinut?

Degenerisani gmaz ga je sam sebi sastavio tako da nam je sigurno bezbolnije da ga drzimo na plati dok ne istekne.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet feb 24, 2022 10:53 pm

Ponasajte se
Željezničar ante portas !

Manipulator

čet feb 24, 2022 11:12 pm

MATORI je napisao/la:
Objetivno....onaj sto lezi u zatvoru manje je klubu napravio stete (finansijski) nego tvoj ljubimac Lutvo!
TO ostaje TRAJNO zapisano u poslovnim knjigama kluba za sve buduce generacije i navijace u narednih 100, 200 godina !
Znaci ja obozavaoc lika i djela ratnog zlocinca? Tako napisa.. to samo bolestan um moze napisati. Gori sam ja sto se sa takvim bolesnicima probam o necemu diskutovati.

Edisu sad treba podrska, a ne vase gledanje na taj njegov zadnji mandat. Amara i Senada mi sami namecete, iskljucivo pricam o Edisu. I da sutnuli su ga kao kera (koliko znam nije uzeo nikakve pare za taj raskid, za razliku od...) , zbog one slovenske ublehe koja je rovarila i dobro se oparila, jos nam Sadikovica otjera u Krsko da se kali(samo jedan od fantasticnih poteza). Ali kao sto rece, podrzavao bih i Karadzica..

Sretno Zeljo sutra!

1921.ba
Kontakt:

čet feb 24, 2022 11:27 pm

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MATORI
Kontakt:

čet feb 24, 2022 11:31 pm

Manipulator je napisao/la:
MATORI je napisao/la:
Znaci ja obozavaoc lika i djela ratnog zlocinca? Tako napisa.. to samo bolestan um moze napisati. Gori sam ja sto se sa takvim bolesnicima probam o necemu diskutovati.

Edisu sad treba podrska, a ne vase gledanje na taj njegov zadnji mandat. Amara i Senada mi sami namecete, iskljucivo pricam o Edisu. I da sutnuli su ga kao kera (koliko znam nije uzeo nikakve pare za taj raskid, za razliku od...) , zbog one slovenske ublehe koja je rovarila i dobro se oparila, jos nam Sadikovica otjera u Krsko da se kali(samo jedan od fantasticnih poteza). Ali kao sto rece, podrzavao bih i Karadzica..

Sretno Zeljo sutra!
Ne pravi se budala.
Niko ti nije rekao da si obozavalac ratnog zlocinca.
To nisi.
Ti si obozavalac jednog kriminalca i njegove svite.
Koji ce na sud kad-tad.
I ne pokusavaj se kamuflirati i izvrtati.
U tome si uspjesan kao treba koja gu.zove sakriva tangama.
A "Sablja"?
Sablja je Murinjo za sirotinju.
A mi sad jesmo sirotinja zahvaljujuci tvom idolu - Lutvi!

storm_raider
Kontakt:

čet feb 24, 2022 11:34 pm

Edisu sad treba podrska, a ne vase gledanje na taj njegov zadnji mandat. Amara i Senada mi sami namecete, iskljucivo pricam o Edisu...
Sam si spomenuo i Senada i Kostica, imas hronologiju postova. A ako pricamo o Edisu, radio je iza ledja Odi. To nema veze ni sa Senadom, ni Amarom, ni sa tobom, ni sa mnom, vec sa Edisom. Iskljucivo o Edisu, je l' te. A vezano na njegov prethodni mandat, mora se neka paralela povuci sa nekim uzorkom, a samo to imamo. Kod Amara recimo imamo uzorak osvojenih trofeja, ali svejedno guranja kluba u ambis, nesto kao KK Bosna, kao sto @MATORI napravi paralelu, sumnjivi tokovi novca (citaj "transfer Bekric), neplacanje poreza, itd. Kod Senada imamo uzorak osvojenog trofeja koji eto ne slavimo i izgradnju tribine, novi teren, renoviran Zapad, zakonito poslovanje i generalno pozitivnu pricu oko infrastrukture, a da ne spominjem neke igrace o kojima smo mogli sanjati. Ali, da ne namecemo neku drugu pricu, iskljucivo pricajmo o Edisu, je l' te :) A Edis je i Capljicu iza ledja radio. Sada mu, kao i tada zelim da bude najtrofejniji trener u historiji, ali istina se ne moze izbrisati, niti treba.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Diverzant
Kontakt:

pet feb 25, 2022 12:02 am

Meni se čini da se Edis predao prije nego što je i počela utakmica, vazda neka kuknjava i plakanje. Daj reci nešto potrudit ćemo se da odigramo što bolje, da se zahvalimo navijačima za podršku. On isto baba neka, velež kvalitetniji velež ovo velež ono
Zadnja izmjena: Diverzant, dana/u pet feb 25, 2022 12:03 am, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Sky1
Kontakt:

pet feb 25, 2022 12:02 am

storm_raider je napisao/la:
Edisu sad treba podrska, a ne vase gledanje na taj njegov zadnji mandat. Amara i Senada mi sami namecete, iskljucivo pricam o Edisu...
Sam si spomenuo i Senada i Kostica, imas hronologiju postova. A ako pricamo o Edisu, radio je iza ledja Odi. To nema veze ni sa Senadom, ni Amarom, ni sa tobom, ni sa mnom, vec sa Edisom. Iskljucivo o Edisu, je l' te. A vezano na njegov prethodni mandat, mora se neka paralela povuci sa nekim uzorkom, a samo to imamo. Kod Amara recimo imamo uzorak osvojenih trofeja, ali svejedno guranja kluba u ambis, nesto kao KK Bosna, kao sto @MATORI napravi paralelu, sumnjivi tokovi novca (citaj "transfer Bekric), neplacanje poreza, itd. Kod Senada imamo uzorak osvojenog trofeja koji eto ne slavimo i izgradnju tribine, novi teren, renoviran Zapad, zakonito poslovanje i generalno pozitivnu pricu oko infrastrukture, a da ne spominjem neke igrace o kojima smo mogli sanjati. Ali, da ne namecemo neku drugu pricu, iskljucivo pricajmo o Edisu, je l' te :) A Edis je i Capljicu iza ledja radio. Sada mu, kao i tada zelim da bude najtrofejniji trener u historiji, ali istina se ne moze izbrisati, niti treba.
+1

Majkel
Kontakt:

pet feb 25, 2022 7:54 am

Danas igra Željo!

Zaki87
Kontakt:

pet feb 25, 2022 8:19 am

storm_raider je napisao/la:
Svaka čast.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet feb 25, 2022 8:56 am

Naprijed Željo ljubavi moja.

Idemo iznenaditi partizane u naredna dva kola pokusati uzeti 4 boda.

Nasa prednost je sto ni mi sami ne znamo sta da ocekujemo od ove ekipe, a kamoli protivnici. Mnogima su teske noge od priprema tako da u naredna dva-tri kola treba dati maksimum i pokusati uzeti sto vise bodova.
Alea iacta est!

storm_raider
Kontakt:

pet feb 25, 2022 9:31 am

Hajde ZELJO!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.

Prijava