Trenutno imamo samo JEDNOG napadača. I to je Vučenović. Po meni je ok dečko
Znaci ja obozavaoc lika i djela ratnog zlocinca? Tako napisa.. to samo bolestan um moze napisati. Gori sam ja sto se sa takvim bolesnicima probam o necemu diskutovati.MATORI je napisao/la: ↑čet feb 24, 2022 7:03 pmObjetivno....onaj sto lezi u zatvoru manje je klubu napravio stete (finansijski) nego tvoj ljubimac Lutvo!
To je vrlo lako dokazivo.
Naravno ja ovdje mogu biti usutkan dan, dva 100...
ALI,.....to ne umanjuje cinjenicu da je tvoj IDOL doveo klub do katanca.
TO ostaje TRAJNO zapisano u poslovnim knjigama kluba za sve buduce generacije i navijace u narednih 100, 200 godina !
A ne sta neko pise na forumu!
Ne pravi se budala.Manipulator je napisao/la: ↑čet feb 24, 2022 11:12 pmZnaci ja obozavaoc lika i djela ratnog zlocinca? Tako napisa.. to samo bolestan um moze napisati. Gori sam ja sto se sa takvim bolesnicima probam o necemu diskutovati.MATORI je napisao/la: ↑čet feb 24, 2022 7:03 pmObjetivno....onaj sto lezi u zatvoru manje je klubu napravio stete (finansijski) nego tvoj ljubimac Lutvo!
To je vrlo lako dokazivo.
Naravno ja ovdje mogu biti usutkan dan, dva 100...
ALI,.....to ne umanjuje cinjenicu da je tvoj IDOL doveo klub do katanca.
TO ostaje TRAJNO zapisano u poslovnim knjigama kluba za sve buduce generacije i navijace u narednih 100, 200 godina !
A ne sta neko pise na forumu!
Edisu sad treba podrska, a ne vase gledanje na taj njegov zadnji mandat. Amara i Senada mi sami namecete, iskljucivo pricam o Edisu. I da sutnuli su ga kao kera (koliko znam nije uzeo nikakve pare za taj raskid, za razliku od...) , zbog one slovenske ublehe koja je rovarila i dobro se oparila, jos nam Sadikovica otjera u Krsko da se kali(samo jedan od fantasticnih poteza). Ali kao sto rece, podrzavao bih i Karadzica..
Sretno Zeljo sutra!
Sam si spomenuo i Senada i Kostica, imas hronologiju postova. A ako pricamo o Edisu, radio je iza ledja Odi. To nema veze ni sa Senadom, ni Amarom, ni sa tobom, ni sa mnom, vec sa Edisom. Iskljucivo o Edisu, je l' te. A vezano na njegov prethodni mandat, mora se neka paralela povuci sa nekim uzorkom, a samo to imamo. Kod Amara recimo imamo uzorak osvojenih trofeja, ali svejedno guranja kluba u ambis, nesto kao KK Bosna, kao sto @MATORI napravi paralelu, sumnjivi tokovi novca (citaj "transfer Bekric), neplacanje poreza, itd. Kod Senada imamo uzorak osvojenog trofeja koji eto ne slavimo i izgradnju tribine, novi teren, renoviran Zapad, zakonito poslovanje i generalno pozitivnu pricu oko infrastrukture, a da ne spominjem neke igrace o kojima smo mogli sanjati. Ali, da ne namecemo neku drugu pricu, iskljucivo pricajmo o Edisu, je l' teManipulator je napisao/la: ↑čet feb 24, 2022 11:12 pmEdisu sad treba podrska, a ne vase gledanje na taj njegov zadnji mandat. Amara i Senada mi sami namecete, iskljucivo pricam o Edisu...
+1storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 24, 2022 11:34 pmSam si spomenuo i Senada i Kostica, imas hronologiju postova. A ako pricamo o Edisu, radio je iza ledja Odi. To nema veze ni sa Senadom, ni Amarom, ni sa tobom, ni sa mnom, vec sa Edisom. Iskljucivo o Edisu, je l' te. A vezano na njegov prethodni mandat, mora se neka paralela povuci sa nekim uzorkom, a samo to imamo. Kod Amara recimo imamo uzorak osvojenih trofeja, ali svejedno guranja kluba u ambis, nesto kao KK Bosna, kao sto @MATORI napravi paralelu, sumnjivi tokovi novca (citaj "transfer Bekric), neplacanje poreza, itd. Kod Senada imamo uzorak osvojenog trofeja koji eto ne slavimo i izgradnju tribine, novi teren, renoviran Zapad, zakonito poslovanje i generalno pozitivnu pricu oko infrastrukture, a da ne spominjem neke igrace o kojima smo mogli sanjati. Ali, da ne namecemo neku drugu pricu, iskljucivo pricajmo o Edisu, je l' teManipulator je napisao/la: ↑čet feb 24, 2022 11:12 pmEdisu sad treba podrska, a ne vase gledanje na taj njegov zadnji mandat. Amara i Senada mi sami namecete, iskljucivo pricam o Edisu...A Edis je i Capljicu iza ledja radio. Sada mu, kao i tada zelim da bude najtrofejniji trener u historiji, ali istina se ne moze izbrisati, niti treba.
Svaka čast.storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 24, 2022 11:34 pmSam si spomenuo i Senada i Kostica, imas hronologiju postova. A ako pricamo o Edisu, radio je iza ledja Odi. To nema veze ni sa Senadom, ni Amarom, ni sa tobom, ni sa mnom, vec sa Edisom. Iskljucivo o Edisu, je l' te. A vezano na njegov prethodni mandat, mora se neka paralela povuci sa nekim uzorkom, a samo to imamo. Kod Amara recimo imamo uzorak osvojenih trofeja, ali svejedno guranja kluba u ambis, nesto kao KK Bosna, kao sto @MATORI napravi paralelu, sumnjivi tokovi novca (citaj "transfer Bekric), neplacanje poreza, itd. Kod Senada imamo uzorak osvojenog trofeja koji eto ne slavimo i izgradnju tribine, novi teren, renoviran Zapad, zakonito poslovanje i generalno pozitivnu pricu oko infrastrukture, a da ne spominjem neke igrace o kojima smo mogli sanjati. Ali, da ne namecemo neku drugu pricu, iskljucivo pricajmo o Edisu, je l' teManipulator je napisao/la: ↑čet feb 24, 2022 11:12 pmEdisu sad treba podrska, a ne vase gledanje na taj njegov zadnji mandat. Amara i Senada mi sami namecete, iskljucivo pricam o Edisu...A Edis je i Capljicu iza ledja radio. Sada mu, kao i tada zelim da bude najtrofejniji trener u historiji, ali istina se ne moze izbrisati, niti treba.