blueboy je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 10:04 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 7:55 pm
blueboy je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 7:29 pm
Tomo je legenda, jbg došao je kad niko nije htio, bio tu šest mjeseci, spasio nas da ne ispadnemo itd. Kad ta legenda Tomo ode vani, trenira klubove u nekoj od liga petice, pritom ne mora uopće osvajati trofeje, e tad ću ga ja usporediti s Mešom. Dotad, malo je manja legenda od Amara Osima.
A ko je rekao da je tomo legenda?
Sva priča ti ide u tom smjeru, da je Meša nebitan, a Tomo spasitelj. A stvarnost je da je Meša proveo u Želji deceniju igračke karijere, a Tomo je jedan prolaznik koji je igrom slučaja bio tu šest mjeseci, i da je iole normalnija situacija u klubu po trenerskom znanju bi mogao biti eventualno pomoćnik nekom solidnom treneru.
Ne citate dobro.
Pocelo se pljuvati po tomi cim je pocela prica da ide u Borac.
To po meni izvinut ces nije u redu upravo iz razloga koje sam navodioo.
Mesu sam uzeo kao primjer jer mu se nudilo isto sto i tomi ali je nasao neki glupi izgovor.
Kao i uvijel do sada kada mu se nudilo da pomogne klubu jos od vremena Faruka Telibecirevica pa sve do sada.
Nudilo mu se da bude i sportski direktor pa je hladno odbio,pa je jedno vrijeme to bio sasa papac i Mario Stanic......
Valjda ako volis klub priteknes mu u pomoc ako te neko iz kluba zove a ne ko kakva picka se izvlacih jeftinim izgovorima.
Istu sam stvar izmedju niza ostalih zamjerao i amaru.
Pojedinci su meau poceli okivati u zvijezde onog trenutka kada se po portalima pojavio ne provjeren info da je on kao ocestvovao u realizaciji price sa omerovim malim iz amerike.
Skloni smo dizanjem pojedinaca u nebesa a onda su nam poslije toga padovi izrazito bolni,direkt na supak.....
Zakljucak je ne treba pljuvati po tomi jer se prihvatio posla kada to niko nije htio,a ne ni dozati pojedince i radi neprvjerenih info sa portala,jer istina je nesto drugacija.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....
Ex : Faca sa ulica