Znači ima vremena da se posveti poslu

Znači ima vremena da se posveti poslu
hahahaha ja bacvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 6:42 pmZnači ima vremena da se posveti poslu![]()
Uh dobro si jbt....ima i u Tunisu mislim jedan.....
Prelahko dajemo taj epitet legende,prelahko....
Zar je lijepo tako se odnositi prema njemu... I zar je korisno... Imaš tako neko jako ime koje je barem na neki način za Želju trenutno i želi u budućnosti više biti i jel sad treba da se ocrni? Gori je sigurno čovjek koji želi da ga ocrni... I na kraju krajeva, šta je to iko od nas ostvario u životu pa da ima tako pravo druge odbacivati
Nemoguće je porediti ta dva imenaDzezvar je napisao/la:Prelahko dajemo taj epitet legende,prelahko....
Na kraju kakvi su ktiteriji da bi se neko dobio epitet legende?
I da Mesa jeste tkzv legenda....ko i amar isti qrac...
Tomo je legenda, jbg došao je kad niko nije htio, bio tu šest mjeseci, spasio nas da ne ispadnemo itd. Kad ta legenda Tomo ode vani, trenira klubove u nekoj od liga petice, pritom ne mora uopće osvajati trofeje, e tad ću ga ja usporediti s Mešom. Dotad, malo je manja legenda od Amara Osima.
Druze, da bi ti neko dao pare moras imati stabilan projekat, transparentno vodjenje kluba, zakonsko poslovanje, moras nesto nuditi zauzvrat, sponzori moraju znati kako je taj novac utrosen. Ne mozes reci: evo mi smo u rasulu zbog raznih malverzacija, muljanja, zbog sumnjivih ljudi oko kluba koji se jos uvijek tu vrte, talili se transferi, izvlacio se kes ali dajte nam sad pare da mi malo stanemo na noge. Naravno po svim tim firmama, institucijama sjede levati koji jedva cekaju da im dodje neko takav da ih kako sam kazes "prevari". Nema vise para "na guz.ve" osim ako nisi politicki projekat. Napravi sistem, postavi ljude koji su profesionalci i koji imaju licni integritet, pokazi poduzetnost, ozbiljnost u radu i tek onda mozes ocekivati i sponzorstva i ulaganja. Vidjeli smo da moze a isto tako smo vidjeli i kako ne treba raditi.adi172 je napisao/la:Ko govori o privatnicima, EP telekomi lutrije Kladare bingo Mercatori logosofti Telemach kiseljak opštine banke ,ko od ovih ne može dati 120 milja godišnje . Ne razgule da ih zarade a imaju. Treba ti sposoban frajer da ih prevari . A stvar je jednostavna : trebaju nam pare, ne možeš ih naći , što si dolazio. A ako je tačna tvrdnja da Želju koji je u totalnom rasulu, gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa niko neće dati pare , onda nam ne treba niko , možemo i mi voditi klub preko foruma opet ide gašenjesantakuruz je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 12:30 pmLjudi, bajke su na drugom spratu! Kakvih 10 milja mjesecno, kakvih 50 ljudi??? Znate li vi sta znaci zaraditi toliko para da mozes dati 10 milja? Jel vi mislite da privatnicima pare rastu na grani i sad ce neko davati tolike pare Zelji koji je u totalnom rasulu, gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa? Neko ce davati pare za koje ne zna gdje zavrsavajuadi172 je napisao/la:Edison ne može privući 50 ljudi koji nam mogu namotati po 10 milja mjesečno. Znači po miliona mjesečno bi nas izvadilo za dvije godine. Kad sa strane posmatraš, smiješna cifra , 5 ljami eura za nekog privrednika mjesečno smiješno. Samo što nema privrede a bgm ni firmi sponzora. Ovo je izgleda gasi , motaj...
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
A ko je rekao da je tomo legenda?blueboy je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 7:29 pmTomo je legenda, jbg došao je kad niko nije htio, bio tu šest mjeseci, spasio nas da ne ispadnemo itd. Kad ta legenda Tomo ode vani, trenira klubove u nekoj od liga petice, pritom ne mora uopće osvajati trofeje, e tad ću ga ja usporediti s Mešom. Dotad, malo je manja legenda od Amara Osima.
A zbog cega?positive je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 7:15 pmNemoguće je porediti ta dva imenaDzezvar je napisao/la:Prelahko dajemo taj epitet legende,prelahko....
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Meša i Amar u istom košu da budu nakon svega što je Amar uradio...Realno, nema šanseDzezvar je napisao/la:A zbog cega?positive je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 7:15 pmNemoguće je porediti ta dva imenaDzezvar je napisao/la: Prelahko dajemo taj epitet legende,prelahko....
Druze, pretjerujes. Masnog si mogao uporediti jedino s Kenjom Isovicem ili funkcionerima UDBA-e iz '46.Dzezvar je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 7:56 pmA zbog cega?positive je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 7:15 pmNemoguće je porediti ta dva imenaDzezvar je napisao/la:
Prelahko dajemo taj epitet legende,prelahko....
Dva losa rezultata i jebat ce im sve.
Manipulator je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 8:16 pmCuj Bazdarevic nije legenda kluba
Zato su Krcmarevic i Tomo gospoda, za razliku od Mese oni su jedva docekali da spase Zelju. Gospoda!!