Stuart2 je napisao/la: ↑pet nov 19, 2021 3:31 pm
Ja bih zamolio cijenjene kolege forumase ako ne mogu pomoci da ne odmazu. Glede Ivkovicevog intervjua vidim da je slabo ko razumio pozadinu i sta je trener htio postici. Ko je ikad trenirao djecu i omladince dobro zna da su psihe te djece jako jako osjetljive i da ista osoba pruza totalno suprotne rezultate u samo nekoliko dana. Danas je majstor na terenu a sutra nije u stanju dodati loptu kako treba. To su jako mlade osoba koje jos nisu u stanju da se nose sa pritiskom. Da znaju svoju vrijednost i da ih se ne dotice sta pise u novinama ili kaze na tv ili neko na forumu ili grupa na jugu pred koju moraju da se vrate kad
doticni skandiraju "Vrati se vamo"
Nakon toga moraju da odslusaju pjesmu ,"Zar je to sve sto je ostalo" kao da su oni krivi za to sta je od Zelje ostalo.
A oni su prije toga dali svoj maximum na utakmici. Jeste svoj maximum. Trcali su koliko su mogli, dodavali loptu najbolje sto su umjeli, organizovali napade i prekidali protivnicke akcije, sutali na gol. To nije nama navijacima dovoljno dobro, nije nas Zeljo prvi na tabeli.Ne igra kao Celzi.
Hajmo se sad pitati koliko su ta djeca kriva i ko snosi kolko krivice sto Zeljo nije takav kakvog ga mi hocemo.
Eto prvo poredjenje Grupa vs Igraci.
Kad kazem igraci mislim na ovu sadasnju postavu vecinom juniora.
Grupa-Ucestvovala u tjeranju bivse uprave, palila I pali baklje iako zna da ce time nastetiti klubu I klub ce morati placati kazne koje do sada kad bi se sabrale mogu se mjeriti desetinama a i mozda stotinama hiljada maraka.
Uprave vs Igraci - Zeljo je najveci brend u klupskom fudbalu u BiH.
I taj najveci brend su uprave dovele na prosjacki stap. Pametnom dosta.
Da ne pravim dalje poredjenja svi smo ponesto krivi kad je Zeljo u pitanju. Ivkoviceva krivica je da je htio da zastiti svoje igrace, da im da samopouzdanja, da zamoli druge da se ne izivljavaju na njima.
Pokusajte kad ste na stadionu i da kad vidite da je neko od nasih igraca napravio par gresaka ne da ne psujete nego da citav stadion skandira ime tog igraca da ga podrzite, ako je potonuo taj dan da ga vratite. Jer u psihi je sve kad su mladi igraci u pitanju.
Kad dodje nedjeljom na utakmicu da je ubjedjen da je najbolji i da sve moze. I tad ce mozda pruziti dobru partiju. Ivkovic to pokusava a vi mu sa svojim komentarima samo otezavate.