Vjeruj poslije mog komentara kojeg rijetko ostavim, masa forumasa mi se privatno javi, bas zato jer znaju da je informacija tacna. Nece se tebi nista posebno objasnjavati i dokazivati… Vjerovao ili ne, ovo je nesto za cim smo suze ronili.. lnRIKI je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 9:35 pmSamo djela,ne riječi !ti.ZE1921 je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 8:56 pmMislim da sam dobar dio forumasa navikao da kod mene nema patka objava… preozbiljna je ovo prica, nikad nismo ovo imali… niste svjesni koliko je covjek mocan, koliko u prvom svom koraku zeli, velike cifre, voljni momenat i ljubav.. Novi Zeljo, evropski, kojeg nemamo od kad je otisao Misimovic. 600 miliona dolara je prosle godine imao prihod. Vise ne mogu i ne zelim reci, postujem radnu grupu koja je oformljena i ne zelim iznositi podatke koji su tajni.
Šta misliš zašto raja nevjeruje u ove tvoje insajderske,zato što su su obećavane kule i gradovi,x puta smo bili slagani,izlagani,izrađeni i sve to je dovelo da smo skoro pred gašenjem,dok se konkrentno nešto sa djelom neuradi u raji se neće vratit inat,to tako ide...
Jeste...
Znam sve.....
Bilo je toga. Nebitno sada... I Tomo je tu nesto ukljucen navodno bio.
E vala neka i tebe ovdje da vidim nakon toliko vremena.
Ključna stvar u svemu ovome.Opelcorsa je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 10:18 pmPozdrav svima. Ako dodje do toga da ovaj Diglisic uplovi u luku zvanu Zeljeznicar mozete ocekivat jako pozitivne stvari. Od toga da marka nece moci biti pokradena iz kluba jer ce imat 10 svojih ljudi u accountingu do toga da ce klub imat 15 advokata koji ce stitit interese kluba. Rekao bih da je on Misimovic al na steroidima.
15miliona mu ne predstavlja nista, taman da je to 15m dolara a ne maraka![]()
Vidjam ga skoro svaki dan ali nisam cuo za ovu info tako da sam i sam u syebu kao i vi. Sutra saznam vise informacija![]()
Logicno,