Bolji ljudi u ovom trenutku nisu mogli biti ukljuceni.fcz je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 8:49 pmNaravno, naivno bi bilo ocekivati da je zavrseno, ono cemu se sad mozemo najvise nadati je da se barem zakotrlja.
A eto, iako vjerovatno ne znaci nista, meni je indikativno da gg.ba nije prvi objavio vijest - cak nisu ni prvi portal koji je objavio. Mozda previse analiziram, ali meni to djeluje kao da je vjetar puhnuo s prave strane / da su ukljuceni pravi ljudi.
Mislim da sam dobar dio forumasa navikao da kod mene nema patka objava… preozbiljna je ovo prica, nikad nismo ovo imali… niste svjesni koliko je covjek mocan, koliko u prvom svom koraku zeli, velike cifre, voljni momenat i ljubav.. Novi Zeljo, evropski, kojeg nemamo od kad je otisao Misimovic. 600 miliona dolara je prosle godine imao prihod. Vise ne mogu i ne zelim reci, postujem radnu grupu koja je oformljena i ne zelim iznositi podatke koji su tajni.RIKI je napisao/la: ↑pet nov 05, 2021 8:26 pmŠta će se to desiti u februaru Allahati?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑pet nov 05, 2021 9:49 amSve Amrovih ljudi sto ima oko kluba pokusavaju opstruisati, a ja cu de izraziti na ovaj nacin jer samo to i razumiju: hocete ali u *urcu, nema vas u skupstini, nema vas u odlucujucim/upravljackim strukturama, i ovaj put necete uspjeti u vasim namjera da sve iz Zelje isisate. Akobogda od februara se Klub vraca na scenu, kako i zasluzuje.
Alergičan sam na ime Lutvinog gzde ali sta se to moze pozitivno uradit za 3 mjeseca pa da se klub vrati kako ti kažeš na "scenu" ????????
Mislim da je ipak promet, ne prihod.ti.ZE1921 je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 8:56 pmMislim da sam dobar dio forumasa navikao da kod mene nema patka objava… preozbiljna je ovo prica, nikad nismo ovo imali… niste svjesni koliko je covjek mocan, koliko u prvom svom koraku zeli, velike cifre, voljni momenat i ljubav.. Novi Zeljo, evropski, kojeg nemamo od kad je otisao Misimovic. 600 miliona dolara je prosle godine imao prihod. Vise ne mogu i ne zelim reci, postujem radnu grupu koja je oformljena i ne zelim iznositi podatke koji su tajni.RIKI je napisao/la: ↑pet nov 05, 2021 8:26 pmŠta će se to desiti u februaru Allahati?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑pet nov 05, 2021 9:49 amSve Amrovih ljudi sto ima oko kluba pokusavaju opstruisati, a ja cu de izraziti na ovaj nacin jer samo to i razumiju: hocete ali u *urcu, nema vas u skupstini, nema vas u odlucujucim/upravljackim strukturama, i ovaj put necete uspjeti u vasim namjera da sve iz Zelje isisate. Akobogda od februara se Klub vraca na scenu, kako i zasluzuje.
Alergičan sam na ime Lutvinog gzde ali sta se to moze pozitivno uradit za 3 mjeseca pa da se klub vrati kako ti kažeš na "scenu" ????????
Ko ne dodje otpO mu
Kako smo uspjeli saznati, jednu od funkcija u sportskom segmentu kluba trebao bi preuzeti legendarni bh. fudbaler i selektor Mehmed Baždarević. U kojoj će ulozi popularni Meša biti, ostaje da se vidi. Pominje se na ulogama sportskog direktora ili šefa struke, ali ostaje da se vidi koju će ulogu obavljati Baždarević.
Duzan sam i clanove foruma obavjestiti da Gredic ni na koji nacin nije ukljucen u pricu oko dolaska Eldina, covjek godinama vec nema nikakve veze s Klubom. Totalna fula autora.storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 9:09 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... rom-707937
Kako smo uspjeli saznati, jednu od funkcija u sportskom segmentu kluba trebao bi preuzeti legendarni bh. fudbaler i selektor Mehmed Baždarević. U kojoj će ulozi popularni Meša biti, ostaje da se vidi. Pominje se na ulogama sportskog direktora ili šefa struke, ali ostaje da se vidi koju će ulogu obavljati Baždarević.
ti.ZE1921 je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 9:10 pmDuzan sam i clanove foruma obavjestiti da Gredic ni na koji nacin nije ukljucen u pricu oko dolaska Eldina, covjek godinama vec nema nikakve veze s Klubom. Totalna fula autora.storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 9:09 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... rom-707937
Kako kažu ovi naši “privrednici”, dobit je bitnastorm_raider je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 9:01 pmMislim da je ipak promet, ne prihod.ti.ZE1921 je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 8:56 pmMislim da sam dobar dio forumasa navikao da kod mene nema patka objava… preozbiljna je ovo prica, nikad nismo ovo imali… niste svjesni koliko je covjek mocan, koliko u prvom svom koraku zeli, velike cifre, voljni momenat i ljubav.. Novi Zeljo, evropski, kojeg nemamo od kad je otisao Misimovic. 600 miliona dolara je prosle godine imao prihod. Vise ne mogu i ne zelim reci, postujem radnu grupu koja je oformljena i ne zelim iznositi podatke koji su tajni.
A ostalo.. sve znas. Polako, korak po korak.
Samo djela,ne riječi !ti.ZE1921 je napisao/la: ↑ned nov 14, 2021 8:56 pmMislim da sam dobar dio forumasa navikao da kod mene nema patka objava… preozbiljna je ovo prica, nikad nismo ovo imali… niste svjesni koliko je covjek mocan, koliko u prvom svom koraku zeli, velike cifre, voljni momenat i ljubav.. Novi Zeljo, evropski, kojeg nemamo od kad je otisao Misimovic. 600 miliona dolara je prosle godine imao prihod. Vise ne mogu i ne zelim reci, postujem radnu grupu koja je oformljena i ne zelim iznositi podatke koji su tajni.RIKI je napisao/la: ↑pet nov 05, 2021 8:26 pmŠta će se to desiti u februaru Allahati?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑pet nov 05, 2021 9:49 amSve Amrovih ljudi sto ima oko kluba pokusavaju opstruisati, a ja cu de izraziti na ovaj nacin jer samo to i razumiju: hocete ali u *urcu, nema vas u skupstini, nema vas u odlucujucim/upravljackim strukturama, i ovaj put necete uspjeti u vasim namjera da sve iz Zelje isisate. Akobogda od februara se Klub vraca na scenu, kako i zasluzuje.