Trener je kriv za postavku igre, i corav je mogao vidjeti sta nam se sprema nakon prvih 10 minuta sa nabijanjem. Nemamo igrace da se nadigravamo sa njima, slazem se, ali nama na Grbavici nikad niko nije ovako izasao da se brani i nabije svaku loptu nakon 3 sekunde u 30+ godina koliko ja gledam.
Kakvo pi.šanje taktičko, ljudi ciljano formirali ekipu, mi zbrda zdola. Pripreme nismo ni imali i ti pričaš o nekom pi.šanju taktičkom po našem treneru. Daj malo realnosti, ljudi nisu naš level, pogotovo na svom terenu, ali siguran sam da bi Grbavici s njima bila puno manje vidljiva razlika u kvalitetu.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 10:12 pmNe treba pljuvati po djeci, ali realno Jakirevic je "popiskio" takticki Tomu u prvom pol. Vidjecemo sta moze trener promjeniti u drugom, ali kada vidim izmjene, blizu sam utisku da moze biti samo gore...
Kakve veze ima ciljano formiranje ekipe Zrinjskog sa tim što su naši pojedini igrači u prvom poluvremenu pretčali manje od kilometra? Što u duelu stoje dva metra od igrača, što su nam konstantno gurali loptu između stopera, ili između stopera i beka? Ljudi vidjeli gdje smo najtanji i tu "gurali" loptu. "Ciljano"blueboy je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 10:52 pmKakvo pi.šanje taktičko, ljudi ciljano formirali ekipu, mi zbrda zdola. Pripreme nismo ni imali i ti pričaš o nekom pi.šanju taktičkom po našem treneru. Daj malo realnosti, ljudi nisu naš level, pogotovo na svom terenu, ali siguran sam da bi Grbavici s njima bila puno manje vidljiva razlika u kvalitetu.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 10:12 pmNe treba pljuvati po djeci, ali realno Jakirevic je "popiskio" takticki Tomu u prvom pol. Vidjecemo sta moze trener promjeniti u drugom, ali kada vidim izmjene, blizu sam utisku da moze biti samo gore...
storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 10:58 pmJoj ova plavka kaze da je utakmica bila napeta...![]()
![]()
![]()
Gdje ces trenera pitati koje utakmice su sljedece, pa nije osnovna skola...
Koji su to igrači pretrčati manje od kilometra u prvom poluvremenu? Gdje nam možeš naći taj podatak, ili je to odokativna metoda procjene? Naravno da će vidjeti gdje smo najtanji i to forsirati jer su iskusna ekipa, ali da je u ovoj konstelaciji snaga Ivković sjedio na klupi Zrinjskog a Jakirović na našoj bio bi isti ishod. Svi smo se složili da našoj trenutnoj ekipi nedostaju mnoge stvari, od kvalitetnog postavljanja na terenu, mirnoće u igri, a Boga mi i kvaliteta u igri, ali tako nam je kako nam je, znali smo da će biti tako, barem ja sam ovo očekivao. Ko se nadao boljem, onda je definitivno razočaran, ja nisam.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 10:56 pmKakve veze ima ciljano formiranje ekipe Zrinjskog sa tim što su naši pojedini igrači u prvom poluvremenu pretčali manje od kilometra? Što u duelu stoje dva metra od igrača, što su nam konstantno gurali loptu između stopera, ili između stopera i beka? Ljudi vidjeli gdje smo najtanji i tu "gurali" loptu. "Ciljano"blueboy je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 10:52 pmKakvo pi.šanje taktičko, ljudi ciljano formirali ekipu, mi zbrda zdola. Pripreme nismo ni imali i ti pričaš o nekom pi.šanju taktičkom po našem treneru. Daj malo realnosti, ljudi nisu naš level, pogotovo na svom terenu, ali siguran sam da bi Grbavici s njima bila puno manje vidljiva razlika u kvalitetu.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 10:12 pmNe treba pljuvati po djeci, ali realno Jakirevic je "popiskio" takticki Tomu u prvom pol. Vidjecemo sta moze trener promjeniti u drugom, ali kada vidim izmjene, blizu sam utisku da moze biti samo gore...