sub avg 07, 2021 9:59 pm
Kosorić je morao igrati ovu utakmicu. Zbog iskustva, zbog svega. Drina od početka nije znao gdje se nalazi, izgubljen momak, a nije ni čudno s obzirom da je na početku karijere i nije igrao ovakve utakmice. Vrhovac ništa bolji... Neiskusni su njih dvojica da se tuču sa Bilbijom.
Ovo nije nikakvo iznenađenje, ova dominacija Zrinjskog se mogla očekivati. Treba biti realan. Jeste da nisam očekivao baš da ćemo ovoliko loše stajati na terenu, ali okej...
Mi trebamo ginuti za bodove protiv Rudara, Leotara, Posušja, Radnika i takvih ekipa s kojima se možemo nositi. Ne možemo se nositi sa Zrinjskim, Veležom i Tuzlom. Sa ostalima možemo. Zrinjski je za nas daleko trenutno, po svim parametrima. Nema kvaliteta, mora se realno gledati i ne lagati sebe.
Nadam se da nećemo doživjeti katastrofu ovdje, nek ne bude više od 3 jer su ovo većina mladi momci i psihički bi loše stajali.
Podršku im moramo dati pa makar primili petardu. Od mene imaju podršku do kraja. U dobru i zlu, jer se bore za ovaj Klub u najtežoj situaciji, kad su svi digli ruke od njega, kad se ne zna ko pije, a ko plaća...
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!