Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BrUDA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 21, 2021 4:58 pm

Svaka cast Olimpiče... jest da ste ovim potpisali sebi smrtnu presudu i da cete biti ismijavani i da kao pojedinci nista ne mozete uradit jer ce drugi radije pisat izvinjenja najkriminalnijem savezu...
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

plavi kanarinac
Kontakt:

pet maj 21, 2021 5:08 pm

**** olimpik da istupi tipa uski to bi bum bio ili mi, a ovako ih nece niko ni ozbiljno shvatiti
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Majkel
Kontakt:

pet maj 21, 2021 5:11 pm

Jesu glupi, sad će ih izbaciti u najniže takmičenje

IlProfessore
Kontakt:

pet maj 21, 2021 5:43 pm

Obzirom da živimo u medijskoj okupaciji a da ti isti mediji pišu onako kako ide na mlin SH komponenti, vjerovatno od ovoga neće biti ništa i sami su sebi ubili klub.
Ipak, ako im je ovaj potez malo promišljeniji i ako su napravili kompilaciju svih dosadašnjih zakidačina i ako se izvrši makar i minimalan pritisak u javnosti i donekle medijski ovo izgura, te za isto saznaju UEFA i FIFA moglo bi se nešto desiti. Vidjet ćemo u narednih par dana hoće li se iko u Nyonu počešati, i nama bi lično značilo.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet maj 21, 2021 6:24 pm

IlProfessore je napisao/la:
Obzirom da živimo u medijskoj okupaciji a da ti isti mediji pišu onako kako ide na mlin SH komponenti, vjerovatno od ovoga neće biti ništa i sami su sebi ubili klub.
Ipak, ako im je ovaj potez malo promišljeniji i ako su napravili kompilaciju svih dosadašnjih zakidačina i ako se izvrši makar i minimalan pritisak u javnosti i donekle medijski ovo izgura, te za isto saznaju UEFA i FIFA moglo bi se nešto desiti. Vidjet ćemo u narednih par dana hoće li se iko u Nyonu počešati, i nama bi lično značilo.
Da izađe 4-5 klubova i kažu ne moze ovako culo bi se, ovako pucanj sa prigusivacem

Dzezvar
Kontakt:

pet maj 21, 2021 6:27 pm

avlami97 je napisao/la:
pet maj 21, 2021 4:54 pm
Podržavam odluku Olimpika. Svi klubovi i sa minimum morala bi trebali slijediti ovaj primjer. Sve nepravilnosti dostaviti UEFA I FIFA organima i neka suspenduju Savez bar na par godina. Mito, korupcija, nezakonito poslovanje, lopovluk...a da ne govorim o zelenom terenu. Jednom se mora stati u kraj mešetrarima, pa ako treba za tri godine krenuti sa zdravih osnova. Lopovluk i mahinacije nikada nikome nisu ništa dobro donijele.

Mnogo je važnije poštenja od interesa pojedinaca. Kad je bal, nek je maskenbal, jer je ionako sve otišlu u krasni q.
Olimpiku je juce bio zadnji rok za isplatu dugovanja nekim od igraca.Nisu to ucinili i kako stvari stoje oni su od juce vec u drugoj ligi.Ovo danas je samo farsa.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Valter
Kontakt:

IlProfessore je napisao/la:
A da se ovi iz Nyona ne počešu i počnu ispitivati neobične rezultate u ovoj polusezoni, a mi ih imamo na pretek.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

svraka
Kontakt:

pet maj 21, 2021 6:48 pm

Borac trazio dozvolu za dolazak navijaca,dopustili im. Siroki trazio i dopustili im.
Hajde Željo, trazi i ti. Makar i odbili, ali da znamo da su trazili i da ne budu drugi krivi.
Forza 1921!

Oda majstore!

thierryhenry21
Kontakt:

pet maj 21, 2021 6:49 pm

Evo u Širokom se vraća publike, gasi državu, nema smisla više ništa
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

avlami97
Kontakt:

pet maj 21, 2021 6:53 pm

Faca Sa Ulica je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
pet maj 21, 2021 4:54 pm
Podržavam odluku Olimpika. Svi klubovi i sa minimum morala bi trebali slijediti ovaj primjer. Sve nepravilnosti dostaviti UEFA I FIFA organima i neka suspenduju Savez bar na par godina. Mito, korupcija, nezakonito poslovanje, lopovluk...a da ne govorim o zelenom terenu. Jednom se mora stati u kraj mešetrarima, pa ako treba za tri godine krenuti sa zdravih osnova. Lopovluk i mahinacije nikada nikome nisu ništa dobro donijele.

Mnogo je važnije poštenja od interesa pojedinaca. Kad je bal, nek je maskenbal, jer je ionako sve otišlu u krasni q.
Olimpiku je juce bio zadnji rok za isplatu dugovanja nekim od igraca.Nisu to ucinili i kako stvari stoje oni su od juce vec u drugoj ligi.Ovo danas je samo farsa.
Znam.

Nema kluba u ovoj ligi da je čist, a Savez je daleko najprljaviji. Zato kažem da bi za dobrobit fudbala u cjelini trebalo sve vratiti na fabričke postavke. FIFA i UEFA nam treba složiti kakvu suspenziju na 3-5 godina, a u tom periodu pokušati očistiti domaći fudbal od svekolikog šljama. Ovakva situacija nikome ne ide u prilog osim neprijateljima Države, a znam i da im je cilj uništiti sve što je BiH, što je Država.

Nevezano za sport. Nama je Srbija dužna 5,2 milijarde KM za el. energiju, a u vezi sa hidropotencijalom HE Bajina Bašta i Zvornik, a Vučić kod Senada Hadžifejzovića na pitanje o dugu kaže, ma eto platit ćemo vam sutra taj 1 milion duga :roll:
Hrvatska je po istom osnovu dužna 1,22 milijarde KM (Buško jezero i još dvije HE) i ko zna koliko po pitanju naše imovine na jadranskoj obali.

Zato kažem, domaćim izdajnicima i vanjskim neprijateljima treba jednom za sva vremena hebati mater. Tužiti međunarodnim sudovima i boriti se za svoje. U svemu ovome fudbal je kolateral. Država je na ispitu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

super1
Kontakt:

pet maj 21, 2021 7:33 pm

mamba21 je napisao/la:
Borac trazio dozvolu za dolazak navijaca,dopustili im. Siroki trazio i dopustili im.
Hajde Željo, trazi i ti. Makar i odbili, ali da znamo da su trazili i da ne budu drugi krivi.
Naša Uprava neznam dal.i.postoji trenutno a kamoli da traži ovakve zahtjeve.
Bgm naš UO je katastrofa za ove stvari,nema niko pametan u klubu da se požali na sudjenje od utakmice sa Krupom u gostima 2-1 do otprilike derbija kada su sudije uništile sve naše nade za evropu. Da se bilo kojem drugom klubu desilo ovakvo kardinalno sudjenje koje je direktno udaljilo Želju od Evrope pravio bi se video koji bi zavrsio u Uefi i na svim portalima , ali nažalost u tih 6-7 kola bila je samo jedna opaska na sudjenje i to od strane Amara( ako se može ono nazvati opaska: nije više slučajnost ovakvo suđenje protiv Želje) . Za jedan klub ova šutnja za sudjenje je po meni za otkaza čitavoj Upravi ( mada ima još razloga za to tovar da me ne shvatite pogrešno). Zamislite da se protiv pitara desilo ovakvo sudjenje,pa došlo bi do Haga jer oni ništa ne prepuštaju slučaju i odmah se sve diže na jednu veću razinu i ja im za te stvari skidam kapu a ne šute kao najveće piiichke kao što to radi naša Uprava.

storm_raider
Kontakt:

pet maj 21, 2021 7:38 pm

super1 je napisao/la:
pet maj 21, 2021 7:33 pm
mamba21 je napisao/la:
Naša Uprava neznam dal.i.postoji trenutno a kamoli da traži ovakve zahtjeve.
Bgm naš UO je katastrofa za ove stvari,nema niko pametan u klubu da se požali na sudjenje od utakmice sa Krupom u gostima 2-1 do otprilike derbija kada su sudije uništile sve naše nade za evropu. Da se bilo kojem drugom klubu desilo ovakvo kardinalno sudjenje koje je direktno udaljilo Želju od Evrope pravio bi se video koji bi zavrsio u Uefi i na svim portalima , ali nažalost u tih 6-7 kola bila je samo jedna opaska na sudjenje i to od strane Amara( ako se može ono nazvati opaska: nije više slučajnost ovakvo suđenje protiv Želje) . Za jedan klub ova šutnja za sudjenje je po meni za otkaza čitavoj Upravi ( mada ima još razloga za to tovar da me ne shvatite pogrešno). Zamislite da se protiv pitara desilo ovakvo sudjenje,pa došlo bi do Haga jer oni ništa ne prepuštaju slučaju i odmah se sve diže na jednu veću razinu i ja im za te stvari skidam kapu a ne šute kao najveće piiichke kao što to radi naša Uprava.
Mi nemamo Upravu, imamo samo nekakva imena na papiru i to je to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Guvo
Kontakt:

pet maj 21, 2021 7:51 pm

20 eura za ovo govno od privjeska . pa ko je lud da ovo placa jesteli vi normalni ? neko smislio ideju da uzme pare na ZELJI za sto godina
BOJKOT GG.BA PORTALA!

gavran
Kontakt:

pet maj 21, 2021 8:23 pm

Napokon razlog za jagnje......
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

plavi kanarinac
Kontakt:

pet maj 21, 2021 8:58 pm

gavran je napisao/la:
Hahaha hajde jos samo reci da si mislio na privjeske

gavran
Kontakt:

pet maj 21, 2021 9:34 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
pet maj 21, 2021 8:58 pm
gavran je napisao/la:
Hahaha hajde jos samo reci da si mislio na privjeske
Ne, nisu na struju
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet maj 21, 2021 10:09 pm

Kod nas je svaki kanton drzav za sebe.
Sto prije to shvatite bice Vam lakse.
Mi u BiH imamo 13 drzava u drzavi i svaki ima svoju zakonodavnu, sudsku i izvrsnu vlast.
Najveca ironija je da se u Sirokom moze igrat pred navijacima, a 20 kilometara dalje u Mostaru ne moze.
Politika je duboko usla u fudbal, nas jedino moze spasiti kakva suspenzija UEFE ili da vladajuce stranke dozive poraze i odu s vlasti.
I jedno i drugo je na dalekom stapu
Alea iacta est!

plavi kanarinac
Kontakt:

pet maj 21, 2021 10:52 pm

cipiripi je napisao/la:
pet maj 21, 2021 10:09 pm
Kod nas je svaki kanton drzav za sebe.
Sto prije to shvatite bice Vam lakse.
Mi u BiH imamo 13 drzava u drzavi i svaki ima svoju zakonodavnu, sudsku i izvrsnu vlast.
Najveca ironija je da se u Sirokom moze igrat pred navijacima, a 20 kilometara dalje u Mostaru ne moze.
Politika je duboko usla u fudbal, nas jedino moze spasiti kakva suspenzija UEFE ili da vladajuce stranke dozive poraze i odu s vlasti.
I jedno i drugo je na dalekom stapu
Jer su nam opozicione bas ono premium hahaha... Ko to misli da ima drugačijih od vice početnika i vicinih? Smijesno

MiroslavKruzik

sub maj 22, 2021 12:24 am

slika

Dva puta sam klepio kamatu, i opet ću, brrr!

SanMan
Kontakt:

sub maj 22, 2021 1:27 am

Ovo za navijače na našoj utakmici sa Krupom:
naša uprava ne želi navijače
naši treneri ne žele navijače
naši igrači ne žele navijače
naš AMAR OSIM ne želi navijače
ali kriv je nakav krizni štab

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.

Prijava