Da izađe 4-5 klubova i kažu ne moze ovako culo bi se, ovako pucanj sa prigusivacemIlProfessore je napisao/la: ↑pet maj 21, 2021 5:43 pmObzirom da živimo u medijskoj okupaciji a da ti isti mediji pišu onako kako ide na mlin SH komponenti, vjerovatno od ovoga neće biti ništa i sami su sebi ubili klub.
Ipak, ako im je ovaj potez malo promišljeniji i ako su napravili kompilaciju svih dosadašnjih zakidačina i ako se izvrši makar i minimalan pritisak u javnosti i donekle medijski ovo izgura, te za isto saznaju UEFA i FIFA moglo bi se nešto desiti. Vidjet ćemo u narednih par dana hoće li se iko u Nyonu počešati, i nama bi lično značilo.
Olimpiku je juce bio zadnji rok za isplatu dugovanja nekim od igraca.Nisu to ucinili i kako stvari stoje oni su od juce vec u drugoj ligi.Ovo danas je samo farsa.avlami97 je napisao/la: ↑pet maj 21, 2021 4:54 pmPodržavam odluku Olimpika. Svi klubovi i sa minimum morala bi trebali slijediti ovaj primjer. Sve nepravilnosti dostaviti UEFA I FIFA organima i neka suspenduju Savez bar na par godina. Mito, korupcija, nezakonito poslovanje, lopovluk...a da ne govorim o zelenom terenu. Jednom se mora stati u kraj mešetrarima, pa ako treba za tri godine krenuti sa zdravih osnova. Lopovluk i mahinacije nikada nikome nisu ništa dobro donijele.
Mnogo je važnije poštenja od interesa pojedinaca. Kad je bal, nek je maskenbal, jer je ionako sve otišlu u krasni q.
A da se ovi iz Nyona ne počešu i počnu ispitivati neobične rezultate u ovoj polusezoni, a mi ih imamo na pretek.IlProfessore je napisao/la: ↑pet maj 21, 2021 5:43 pmObzirom da živimo u medijskoj okupaciji a da ti isti mediji pišu onako kako ide na mlin SH komponenti, vjerovatno od ovoga neće biti ništa i sami su sebi ubili klub.
Ipak, ako im je ovaj potez malo promišljeniji i ako su napravili kompilaciju svih dosadašnjih zakidačina i ako se izvrši makar i minimalan pritisak u javnosti i donekle medijski ovo izgura, te za isto saznaju UEFA i FIFA moglo bi se nešto desiti. Vidjet ćemo u narednih par dana hoće li se iko u Nyonu počešati, i nama bi lično značilo.
Znam.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet maj 21, 2021 6:27 pmOlimpiku je juce bio zadnji rok za isplatu dugovanja nekim od igraca.Nisu to ucinili i kako stvari stoje oni su od juce vec u drugoj ligi.Ovo danas je samo farsa.avlami97 je napisao/la: ↑pet maj 21, 2021 4:54 pmPodržavam odluku Olimpika. Svi klubovi i sa minimum morala bi trebali slijediti ovaj primjer. Sve nepravilnosti dostaviti UEFA I FIFA organima i neka suspenduju Savez bar na par godina. Mito, korupcija, nezakonito poslovanje, lopovluk...a da ne govorim o zelenom terenu. Jednom se mora stati u kraj mešetrarima, pa ako treba za tri godine krenuti sa zdravih osnova. Lopovluk i mahinacije nikada nikome nisu ništa dobro donijele.
Mnogo je važnije poštenja od interesa pojedinaca. Kad je bal, nek je maskenbal, jer je ionako sve otišlu u krasni q.
Naša Uprava neznam dal.i.postoji trenutno a kamoli da traži ovakve zahtjeve.
Mi nemamo Upravu, imamo samo nekakva imena na papiru i to je to.super1 je napisao/la: ↑pet maj 21, 2021 7:33 pmNaša Uprava neznam dal.i.postoji trenutno a kamoli da traži ovakve zahtjeve.
Bgm naš UO je katastrofa za ove stvari,nema niko pametan u klubu da se požali na sudjenje od utakmice sa Krupom u gostima 2-1 do otprilike derbija kada su sudije uništile sve naše nade za evropu. Da se bilo kojem drugom klubu desilo ovakvo kardinalno sudjenje koje je direktno udaljilo Želju od Evrope pravio bi se video koji bi zavrsio u Uefi i na svim portalima , ali nažalost u tih 6-7 kola bila je samo jedna opaska na sudjenje i to od strane Amara( ako se može ono nazvati opaska: nije više slučajnost ovakvo suđenje protiv Želje) . Za jedan klub ova šutnja za sudjenje je po meni za otkaza čitavoj Upravi ( mada ima još razloga za to tovar da me ne shvatite pogrešno). Zamislite da se protiv pitara desilo ovakvo sudjenje,pa došlo bi do Haga jer oni ništa ne prepuštaju slučaju i odmah se sve diže na jednu veću razinu i ja im za te stvari skidam kapu a ne šute kao najveće piiichke kao što to radi naša Uprava.
Hahaha hajde jos samo reci da si mislio na privjeske
Ne, nisu na strujuplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 21, 2021 8:58 pmHahaha hajde jos samo reci da si mislio na privjeske
Jer su nam opozicione bas ono premium hahaha... Ko to misli da ima drugačijih od vice početnika i vicinih? Smijesnocipiripi je napisao/la: ↑pet maj 21, 2021 10:09 pmKod nas je svaki kanton drzav za sebe.
Sto prije to shvatite bice Vam lakse.
Mi u BiH imamo 13 drzava u drzavi i svaki ima svoju zakonodavnu, sudsku i izvrsnu vlast.
Najveca ironija je da se u Sirokom moze igrat pred navijacima, a 20 kilometara dalje u Mostaru ne moze.
Politika je duboko usla u fudbal, nas jedino moze spasiti kakva suspenzija UEFE ili da vladajuce stranke dozive poraze i odu s vlasti.
I jedno i drugo je na dalekom stapu