Jasno i glasno kazem, posto se niko nece pojaviti s vrecom para...
I ti mozes pod ruku sa Bozidarom a ima vas jos par.kvalitet je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:55 pmDruže, kao da sam ja pisao post. Samo što ja lično ne znam Amara. Sve, ali bukvalno sve ostalo potpisujem, apsolutno se slažemo.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:53 pmOd prvog do zadnjeg posta otvoreno ti kazem da sam iskljucivo za Vedrana. Nikad nikog nisam lincovao niti sam ucestvovao u bilo kakvom skidanju bilo koga. Za Amara sam rekao i uvijek cu govoriti da ga kao covjeka simpatisem, licno ga poznajem jako dobro i vrlo dobro znam kako stoje stvari. Bio sam i za njega kao trenera dok nije pocela ova sezona i otvoreno sam kritikovao njegov rad. Isto tako za ovog delboya sam odmah uz Storma prvi rekao da je ubleha.
Sto se tice Misimovica uvijek sam govorio isto a to je da se pogubio i da mi nismo imali s od sistema. I da je trebao otici trebao je. Isto tako smatram da nije ni priblizno kriv ko sto pojedinci vole potencirati ali nakon fijaska s Krcmarevicem da nije skontao da ga Siljak levati i radi iza ledja te da nije progovorio o tome mi je stvarno debilno.
A ti druskane kad shvatis da tebi kao navijacu Zeljo treba biti na prvom mjestu a ne Miske/Amar tad se javi opet.
Pa morace, nemamo predsjednika niti podpredsjednika Skupstine.
To sto ti pises ce se evidentno desiti, ovo je slobodan pad. Samo je pitanje koliko ce se odugovlaciti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 8:05 pmJasno i glasno kazem, posto se niko nece pojaviti s vrecom para...
Proglasiti bankrot i poceti praviti moderan klub.Od novih ljudi, novog statuta, novog uredjenja, pravne zastite itd.
Tek tad ceno se moci svi ujediniti, pa nam mozda djeca budu gledala modernog i evropskog Zelju.
Ovaj i ovakav Zeljo se ne moze spasiti polovicnim rjesenjima.To odgovorno tvrdim.
Mislim, a mozda grijesim, da nema sposobnih ljudi koji ce igrati igru po ovim pravilima koja nisu podlozna promjeni. Cak i da Amar ode, veliko je pitanje koliko ce biti dugova prema njemu, ovaj put uredno evidentiranih. Vjetovatno je opet iz vlastitog fonda isplacivao igrace. Takodjer, igraci imaju evidentiran dug od nekoliko mjeseci. To je sve ogroman novac. A i da ode Amar, ako bude otkaz moraces mu isplatiti ostatak ugovora. Gdje su tu dobavljaci, porezi, itd.?
Evo ga, ziv je. Neke stvari, neki ljudi, neki sponzori, itd. Neka ga neko pita zna li onaj Sam Li da je clan UO."Moram priznati da sam, kao i armija Željinih navijača, zatečen izjavama o ostavkama u Skupštini i Upravnom odboru kluba. Znam da su ti ljudi na izmaku snaga, u konstantnoj smo komunikaciji, ali ovome se zaista nisam nadao... Želim vjerovati da su ovo ipak neki ishitreni potezi, odluke donesene vruće glave. Stoga ću svakako sa svima u klupskom rukovodstvu napraviti seriju opsežnih razgovora da vidimo postoji li šansa da se predomisle, jer sam stekao vrlo visoko mišljenje o tim ljudima, koji Željezničaru žele isključivo dobro i koji trebaju klubu u ovim trenucima. Što se mene lično tiče, pokrenuo sam neke stvari koje bih volio da realizujem, za mene je borba tek počela. Ako neko smatra da i ja trebam otići, da sam odgovoran za bilo šta i da će moj odlazak nešto promijeniti na bolje, to je najmanji problem", kazao je Cerić za naš portal.
Bez ikakve uvrede, ali gdje ti zivis prijatelju?
A na to mislis. Ko biva, da on da ostavku kao moralni cin...plavi9 je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:14 pmPa ova kriticna masa koja je danas najavila ostavke i jos neki drugi koji jos uvijek to nisu ucinili. Ne mozes druze sam protiv svih, a pogotovo protiv, kao svojih. Prelila se casa danas koja se punila zadnja tri mjeseca.