Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 06, 2021 8:01 pm

A to kazes da treba da ostane na ovakvom kako jeste. Da je sad sve ok jer moze gore ? Da nastavi rusiti klub. Jel to kazes ?
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u sub mar 06, 2021 8:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ono.na
Kontakt:

Znate sta ce dogovoriti na toj skupstini?

Amar Osim ponudio ostavku, skupstina nije prihvatila jer smo i dalje aktivni u borbi za cilj, Evropa.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:05 pm

damirfile je napisao/la:
A to kazes da treba da ostane na ovakvom kako jeste. Da jensad sve ok jer moze gore ? Da nastavi rusiti klub. Jel to kazes ?
Jasno i glasno kazem, posto se niko nece pojaviti s vrecom para...

Proglasiti bankrot i poceti praviti moderan klub.Od novih ljudi, novog statuta, novog uredjenja, pravne zastite itd.

Tek tad ceno se moci svi ujediniti, pa nam mozda djeca budu gledala modernog i evropskog Zelju.

Ovaj i ovakav Zeljo se ne moze spasiti polovicnim rjesenjima.To odgovorno tvrdim.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

HajrA
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:07 pm

kvalitet je napisao/la:
sub mar 06, 2021 7:55 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub mar 06, 2021 7:53 pm
HajrA je napisao/la:
sub mar 06, 2021 7:11 pm

Jedan si od onih koji je ucestvovao u hajci.. na bivse.
Jedan si od onih koji je ucestvovso u hsjci ds ovi dodju i da gledamo fudbol.
Jedan si od onih koji su svojim djelima doveli do ovog.
Aferim!
Od prvog do zadnjeg posta otvoreno ti kazem da sam iskljucivo za Vedrana. Nikad nikog nisam lincovao niti sam ucestvovao u bilo kakvom skidanju bilo koga. Za Amara sam rekao i uvijek cu govoriti da ga kao covjeka simpatisem, licno ga poznajem jako dobro i vrlo dobro znam kako stoje stvari. Bio sam i za njega kao trenera dok nije pocela ova sezona i otvoreno sam kritikovao njegov rad. Isto tako za ovog delboya sam odmah uz Storma prvi rekao da je ubleha.
Sto se tice Misimovica uvijek sam govorio isto a to je da se pogubio i da mi nismo imali s od sistema. I da je trebao otici trebao je. Isto tako smatram da nije ni priblizno kriv ko sto pojedinci vole potencirati ali nakon fijaska s Krcmarevicem da nije skontao da ga Siljak levati i radi iza ledja te da nije progovorio o tome mi je stvarno debilno.
A ti druskane kad shvatis da tebi kao navijacu Zeljo treba biti na prvom mjestu a ne Miske/Amar tad se javi opet.
Druže, kao da sam ja pisao post. Samo što ja lično ne znam Amara. Sve, ali bukvalno sve ostalo potpisujem, apsolutno se slažemo.
I ti mozes pod ruku sa Bozidarom a ima vas jos par.
Koji su vam motivi bili ne znam niti me zanima, ali cinjenica je da ste bili a vidim jos uvjek ste na strani kamatara i onih koji su Zelju u crno zavili.
Tuzno je to sve, nema tu hajra drugovi!
Istina kad tad ispliva.
TM87

storm_raider
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:08 pm

Hare79 je napisao/la:
sub mar 06, 2021 7:58 pm
storm_raider je napisao/la:
sub mar 06, 2021 7:48 pm
Vanredna skupstina u sljedecim danima.
Pala neka odluka o tome ili?
Pa morace, nemamo predsjednika niti podpredsjednika Skupstine.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

Ne treba razmisljati o bankrotu jer to ovi i hoce da razgrabe imovinu. Kad su mogli prosli naci nacin da se gradi stadion, bori za titulu, vracaju dugovi moce i naredni sto dodu. Uvijek ima sposobnih ljudi.

storm_raider
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:11 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub mar 06, 2021 8:05 pm
damirfile je napisao/la:
A to kazes da treba da ostane na ovakvom kako jeste. Da jensad sve ok jer moze gore ? Da nastavi rusiti klub. Jel to kazes ?
Jasno i glasno kazem, posto se niko nece pojaviti s vrecom para...

Proglasiti bankrot i poceti praviti moderan klub.Od novih ljudi, novog statuta, novog uredjenja, pravne zastite itd.

Tek tad ceno se moci svi ujediniti, pa nam mozda djeca budu gledala modernog i evropskog Zelju.

Ovaj i ovakav Zeljo se ne moze spasiti polovicnim rjesenjima.To odgovorno tvrdim.
To sto ti pises ce se evidentno desiti, ovo je slobodan pad. Samo je pitanje koliko ce se odugovlaciti.

damirfile
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:12 pm

Hoce ako ostane amar to ce se desiti. A nece ako dodu sposobni ljudi. Promijeniti statut i omoguciti ulasku kapitala.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:13 pm

Ma Amar mora dobiti nogu ali je najveci problem njegov ugovor.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:15 pm

damirfile je napisao/la:
Ne treba razmisljati o bankrotu jer to ovi i hoce da razgrabe imovinu. Kad su mogli prosli naci nacin da se gradi stadion, bori za titulu, vracaju dugovi moce i naredni sto dodu. Uvijek ima sposobnih ljudi.
Mislim, a mozda grijesim, da nema sposobnih ljudi koji ce igrati igru po ovim pravilima koja nisu podlozna promjeni. Cak i da Amar ode, veliko je pitanje koliko ce biti dugova prema njemu, ovaj put uredno evidentiranih. Vjetovatno je opet iz vlastitog fonda isplacivao igrace. Takodjer, igraci imaju evidentiran dug od nekoliko mjeseci. To je sve ogroman novac. A i da ode Amar, ako bude otkaz moraces mu isplatiti ostatak ugovora. Gdje su tu dobavljaci, porezi, itd.?

Nego, privatizacija prijatelji... to jedino.

storm_raider
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:19 pm

"Moram priznati da sam, kao i armija Željinih navijača, zatečen izjavama o ostavkama u Skupštini i Upravnom odboru kluba. Znam da su ti ljudi na izmaku snaga, u konstantnoj smo komunikaciji, ali ovome se zaista nisam nadao... Želim vjerovati da su ovo ipak neki ishitreni potezi, odluke donesene vruće glave. Stoga ću svakako sa svima u klupskom rukovodstvu napraviti seriju opsežnih razgovora da vidimo postoji li šansa da se predomisle, jer sam stekao vrlo visoko mišljenje o tim ljudima, koji Željezničaru žele isključivo dobro i koji trebaju klubu u ovim trenucima. Što se mene lično tiče, pokrenuo sam neke stvari koje bih volio da realizujem, za mene je borba tek počela. Ako neko smatra da i ja trebam otići, da sam odgovoran za bilo šta i da će moj odlazak nešto promijeniti na bolje, to je najmanji problem", kazao je Cerić za naš portal.
Evo ga, ziv je. Neke stvari, neki ljudi, neki sponzori, itd. Neka ga neko pita zna li onaj Sam Li da je clan UO.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:21 pm

damirfile je napisao/la:
Ne treba razmisljati o bankrotu ret to ovi i hoce da razgrabe imovinu. Kad su mogli prosli naci nacin da se gradi stadion, bori za titulu, vracaju dugovi moce i naredni sto dodu. Uvijek ima sposobnih ljudi.
Bez ikakve uvrede, ali gdje ti zivis prijatelju?

Jedna smo od zemalja sa najvecim brojem nezaposlenih na broj stanovnika. Na to sve, pljuste otkazi iz dana u dan zbog korone.Sve vece firme i kod nas i u svijetu su u tzv. "save mode-u", jer se ovoj situaciji ne nazire kraj.

Kad sve ovo imas na umu, onda je lako vidjeti da niko POSTEN nece raditi investiciju u nesto sto nema dobru perspektivu i na cemu ne moze zaraditi.

Cim toga ne bude bilo, nasi ce dugovi rasti iz dana u dan. Ne treba biti previse pametan i vidjeti gdje to sve vodi.Ja sam ovdje vjerovatno prvi i jedini koji je pogledao istini u oci i ovo napisao.Vi svi se samo tjesite da nece biti tako i nosite "roze naocale".

U pogledu tih novih sposobnih ljudi....Da ih odmah identifikujemo...To ne mogu biti neki strancki ljudi, jer i ako budu, nista ti pomoci ne mogu.Drzava je pred ekonomskim kolapsom.
Za ljude iz privatnog sektora ti vec napisah.O jadu se zabavio svako cija firma nema veze sa medicinskom opremom ili farmacijom. Da u takvoj situaciji izdvaja pare za Zelju?? Cisto sumnjam.

I da ne budem totalni pesimista, molim Boga da sam sve ovo fulio i napisao bzv, ali kako rekoh vec nekoliko puta ovdje, imam dovoljno i iskustva i godina da znam sta se desava i radi u ovakvim situacijama.

Ako i opstanemo, budi siguran da cemo samo zivotariti
i da necemo biti ozbiljan klub kakvog svi prizeljkujemo.

Zelis bolesnika na aparatima, ali zivog? Bujrum.

Ja biram "smrt" i novi pocetak.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:27 pm

Jel moguće šta sudije sviraju Sarajevu. Ja stvarno ne mogu da vjerujem.

Sramota.

kvalitet
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:29 pm

@HajrA

Znači ako sam bio za odlazak Misketa, to odmah znači da sam bio isključivo za Amara i one koje je doveo? Jesam, bio sam za Amara kao ŠEFA STRUKE, a na mjestu Senada Misimovića, i to sam uvijek govorio, želio sam vidjeti Vedrana. Ne želim opet detaljisati zašto.

Amar mi je nenormalno drag, ali mislim da je vrijeme da ide. Nažalost nije to to, kao što je bilo nekad što se tiče igre i rezultata.

Treba nam totali reset i to je to. Lagano ka privatizaciji, sviđalo se to nama ili ne...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

blueboy
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:30 pm

Gledam Sarajevo s jaranom koji je "mrtvi" pitar, čovjek se još uvijek ibreti za šta je ljudima dao crveni karton.

fcz
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:31 pm

plavi9 je napisao/la:
sub mar 06, 2021 7:14 pm
fcz je napisao/la:
sub mar 06, 2021 6:53 pm
plavi9 je napisao/la:
sub mar 06, 2021 6:33 pm
Nek se Amar zahvali coroni i praznim tribinama, inace bi u decembru bio bivsi. Kako god , bivsi je u narednoj sedmici.
Ko ce ga to otjerati?

Jedino da se sam ne povuce u sjenu a preko pijuna nastavi izvlaciti ogroman iznos koji je zacrtao?
Pa ova kriticna masa koja je danas najavila ostavke i jos neki drugi koji jos uvijek to nisu ucinili. Ne mozes druze sam protiv svih, a pogotovo protiv, kao svojih. Prelila se casa danas koja se punila zadnja tri mjeseca.
A na to mislis. Ko biva, da on da ostavku kao moralni cin...

Taj film neces gledati. Nema taj "svojih". Ni "svojih" ni morala ni obraza. Smece ljudsko gleda samo svoj interes i ne mari ni za sta drugo.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:38 pm

Kakav crveni, ja ovo jos nisam vidio hahahahahah
Željezničar ante portas !

Dzezvar
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:41 pm

Yebo majku sad svi bili protiv amara,a ovamo nam porodice prozivali.....
Jel vas stid klosari jedni jel vas stid.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

blueboy
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:42 pm

Kakav su oni odron bez Rahmanovića i Tatara, da je početak sezone oni među četiri ekipe ne bi bili. Nažalost previše su odmakli da ih neko stigne, pogotovo što i svi ostali osciliraju.

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 06, 2021 8:44 pm

blueboy je napisao/la:
sub mar 06, 2021 8:30 pm
Gledam Sarajevo s jaranom koji je "mrtvi" pitar, čovjek se još uvijek ibreti za šta je ljudima dao crveni karton.
Mešanović igra rukom, crveni za Zrinjski :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava