Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 06, 2021 6:53 pm

plavi9 je napisao/la:
sub mar 06, 2021 6:33 pm
Nek se Amar zahvali coroni i praznim tribinama, inace bi u decembru bio bivsi. Kako god , bivsi je u narednoj sedmici.
Ko ce ga to otjerati?

Jedino da se sam ne povuce u sjenu a preko pijuna nastavi izvlaciti ogroman iznos koji je zacrtao?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 06, 2021 6:57 pm

Vidim, ni riječ od prozvanih...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub mar 06, 2021 6:59 pm

Ne tako davno smo se smijali pitarima za virsle, a danas dodjosmo u jos goru situaciju.
Uvjeren sam da kada Amar ode da cemo tada i prodisat, do tada ostajemo robovi jednog covjeka.
Koliko god da mi je tesko reci, moram priiznat da mi je i drago sto je do ovog doslo jer je ovo jedini nacin da se Amar otjera.
Idemo sada vanredna skupstina, da se otjera ublehas Ceric i Amar zajedno s njim
Alea iacta est!

Meha87
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:07 pm

Znalo se da su ove prve dvije tekme prebitne i onda izaci i ovako odigrati sramota. Ne moze bekric s 36 pokazivati vise volje i htijenja od igraca u najboljim godinama

HajrA
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:11 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub mar 06, 2021 6:03 pm
I **** vas i Misimovic i Amar. Klub je u pitanju **** vas oni i vase licne prepirke
Jedan si od onih koji je ucestvovao u hajci.. na bivse.
Jedan si od onih koji je ucestvovso u hsjci ds ovi dodju i da gledamo fudbol.
Jedan si od onih koji su svojim djelima doveli do ovog.
Aferim!
TM87

Veteran1965
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:13 pm

Ma zar je to važno? Baš smo mi na forumima nekoga otjerali/doveli. Zna se ko je pisao iz interesa, a navijači se prema svom rezonu i čitanju onoga što piše svrstavali na neko stranu. Na žalost najmanje nas na Željinu...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

plavi9
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:14 pm

fcz je napisao/la:
sub mar 06, 2021 6:53 pm
plavi9 je napisao/la:
sub mar 06, 2021 6:33 pm
Nek se Amar zahvali coroni i praznim tribinama, inace bi u decembru bio bivsi. Kako god , bivsi je u narednoj sedmici.
Ko ce ga to otjerati?

Jedino da se sam ne povuce u sjenu a preko pijuna nastavi izvlaciti ogroman iznos koji je zacrtao?
Pa ova kriticna masa koja je danas najavila ostavke i jos neki drugi koji jos uvijek to nisu ucinili. Ne mozes druze sam protiv svih, a pogotovo protiv, kao svojih. Prelila se casa danas koja se punila zadnja tri mjeseca.

dell21
Kontakt:

Ko god uporeduje ta dva covjeka je radio za ovog drugog protiv tog prvog.

Meha87
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:21 pm

Evo i pitari gube da nismo luzeri bili bi na -3 tuga

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:28 pm

Meha87 je napisao/la:
sub mar 06, 2021 7:21 pm
Evo i pitari gube da nismo luzeri bili bi na -3 tuga
Ubiše ih, kao da igraju protiv Goška, ali nemamo mi šta pričati. Ne možeš imati velike ambicije a igračima duguješ pare. Kad tad će puknuti.

Sve ovo kod nas je nazor. I pokušaj da se sakrije, gurne pod tepih.

Amar927
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:29 pm

Bruka i sramota sta nam rade od kluba..jedini covjek koji je davao pare otisao radi ublehe fujjj..nisam pobornik Amar Misimovic ali dok je bio Misimovic klub je licio na nesto ozbiljno i njih je otjerao..daj trenera koja ima m..a da Kosorica klupira,Fejzic u Slobodi bio ba klupi a nama brani bruka,bruka i zalosno da Veselinovic igra ispred Gasala i Kulasina ..daj nekoga da smije gurnuti Durakovica u prvih 11,nasu djecu gurati koja ce igrati srcem .

IlProfessore
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:30 pm

dell21 je napisao/la:
Ko god uporeduje ta dva covjeka je radio za ovog drugog protiv tog prvog.
1000000000000000000%

storm_raider
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:48 pm

Vanredna skupstina u sljedecim danima.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:50 pm

cipiripi je napisao/la:
Ne tako davno smo se smijali pitarima za virsle, a danas dodjosmo u jos goru situaciju.
Uvjeren sam da kada Amar ode da cemo tada i prodisat, do tada ostajemo robovi jednog covjeka.
Koliko god da mi je tesko reci, moram priiznat da mi je i drago sto je do ovog doslo jer je ovo jedini nacin da se Amar otjera.
Necemo druze prodisati ni kad on ode sad.Znas zasto??

Pa nece vise niko da se bakce nama!!!

Ko ce bolan posten i normalan uci i raditi Sizifov posao?? Nema teorije.

Tek tada nam slijedi totalni sunovrat, pa cemp vidjeti gdje cemo se zaustaviti!?
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

damirfile
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:53 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:

Tek tada nam slijedi totalni sunovrat, pa cemp vidjeti gdje cemo se zaustaviti!?
Doce novi ljudi siguran sam. Nego sad nece nuko sa njim raditi. Cim ta olos ode vidjet ces da ce doci ljudi spremni raditi.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

HajrA je napisao/la:
I **** vas i Misimovic i Amar. Klub je u pitanju **** vas oni i vase licne prepirke
Aferim!
Od prvog do zadnjeg posta otvoreno ti kazem da sam iskljucivo za Vedrana. Nikad nikog nisam lincovao niti sam ucestvovao u bilo kakvom skidanju bilo koga. Za Amara sam rekao i uvijek cu govoriti da ga kao covjeka simpatisem, licno ga poznajem jako dobro i vrlo dobro znam kako stoje stvari. Bio sam i za njega kao trenera dok nije pocela ova sezona i otvoreno sam kritikovao njegov rad. Isto tako za ovog delboya sam odmah uz Storma prvi rekao da je ubleha.
Sto se tice Misimovica uvijek sam govorio isto a to je da se pogubio i da mi nismo imali s od sistema. I da je trebao otici trebao je. Isto tako smatram da nije ni priblizno kriv ko sto pojedinci vole potencirati ali nakon fijaska s Krcmarevicem da nije skontao da ga Siljak levati i radi iza ledja te da nije progovorio o tome mi je stvarno debilno.
A ti druskane kad shvatis da tebi kao navijacu Zeljo treba biti na prvom mjestu a ne Miske/Amar tad se javi opet.

kvalitet
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:55 pm

HajrA je napisao/la:
Aferim!
Od prvog do zadnjeg posta otvoreno ti kazem da sam iskljucivo za Vedrana. Nikad nikog nisam lincovao niti sam ucestvovao u bilo kakvom skidanju bilo koga. Za Amara sam rekao i uvijek cu govoriti da ga kao covjeka simpatisem, licno ga poznajem jako dobro i vrlo dobro znam kako stoje stvari. Bio sam i za njega kao trenera dok nije pocela ova sezona i otvoreno sam kritikovao njegov rad. Isto tako za ovog delboya sam odmah uz Storma prvi rekao da je ubleha.
Sto se tice Misimovica uvijek sam govorio isto a to je da se pogubio i da mi nismo imali s od sistema. I da je trebao otici trebao je. Isto tako smatram da nije ni priblizno kriv ko sto pojedinci vole potencirati ali nakon fijaska s Krcmarevicem da nije skontao da ga Siljak levati i radi iza ledja te da nije progovorio o tome mi je stvarno debilno.
A ti druskane kad shvatis da tebi kao navijacu Zeljo treba biti na prvom mjestu a ne Miske/Amar tad se javi opet.
Druže, kao da sam ja pisao post. Samo što ja lično ne znam Amara. Sve, ali bukvalno sve ostalo potpisujem, apsolutno se slažemo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:57 pm

Dosta sizofrenicnih poteza, odlazaka, dolazaka igraca, dovodjenja na pozicije koje nam ne trebaju je sad kulminiralo. Cak ne mislim jos da je ovo slaba ekipa, bilo je dosta losijih koje su bolje izgledale.
Ostanes bez ijednog krila, sa nezadovoljnim Veselinovicem, imas pola godine da nadjes nesto, ti vratis Asima Zeca pa ga opet pustis. Ne pustis Ramovica za pare, pa ga pustis dzaba. Opet ga vratis nakon pola godine.
Ne prodas Lendrica iako imas jos 3 napadaca, pa se natezes opet sa njim kaznjavas ga. Prodas Sadikovica, hajde neka drago mi je radi momka, ali u tom trenutku nas najvazniji igrac za kojeg ne dodje zamjena.
Ukaze ti se prilika da mozda napadnes titulu jer pitari ostaju bez najboljih igraca, ti odigras mlitavu utakmicu nakon 2 mjeseca pauze. Odes u Tuzlu odigras najgore poluvrijeme ikad mozda i dovedes u pitanje i izlazak u evropu vec u drugom kolu...

Ovo sve da napravi neki drugi trener, ne da bi odletio sa klupe nego bi mozda i batine dobio i on i njegov brojni strucni stab ali ipak ogroman kredit ima izgleda i to ozbiljno zloupotrebljava.

Hare79
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:58 pm

storm_raider je napisao/la:
sub mar 06, 2021 7:48 pm
Vanredna skupstina u sljedecim danima.
Pala neka odluka o tome ili?

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 06, 2021 7:59 pm

damirfile je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:

Doce novi ljudi siguran sam. Nego sad nece nuko sa njim raditi. Cim ta olos ode vidjet ces da ce doci ljudi spremni raditi.
Ti novi ako dodju u ovakav sistem su totalne budale.

Oni ce biti u situaciji gdje smo u milionskim dugovanjima, pa ce mozda morati donositi i odluke koje su nisu popularne (prodaja imovine) i zbog cega ce biti proglasavani krivcima, iako nisu uzrok vec samo posljedica....

Takodje ce im se, ako uspiju to nekako i preziviti, javiti gosp.Osim licno sa svojim potrazivanjima i koliko jos drugih kao Amar, od igraca, pa do dobavljaca da se namire.

I ko ce pristati na to normalan? Jednom su jedni pristali i vidimo sta se desilo sa njima.E isto ce se desiti svakom ko pokusa u ovom sistemu dici glavu iznad zabokrecine.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava