Ko ce ga to otjerati?
Jedino da se sam ne povuce u sjenu a preko pijuna nastavi izvlaciti ogroman iznos koji je zacrtao?
Ko ce ga to otjerati?
Jedan si od onih koji je ucestvovao u hajci.. na bivse.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 6:03 pmI **** vas i Misimovic i Amar. Klub je u pitanju **** vas oni i vase licne prepirke
Pa ova kriticna masa koja je danas najavila ostavke i jos neki drugi koji jos uvijek to nisu ucinili. Ne mozes druze sam protiv svih, a pogotovo protiv, kao svojih. Prelila se casa danas koja se punila zadnja tri mjeseca.
Ubiše ih, kao da igraju protiv Goška, ali nemamo mi šta pričati. Ne možeš imati velike ambicije a igračima duguješ pare. Kad tad će puknuti.
Necemo druze prodisati ni kad on ode sad.Znas zasto??cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 6:59 pmNe tako davno smo se smijali pitarima za virsle, a danas dodjosmo u jos goru situaciju.
Uvjeren sam da kada Amar ode da cemo tada i prodisat, do tada ostajemo robovi jednog covjeka.
Koliko god da mi je tesko reci, moram priiznat da mi je i drago sto je do ovog doslo jer je ovo jedini nacin da se Amar otjera.
Idemo sada vanredna skupstina, da se otjera ublehas Ceric i Amar zajedno s njim
Doce novi ljudi siguran sam. Nego sad nece nuko sa njim raditi. Cim ta olos ode vidjet ces da ce doci ljudi spremni raditi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:50 pmNecemo druze prodisati ni kad on ode sad.Znas zasto??cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 6:59 pmNe tako davno smo se smijali pitarima za virsle, a danas dodjosmo u jos goru situaciju.
Uvjeren sam da kada Amar ode da cemo tada i prodisat, do tada ostajemo robovi jednog covjeka.
Koliko god da mi je tesko reci, moram priiznat da mi je i drago sto je do ovog doslo jer je ovo jedini nacin da se Amar otjera.
Pa nece vise niko da se bakce nama!!!
Ko ce bolan posten i normalan uci i raditi Sizifov posao?? Nema teorije.
Tek tada nam slijedi totalni sunovrat, pa cemp vidjeti gdje cemo se zaustaviti!?
Od prvog do zadnjeg posta otvoreno ti kazem da sam iskljucivo za Vedrana. Nikad nikog nisam lincovao niti sam ucestvovao u bilo kakvom skidanju bilo koga. Za Amara sam rekao i uvijek cu govoriti da ga kao covjeka simpatisem, licno ga poznajem jako dobro i vrlo dobro znam kako stoje stvari. Bio sam i za njega kao trenera dok nije pocela ova sezona i otvoreno sam kritikovao njegov rad. Isto tako za ovog delboya sam odmah uz Storma prvi rekao da je ubleha.HajrA je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:11 pmJedan si od onih koji je ucestvovao u hajci.. na bivse.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 6:03 pmI **** vas i Misimovic i Amar. Klub je u pitanju **** vas oni i vase licne prepirke
Jedan si od onih koji je ucestvovso u hsjci ds ovi dodju i da gledamo fudbol.
Jedan si od onih koji su svojim djelima doveli do ovog.
Aferim!
Druže, kao da sam ja pisao post. Samo što ja lično ne znam Amara. Sve, ali bukvalno sve ostalo potpisujem, apsolutno se slažemo.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:53 pmOd prvog do zadnjeg posta otvoreno ti kazem da sam iskljucivo za Vedrana. Nikad nikog nisam lincovao niti sam ucestvovao u bilo kakvom skidanju bilo koga. Za Amara sam rekao i uvijek cu govoriti da ga kao covjeka simpatisem, licno ga poznajem jako dobro i vrlo dobro znam kako stoje stvari. Bio sam i za njega kao trenera dok nije pocela ova sezona i otvoreno sam kritikovao njegov rad. Isto tako za ovog delboya sam odmah uz Storma prvi rekao da je ubleha.HajrA je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:11 pmJedan si od onih koji je ucestvovao u hajci.. na bivse.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 6:03 pmI **** vas i Misimovic i Amar. Klub je u pitanju **** vas oni i vase licne prepirke
Jedan si od onih koji je ucestvovso u hsjci ds ovi dodju i da gledamo fudbol.
Jedan si od onih koji su svojim djelima doveli do ovog.
Aferim!
Sto se tice Misimovica uvijek sam govorio isto a to je da se pogubio i da mi nismo imali s od sistema. I da je trebao otici trebao je. Isto tako smatram da nije ni priblizno kriv ko sto pojedinci vole potencirati ali nakon fijaska s Krcmarevicem da nije skontao da ga Siljak levati i radi iza ledja te da nije progovorio o tome mi je stvarno debilno.
A ti druskane kad shvatis da tebi kao navijacu Zeljo treba biti na prvom mjestu a ne Miske/Amar tad se javi opet.
Pala neka odluka o tome ili?
Ti novi ako dodju u ovakav sistem su totalne budale.damirfile je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:53 pmDoce novi ljudi siguran sam. Nego sad nece nuko sa njim raditi. Cim ta olos ode vidjet ces da ce doci ljudi spremni raditi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 7:50 pmNecemo druze prodisati ni kad on ode sad.Znas zasto??cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 6:59 pmNe tako davno smo se smijali pitarima za virsle, a danas dodjosmo u jos goru situaciju.
Pa nece vise niko da se bakce nama!!!
Ko ce bolan posten i normalan uci i raditi Sizifov posao?? Nema teorije.
Tek tada nam slijedi totalni sunovrat, pa cemp vidjeti gdje cemo se zaustaviti!?