Majstore ti onda ne znas sta je prozivanje,etiketiranje.... .i ostalo sto navodis....
A sjjeti se samo one fb stranice stop kriminalnoj upravi Zelje...
A o prozivanju i prijtnjama tvojih ahbaba sa onog foruma da ne govorim....
Opet etikete. Sta mene briga za druge prozivke i ko su moji ahbabi? Sa orga drugovi jel?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:40 pmMajstore ti onda ne znas sta je prozivanje,etiketiranje.... .i ostalo sto navodis....
Pitaj ahbabe....NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:44 pmOpet etikete. Sta mene briga za druge prozivke i ko su moji ahbabi? Sa orga drugovi jel?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:40 pmMajstore ti onda ne znas sta je prozivanje,etiketiranje.... .i ostalo sto navodis....
Kakav si ti faktor da tebi neko prijeti?
Sve je to šuplja priča...Ono što je bitno da kada god je potrebno zapeti, dobiti neku bitnu tekmu, mi ne uspijemo...Godinama već unazad...E sad da te ja pitam, ako su prije bili krivi Slavko Petrović, Admir Adžem, ko je sada kriv?? Aj izbaci malo te dvostruke aršine iz svoje glave pa će ti se samo kazati..A pazi sad, sljedeća godina je 2021. godina...Ogroman jubilej, titula je (valjda) pod moranjem, a sa ovakvim pristupima nećemo nikada do nje...I šta ćemo onda pričati na kraju sezone, koju ćemo vadionu koristiti...A godine prolaze, stadion nam u infrastrukturnom dijelu ne miče milimetar, u fudbalskom smislu smo i dalje drugi (čitaj gore Petrović, Adžem), i šta smo majstore dobili?? Izuzev dugovanja, laganja igračima za plate, zavlačenjima u plaćanju...Kažem ti opet, po mom mišljenju, mi ne tapkamo u mjestu nego nazadujemo, a rezultate nerada ovih ljudi u klubu ćemo tek vidjeti...Vjerovatno za jubilej, nažalost...ŽivioNAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:44 pmOpet etikete. Sta mene briga za druge prozivke i ko su moji ahbabi? Sa orga drugovi jel?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:40 pmMajstore ti onda ne znas sta je prozivanje,etiketiranje.... .i ostalo sto navodis....
Nadam se da ce neko od moderatora reagovati jer se osjecam ugrozeno.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:54 pmPitaj ahbabe....NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:44 pmOpet etikete. Sta mene briga za druge prozivke i ko su moji ahbabi? Sa orga drugovi jel?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:40 pmMajstore ti onda ne znas sta je prozivanje,etiketiranje.... .i ostalo sto navodis....
I ne uplici org u ovu pricu nemaju oni nista sa tin.
Super.Evo neka me banuju ako sam narusio pravila foruma.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 3:00 pmNadam se da ce neko od moderatora reagovati jer se osjecam ugrozeno.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:54 pmPitaj ahbabe....
I ne uplici org u ovu pricu nemaju oni nista sa tin.
"U Zapadnom...", te profašističke floskule na nekom drugom mjestu. Mostar je jedan. Još velikim početnim slovom.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 10:57 amU zadnjih osam sezona (jedan trofej pred 800 ljudi, bez trafostanice) ovo je najbolji rezultat poslije cetrnaest kola, imamo 29 bodova kao u sezoni 2017 / 2018. U ovom kokuzluku i jadu to je odlicno. Zali Boze Krupe i Mladosti, ali evo sad ako uzmemo do kraja 13 bodova ja mislim da cemo uzdrmanim pitarima prici na 2,3 boda sto bi bio odlican rezultat, pa na proljece bi se ganjali. Ne mogu da se sjetim jel ovo ona Adzemova sezona 17/18 ili vrijeme celavog jazavca kad nam je objasnjavao termin "truhla jabuka" i slao igrace na stepenice sjevera, pa se cudio sto ga ne bendaju ni 2 posto.
Uglavnom, nadam se da necemo sad pasti i u ove cetiri utakmice napraviti neki kiks. U Zapadnom nek bude sto biti mora.
12.1.2015.https://gg.ba/fudbal/gredic-uku ... -km/150536 Naravno sve bez kamata i novootkrivenog duga od 2,15m KM.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:31 pmPa dobro to je i logicno. Godinu dana prije Slavkeca je u klub uslo pet miliona u tri mjeseca ( Standard, Dzeko, Kvesic ,Bajic, Hadziahmetovic). Ali tad su bile fudbalske analfabete koje ni evropu nisu izborile godinu poslije a od ZELJINIH miliona su doveli 340 igraca ( karikiram, koji nisu jeftini, dapače) u tri prelazna roka. Adzemu je bilo malo teze, ali i tada smo trebali biti sampioni jer smo imali odlicnu ekipu i super uredjen klub. Polusezonu prije Amara svakako je lova nestajala i to se spojilo sa fudbalskim neznanjem i selektovanjem grozne ekipe, pa je rezultat bio pet poraza, suspenzije, prijetnje, aferel i na kraju odlazak bez probane sarme sa nulom na racunu.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:24 pmMi smo sa "celavom ublehom" i Adzemom bili blizi tituli nego sada.....
Da Amar ima milion bili bi sampioni, a zamisli pet miliona, auuuu ne mogu ni zamislit, sav sam se streso.
Pa eto, opet ostane tri miliona i ti akviras budzet za pojacanja, smjenis 4 trenera i ne odes u evropu, a o tituli da ne pricamo. Zahvaljujuci neznanju pare bacene u bunar. Sa tri miliona, Amar bi napravio dar mar. Hocu samo da kazem kako je tesko biti u vrhu i kako je ovo sad uspjeh s obzirom na okolnosti.avlami97 je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 5:28 pm12.1.2015.https://gg.ba/fudbal/gredic-uku ... -km/150536 Naravno sve bez kamata i novootkrivenog duga od 2,15m KM.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:31 pmPa dobro to je i logicno. Godinu dana prije Slavkeca je u klub uslo pet miliona u tri mjeseca ( Standard, Dzeko, Kvesic ,Bajic, Hadziahmetovic). Ali tad su bile fudbalske analfabete koje ni evropu nisu izborile godinu poslije a od ZELJINIH miliona su doveli 340 igraca ( karikiram, koji nisu jeftini, dapače) u tri prelazna roka. Adzemu je bilo malo teze, ali i tada smo trebali biti sampioni jer smo imali odlicnu ekipu i super uredjen klub. Polusezonu prije Amara svakako je lova nestajala i to se spojilo sa fudbalskim neznanjem i selektovanjem grozne ekipe, pa je rezultat bio pet poraza, suspenzije, prijetnje, aferel i na kraju odlazak bez probane sarme sa nulom na racunu.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:24 pmMi smo sa "celavom ublehom" i Adzemom bili blizi tituli nego sada.....
Da Amar ima milion bili bi sampioni, a zamisli pet miliona, auuuu ne mogu ni zamislit, sav sam se streso.
Kakve to veze ima? Novac od evrope dolazi poslije. Tad u augustu smo samo od karata, Kvese i prve rate za Bajica se stabilizovali, ali struka slozila Stokica i Mladenovica i poslije na zimu16 vendeta i evropu igrali u Kiseljaku.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 9:01 pmTo samo kod vas moze tako.Ostanu 3 miliona a posudjivale se pare da se ode na tekmu madjarsku....
Kako je zahvaljujući solventnom periodu bila perfektna organizacija i ustrojstvo kluba, objasni mi to malo? Bilo je i prije novca u klubu, osvajale se titule, prodavao se Džeko, igrala se Evropa, igralo se protiv Njukasla, pa kakva je organizacija bila?NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 11:38 pmKakve to veze ima? Novac od evrope dolazi poslije. Tad u augustu smo samo od karata, Kvese i prve rate za Bajica se stabilizovali, ali struka slozila Stokica i Mladenovica i poslije na zimu16 vendeta i evropu igrali u Kiseljaku.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 9:01 pmTo samo kod vas moze tako.Ostanu 3 miliona a posudjivale se pare da se ode na tekmu madjarsku....
Nista ja nisam rekao za organizaciju i ustrojstvo kluba. To je sve bilo perfektno, najbolje ikada, ali prvenstveno zahvaljujuci solventnom periodu kad su novcanice padale s neba umjesto kise. Sve je to u organizacijskom smislu vrhunski uradjeno. Nego je moja poenta kako je tesko biti u vrhu, kad pojma nemas o fudbalu ni novac ti ne pomaze. A evo mi bez njega u vrhu, a na zimu cemo se morati opremiti da udjemo u ravnopravnu borbu jaci i spremniji.
Opremate se vi kukavice evo 2 godine pune a Zeljo samo dublje tone. Prije 2 godine govorili ste da VRH TABELE NIJE DOVOLJAN a sad vam je vrhunac svega biti u borbi za Evropu i ne izgubiti od pitara, titulu ne smijete ni prizvati nego vam idol to naziva "borbom za nešto".NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 11:38 pmKakve to veze ima? Novac od evrope dolazi poslije. Tad u augustu smo samo od karata, Kvese i prve rate za Bajica se stabilizovali, ali struka slozila Stokica i Mladenovica i poslije na zimu16 vendeta i evropu igrali u Kiseljaku.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 9:01 pmTo samo kod vas moze tako.Ostanu 3 miliona a posudjivale se pare da se ode na tekmu madjarsku....
Nista ja nisam rekao za organizaciju i ustrojstvo kluba. To je sve bilo perfektno, najbolje ikada, ali prvenstveno zahvaljujuci solventnom periodu kad su novcanice padale s neba umjesto kise. Sve je to u organizacijskom smislu vrhunski uradjeno. Nego je moja poenta kako je tesko biti u vrhu, kad pojma nemas o fudbalu ni novac ti ne pomaze. A evo mi bez njega u vrhu, a na zimu cemo se morati opremiti da udjemo u ravnopravnu borbu jaci i spremniji.
U tadasnjim pregovorima nije bila problem plata Amarova. Jednostavno jedan je htio saradnju, drugi nije. Miske vec odavno nije tu, i za razliku od drugog ne radi nikome nista iza ledja sada kada nije tu. Ne znam zasto se covjeka uvijek spominje, otisao i ne vraca se. Kraj price.kvalitet je napisao/la:Odakle vam više snaga za te rasprave?
Stvar je vrlo jasna. Uprava na čelu s Misimovićem je, sigurno, nabolja koju smo imali od rata u organizacijskom smislu. Previše kvalitetnih ljudi na jednom mjestu je bilo i teško ćemo to opet dočekati. S druge strane, jesu bili fudbalske neznalice. Uložene su paretine u igrače koji nisu vrijedili tih para. S onakvim budžetom smo MORALI uzeti barem jednu titulu, uz neki pristojan iskorak u Evropi. S obzirom na to i onu katastrofalnu jesen, nekakve posljedice su morale biti. Neke stvari su se morale mijenjati.
Druga je stvar što dođoše ljudi koji znaju sve o fudbalu (mislim samo na Amara i stručni štab), a u organizacijskom smislu dotakli dno. Ruku na srce, imali su i malera kao što je ova korona, ali i nekih drugih stvari koje su znatno utjecale na funkcioniranje kluba kao što je famozna uplatnica.
Nažalost, dva dobra ne znamo sastaviti. Da sam ja bio na Misimovićevom mjestu, s Amarom bih potpisao ugovor kakav sad ima i riješio problem. Nisu to velike pare za klub s obzirom na to kakvog bismo trenera dobili i još bismo imali trošak manje u smislu da nam ne bi trebao sportski direktor.
Helem, sve ispričane priče. I ovo što ja pišem i ovo što vi pišete. Nema nam sreće ako budemo gledali u prošlost. Moramo gledati prema naprijed i pomoći klubu koliko možemo. Ide nam veliki jubilej, 100 godina kluba. Ako nam to nije razlog da se ujedinimo, ne znam šta je.