Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Racional87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 11, 2020 11:22 am

Babuka naš legendarni nas vodi do titule. :titula: :11:
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

neroazzuro
Kontakt:

sri nov 11, 2020 12:26 pm

Babuka će to sve sredit, reko navijač.
Babuka jes jednako Željo!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 11, 2020 12:42 pm

Kako nam je predsjednik, je li ide na bolje?

ZUBANE izdrzi, nadam se da se ubrzo vidimo na sjeveru nase Doline cupova.
Alea iacta est!

Haklapuc
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:00 pm

NAVIJAČ je napisao/la:
sri nov 11, 2020 10:57 am
U zadnjih osam sezona (jedan trofej pred 800 ljudi, bez trafostanice) ovo je najbolji rezultat poslije cetrnaest kola, imamo 29 bodova kao u sezoni 2017 / 2018. U ovom kokuzluku i jadu to je odlicno. Zali Boze Krupe i Mladosti, ali evo sad ako uzmemo do kraja 13 bodova ja mislim da cemo uzdrmanim pitarima prici na 2,3 boda sto bi bio odlican rezultat, pa na proljece bi se ganjali. Ne mogu da se sjetim jel ovo ona Adzemova sezona 17/18 ili vrijeme celavog jazavca kad nam je objasnjavao termin "truhla jabuka" i slao igrace na stepenice sjevera, pa se cudio sto ga ne bendaju ni 2 posto.
Uglavnom, nadam se da necemo sad pasti i u ove cetiri utakmice napraviti neki kiks. U Zapadnom nek bude sto biti mora.
Kako je drugo mjesto odličan rezultat? Nebitno kakve smo probleme imali ili imamo još uvijek, kako drugo mjesto i zaostatak od 5 bodova može biti odličan rezultat? Hoće li neko za par godina pamtiti Liverpoolovo drugo mjesto s 90 i nešto bodova ili samo Cityevu titulu?
Može biti dobro samo to što smo i pored svih tih problema u nekom priključku, a ja tu ništa odlično ne vidim.

NAVIJAČ

sri nov 11, 2020 1:17 pm

Haklapuc je napisao/la:
sri nov 11, 2020 1:00 pm
NAVIJAČ je napisao/la:
sri nov 11, 2020 10:57 am
U zadnjih osam sezona (jedan trofej pred 800 ljudi, bez trafostanice) ovo je najbolji rezultat poslije cetrnaest kola, imamo 29 bodova kao u sezoni 2017 / 2018. U ovom kokuzluku i jadu to je odlicno. Zali Boze Krupe i Mladosti, ali evo sad ako uzmemo do kraja 13 bodova ja mislim da cemo uzdrmanim pitarima prici na 2,3 boda sto bi bio odlican rezultat, pa na proljece bi se ganjali. Ne mogu da se sjetim jel ovo ona Adzemova sezona 17/18 ili vrijeme celavog jazavca kad nam je objasnjavao termin "truhla jabuka" i slao igrace na stepenice sjevera, pa se cudio sto ga ne bendaju ni 2 posto.
Uglavnom, nadam se da necemo sad pasti i u ove cetiri utakmice napraviti neki kiks. U Zapadnom nek bude sto biti mora.
Kako je drugo mjesto odličan rezultat? Nebitno kakve smo probleme imali ili imamo još uvijek, kako drugo mjesto i zaostatak od 5 bodova može biti odličan rezultat? Hoće li neko za par godina pamtiti Liverpoolovo drugo mjesto s 90 i nešto bodova ili samo Cityevu titulu?
Može biti dobro samo to što smo i pored svih tih problema u nekom priključku, a ja tu ništa odlično ne vidim.
Jako kvalitetan rival, najkvalitetniji dosad, cetiri puta skuplji, a kod nas besparica, pa korona, pa mrtvi Makabi. Meni su i Sarajevo i Zrinjski i Borac znatno jaci prije nego 4, 5 godina pogotovo pitari u svakom smislu. A mi smo s finansijama znatno slabiji. Morat cemo nesto promjeniti na zimu, pa uci ravnopravniji u borbu. Ovo dosad iskljucivo je zasluga Amara i igraca i na tome im hvala i bitno je odrzati prikljucak.
Statistika je neumoljiva i zato sam je postavio. Mi bi u svakoj prethodnoj sezoni bili prvi, a evo sad kaskamo pet bodova iz razloga sto pitari rekorde obaraju i realno najvise su pokazali. Nema tu puno pametovanja. Ali brzo se neke stvari okrenu, bitno je ostati tu blizu. Steta sto nema navijaca. Ko zna na proljece sta ce biti.
Zadnja izmjena: NAVIJAČ, dana/u sri nov 11, 2020 1:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim Želju. Za njega sve.

igla
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:18 pm

I to što smo finansijski slabiji je isključivo zasluga Amara Osima.

Dakle, ne ide mu baš u korist ta priča šta smo izvukli "u ovoj situaciji" jer je sam kriv za tu "situaciju".

reks1
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:23 pm

Ma samo da nam hoce otkriti otkud kokuzluk i jad.Ma kako je to moguce.Nevjerovatno
Jos nevjerovatnije ,Velez te pomete i usred tog kokuzluka ti izbije milioncic.
Mladost Krupa gluho bilo
Ruzno smo sanjali!

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:24 pm

Mi smo sa "celavom ublehom" i Adzemom bili blizi tituli nego sada.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Racional87
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:25 pm

Na proljeće će doći vakcina, babuka će dvorištu naći 10 miliona eura i osvojiti titulu ispred sarajeva sa 20 bodova prednosti.
Slušaj ti nebuloze - važno je ostatai blizu i čekati proljeće. :placeodsmijeha:
Revolucionarno rješenje naših problema ovog tzv. NAVIJACA je "Moramo nešto promjeniti na zimu" (čitaj njegov prethodni post). E pa to NEŠTO se zove babuka. :DD:
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

NAVIJAČ

sri nov 11, 2020 1:31 pm

Faca Sa Ulica je napisao/la:
Pa dobro to je i logicno. Godinu dana prije Slavkeca je u klub uslo pet miliona u tri mjeseca ( Standard, Dzeko, Kvesic ,Bajic, Hadziahmetovic). Ali tad su bile fudbalske analfabete koje ni evropu nisu izborile godinu poslije a od ZELJINIH miliona su doveli 340 igraca ( karikiram, koji nisu jeftini, dapače) u tri prelazna roka. Adzemu je bilo malo teze, ali i tada smo trebali biti sampioni jer smo imali odlicnu ekipu i super uredjen klub. Polusezonu prije Amara svakako je lova nestajala i to se spojilo sa fudbalskim neznanjem i selektovanjem grozne ekipe, pa je rezultat bio pet poraza, suspenzije, prijetnje, aferel i na kraju odlazak bez probane sarme sa nulom na racunu.
Da Amar ima milion bili bi sampioni, a zamisli pet miliona, auuuu ne mogu ni zamislit, sav sam se streso.

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:35 pm

igla je napisao/la:
sri nov 11, 2020 1:18 pm
I to što smo finansijski slabiji je isključivo zasluga Amara Osima.

Dakle, ne ide mu baš u korist ta priča šta smo izvukli "u ovoj situaciji" jer je sam kriv za tu "situaciju".
:palacgore:

Nije došao u Čelzi gdje je Abramović zadužen za pare a ona treba sportski direktor. Došao je u Želju gdje je sve ovo on.

igla
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:49 pm

NAVIJAČ je napisao/la:
Pa dobro to je i logicno. Godinu dana prije Slavkeca je u klub uslo pet miliona u tri mjeseca ( Standard, Dzeko, Kvesic ,Bajic, Hadziahmetovic). Ali tad su bile fudbalske analfabete koje ni evropu nisu izborile godinu poslije a od ZELJINIH miliona su doveli 340 igraca ( karikiram, koji nisu jeftini, dapače) u tri prelazna roka. Adzemu je bilo malo teze, ali i tada smo trebali biti sampioni jer smo imali odlicnu ekipu i super uredjen klub. Polusezonu prije Amara svakako je lova nestajala i to se spojilo sa fudbalskim neznanjem i selektovanjem grozne ekipe, pa je rezultat bio pet poraza, suspenzije, prijetnje, aferel i na kraju odlazak bez probane sarme sa nulom na racunu.
Da Amar ima milion bili bi sampioni, a zamisli pet miliona, auuuu ne mogu ni zamislit, sav sam se streso.
Da je Amar malo drugačiji insan možda bi i imao te pare, ovako mu ih niko ne da. Opet, sam je kriv što je u kokuzluku, SVAKI PUT je sam bio kriv što je u kokuzluku. Ko se ne sjeća, nek malo progugla bolje pa pogleda odlaske ljudi iz uprave u njegovim periodima, a da ne pričamo o sponzorima...

Ne prolazi kod ozbiljnih ljudi koji imaju pare njegov javašluk.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:53 pm

Sta reci nego
Vela havle.....
Pa jel ovo moguce...
Sad bi ostatak nas trebao jovo na novo,sta kako gdje......
Pocev od sedineta karica pa do ostalog....
Majstore vjeruj mi da ljudi nisu ovce i da znaju sabrati dva i dva.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

BHDragons
Kontakt:

sri nov 11, 2020 1:59 pm

Ne znam šta mu odgovarate bezveze, unosi nemir konstantno na forumu sitnim provokacijama. Neko ko preko noći promijeni mišljenje o čitavoj situaciji nije relevantan ni sekunde. Nek piše svoje, ima pravo, ali zna i sam da nema smisla ništa što govori.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Ludvig Leple
Kontakt:

sri nov 11, 2020 2:08 pm

NAVIJAČ je napisao/la:
TIh pet poraza koje spominješ su plod tvog pajde kojeg toliko voliš. Nedavno je bilo kada je Ermin Zec na svoj Instagram kačio neprimjerene poruke prema tadašnjoj upravi, a onda dolaskom tvog pajde i došao da igra za nas.u januaru 2019. Ušao je bio duboko u svlačionicu i desilo se to što se desilo.
Nemoj bezveze trolati i pisati gluposti. Isključivo zbog tvog pajde smo u situaciji u kojoj jesmo. Niko nije glup da svoje pare ulaže u Klub, a da mu pajdo govori kako će Klub funkcionisati. Neka se još malo drži terena, a i to mu više ne ide od ruke, jer sve je izvjesnije da će izgubiti i tu "odlično drugo mjesto" koje spominješ.

Racional87
Kontakt:

sri nov 11, 2020 2:11 pm

Ovaj NAVIJAC je babuka - garantujem.
Aktivniji je kako je ova pauza.

Amare Džukelo napolje !

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri nov 11, 2020 2:16 pm

Opet ista prica. Vi niste normalni hljeb ga ****

NAVIJAČ

sri nov 11, 2020 2:19 pm

Nadam se da ce administracija reagovati i zastiti me u ovom etiketiranju i stalnom prozivanju. Svako ima pravo na svoje misljenje. Ja sam prosli put covjeka nazvao njegovim zanimanjem casnim i dobio sam ban.
Ako sam ja kao neko ko ide aktivno 15 godina na sve utakmice i casno brani nase svete boje oguglao i ne ismijavam ljude na psovke i vulgarnosti koje upucuju prema ljudima koji su zaduzili klub. Ako se ne nasmijem na prijedloge online peticija, na pozive SIPE u klub, na ismijavanje juzne strane i blebetanja provincijskih anonimusa o ustrojstvu, organizaciji, smjenama i postavkama u klubu i takve ljude ignorisem onda molim za isti i kulturan dijalog i razmjenju misljenja.
Mi smo Zeljini , Zeljo je nas !!!
Sloboda mora pasti.

svraka
Kontakt:

sri nov 11, 2020 2:26 pm

Amar kriv za pet poraza
Ermin umjesan u tome
Bekric kriv za titulu
Mozete vi to bolje :D
Forza 1921!

Oda majstore!

Ludvig Leple
Kontakt:

sri nov 11, 2020 2:32 pm

NAVIJAČ je napisao/la:
sri nov 11, 2020 2:19 pm
Nadam se da ce administracija reagovati i zastiti me u ovom etiketiranju i stalnom prozivanju. Svako ima pravo na svoje misljenje. Ja sam prosli put covjeka nazvao njegovim zanimanjem casnim i dobio sam ban.
Ako sam ja kao neko ko ide aktivno 15 godina na sve utakmice i casno brani nase svete boje oguglao i ne ismijavam ljude na psovke i vulgarnosti koje upucuju prema ljudima koji su zaduzili klub. Ako se ne nasmijem na prijedloge online peticija, na pozive SIPE u klub, na ismijavanje juzne strane i blebetanja provincijskih anonimusa o ustrojstvu, organizaciji, smjenama i postavkama u klubu i takve ljude ignorisem onda molim za isti i kulturan dijalog i razmjenju misljenja.
Mi smo Zeljini , Zeljo je nas !!!
Sloboda mora pasti.
Sam sebe etiketiraš ovakvim načinom pisanja. Evo ja te konkretno nisam uvrijedio niti sam ti lošu riječ uputio, ali bilo bi bolje da prestaneš sa smaranjem i dizanjem u nebesa nekoga ko je svojim potezima uništio Klub, a to vide ljudi i većini je jasno zbog čega se Pajdo vratio.
Ja lično želim da mu se vrati famoznih 400hiljada i neka onda ide i prosipa demagogiju nekome drugom, a nama ostavi Klub da se proba "ponovo" digne na noge sa pravim ljudima.

Šta kaže brat, "bolje je da smo ovako izgubili, nego nešto mrljavo 1:0 ili 2:0". Pa koji bi to trener izjavio, jbm ti državu? Tebi je ovo ko biva normalno, jel' de?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.

Prijava