Kako je drugo mjesto odličan rezultat? Nebitno kakve smo probleme imali ili imamo još uvijek, kako drugo mjesto i zaostatak od 5 bodova može biti odličan rezultat? Hoće li neko za par godina pamtiti Liverpoolovo drugo mjesto s 90 i nešto bodova ili samo Cityevu titulu?NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 10:57 amU zadnjih osam sezona (jedan trofej pred 800 ljudi, bez trafostanice) ovo je najbolji rezultat poslije cetrnaest kola, imamo 29 bodova kao u sezoni 2017 / 2018. U ovom kokuzluku i jadu to je odlicno. Zali Boze Krupe i Mladosti, ali evo sad ako uzmemo do kraja 13 bodova ja mislim da cemo uzdrmanim pitarima prici na 2,3 boda sto bi bio odlican rezultat, pa na proljece bi se ganjali. Ne mogu da se sjetim jel ovo ona Adzemova sezona 17/18 ili vrijeme celavog jazavca kad nam je objasnjavao termin "truhla jabuka" i slao igrace na stepenice sjevera, pa se cudio sto ga ne bendaju ni 2 posto.
Uglavnom, nadam se da necemo sad pasti i u ove cetiri utakmice napraviti neki kiks. U Zapadnom nek bude sto biti mora.
Jako kvalitetan rival, najkvalitetniji dosad, cetiri puta skuplji, a kod nas besparica, pa korona, pa mrtvi Makabi. Meni su i Sarajevo i Zrinjski i Borac znatno jaci prije nego 4, 5 godina pogotovo pitari u svakom smislu. A mi smo s finansijama znatno slabiji. Morat cemo nesto promjeniti na zimu, pa uci ravnopravniji u borbu. Ovo dosad iskljucivo je zasluga Amara i igraca i na tome im hvala i bitno je odrzati prikljucak.Haklapuc je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:00 pmKako je drugo mjesto odličan rezultat? Nebitno kakve smo probleme imali ili imamo još uvijek, kako drugo mjesto i zaostatak od 5 bodova može biti odličan rezultat? Hoće li neko za par godina pamtiti Liverpoolovo drugo mjesto s 90 i nešto bodova ili samo Cityevu titulu?NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 10:57 amU zadnjih osam sezona (jedan trofej pred 800 ljudi, bez trafostanice) ovo je najbolji rezultat poslije cetrnaest kola, imamo 29 bodova kao u sezoni 2017 / 2018. U ovom kokuzluku i jadu to je odlicno. Zali Boze Krupe i Mladosti, ali evo sad ako uzmemo do kraja 13 bodova ja mislim da cemo uzdrmanim pitarima prici na 2,3 boda sto bi bio odlican rezultat, pa na proljece bi se ganjali. Ne mogu da se sjetim jel ovo ona Adzemova sezona 17/18 ili vrijeme celavog jazavca kad nam je objasnjavao termin "truhla jabuka" i slao igrace na stepenice sjevera, pa se cudio sto ga ne bendaju ni 2 posto.
Uglavnom, nadam se da necemo sad pasti i u ove cetiri utakmice napraviti neki kiks. U Zapadnom nek bude sto biti mora.
Može biti dobro samo to što smo i pored svih tih problema u nekom priključku, a ja tu ništa odlično ne vidim.
Pa dobro to je i logicno. Godinu dana prije Slavkeca je u klub uslo pet miliona u tri mjeseca ( Standard, Dzeko, Kvesic ,Bajic, Hadziahmetovic). Ali tad su bile fudbalske analfabete koje ni evropu nisu izborile godinu poslije a od ZELJINIH miliona su doveli 340 igraca ( karikiram, koji nisu jeftini, dapače) u tri prelazna roka. Adzemu je bilo malo teze, ali i tada smo trebali biti sampioni jer smo imali odlicnu ekipu i super uredjen klub. Polusezonu prije Amara svakako je lova nestajala i to se spojilo sa fudbalskim neznanjem i selektovanjem grozne ekipe, pa je rezultat bio pet poraza, suspenzije, prijetnje, aferel i na kraju odlazak bez probane sarme sa nulom na racunu.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:24 pmMi smo sa "celavom ublehom" i Adzemom bili blizi tituli nego sada.....
Da je Amar malo drugačiji insan možda bi i imao te pare, ovako mu ih niko ne da. Opet, sam je kriv što je u kokuzluku, SVAKI PUT je sam bio kriv što je u kokuzluku. Ko se ne sjeća, nek malo progugla bolje pa pogleda odlaske ljudi iz uprave u njegovim periodima, a da ne pričamo o sponzorima...NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:31 pmPa dobro to je i logicno. Godinu dana prije Slavkeca je u klub uslo pet miliona u tri mjeseca ( Standard, Dzeko, Kvesic ,Bajic, Hadziahmetovic). Ali tad su bile fudbalske analfabete koje ni evropu nisu izborile godinu poslije a od ZELJINIH miliona su doveli 340 igraca ( karikiram, koji nisu jeftini, dapače) u tri prelazna roka. Adzemu je bilo malo teze, ali i tada smo trebali biti sampioni jer smo imali odlicnu ekipu i super uredjen klub. Polusezonu prije Amara svakako je lova nestajala i to se spojilo sa fudbalskim neznanjem i selektovanjem grozne ekipe, pa je rezultat bio pet poraza, suspenzije, prijetnje, aferel i na kraju odlazak bez probane sarme sa nulom na racunu.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:24 pmMi smo sa "celavom ublehom" i Adzemom bili blizi tituli nego sada.....
Da Amar ima milion bili bi sampioni, a zamisli pet miliona, auuuu ne mogu ni zamislit, sav sam se streso.
TIh pet poraza koje spominješ su plod tvog pajde kojeg toliko voliš. Nedavno je bilo kada je Ermin Zec na svoj Instagram kačio neprimjerene poruke prema tadašnjoj upravi, a onda dolaskom tvog pajde i došao da igra za nas.u januaru 2019. Ušao je bio duboko u svlačionicu i desilo se to što se desilo.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:31 pmPa dobro to je i logicno. Godinu dana prije Slavkeca je u klub uslo pet miliona u tri mjeseca ( Standard, Dzeko, Kvesic ,Bajic, Hadziahmetovic). Ali tad su bile fudbalske analfabete koje ni evropu nisu izborile godinu poslije a od ZELJINIH miliona su doveli 340 igraca ( karikiram, koji nisu jeftini, dapače) u tri prelazna roka. Adzemu je bilo malo teze, ali i tada smo trebali biti sampioni jer smo imali odlicnu ekipu i super uredjen klub. Polusezonu prije Amara svakako je lova nestajala i to se spojilo sa fudbalskim neznanjem i selektovanjem grozne ekipe, pa je rezultat bio pet poraza, suspenzije, prijetnje, aferel i na kraju odlazak bez probane sarme sa nulom na racunu.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 1:24 pmMi smo sa "celavom ublehom" i Adzemom bili blizi tituli nego sada.....
Da Amar ima milion bili bi sampioni, a zamisli pet miliona, auuuu ne mogu ni zamislit, sav sam se streso.
Sam sebe etiketiraš ovakvim načinom pisanja. Evo ja te konkretno nisam uvrijedio niti sam ti lošu riječ uputio, ali bilo bi bolje da prestaneš sa smaranjem i dizanjem u nebesa nekoga ko je svojim potezima uništio Klub, a to vide ljudi i većini je jasno zbog čega se Pajdo vratio.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 11, 2020 2:19 pmNadam se da ce administracija reagovati i zastiti me u ovom etiketiranju i stalnom prozivanju. Svako ima pravo na svoje misljenje. Ja sam prosli put covjeka nazvao njegovim zanimanjem casnim i dobio sam ban.
Ako sam ja kao neko ko ide aktivno 15 godina na sve utakmice i casno brani nase svete boje oguglao i ne ismijavam ljude na psovke i vulgarnosti koje upucuju prema ljudima koji su zaduzili klub. Ako se ne nasmijem na prijedloge online peticija, na pozive SIPE u klub, na ismijavanje juzne strane i blebetanja provincijskih anonimusa o ustrojstvu, organizaciji, smjenama i postavkama u klubu i takve ljude ignorisem onda molim za isti i kulturan dijalog i razmjenju misljenja.
Mi smo Zeljini , Zeljo je nas !!!
Sloboda mora pasti.