I da Mamba jos nesto.
Hocemo li o tome kako su u to vrijeme ljudi bliski Amaru zaustavljali skupstinare na ulici i govorili im "yebo vas musliman samo ga vi podrzavajte"
Daj se koncentrisi. Riječ koja počinje sa slovo j.
Moze li pola pola,ili pomoc prijatelja....
Što je najveća žalost ne možeš ih previše ni kriviti...To su zaposlenici FK Željezničar koji igraju za plate...Kojih nema, koje kasne momački, valja im se, obećava, šta sve ne...Ponekada to i može proći, ponekada...neroazzuro je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 10:34 amNeko bi pomislio da su namjerno izgubili ove dvije utakmice...
Ma govori sto se mene tice. Meni je to jadno, cuo sam ranije po forumu za to prozivanje.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:57 amI da Mamba jos nesto.
Hocemo li o tome kako su u to vrijeme ljudi bliski Amaru zaustavljali skupstinare na ulici i govorili im "yebo vas musliman samo ga vi podrzavajte"
Ma daaajneroazzuro je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 10:34 amNeko bi pomislio da su namjerno izgubili ove dvije utakmice...
Bila jedinstvena, ne bila, ostat ce upamceno da je skandiranje krenulo upravo sa te tribine i da su sirom otvorili vrata Amaru i pozvali ga da radi sta god hoce sa Zeljom.
Dobru smo i jaku poruku poslalineroazzuro je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 11:04 amI ti racional odvadi. Svi ostali osim te tribine su poceli zvizdati na to skandiranje.
Ali poruka s te tribine je bila jasna. Evo sad se nadam da su zadovoljni onim što im babuka radi.