Kako očekivati od branitelja da govore istinu kad i vi sakrivate bahatost našeg babuke. Ali nije ovo PL, ne može se igrati s Covidom.
Gdje je bolan normalna stvar to kriti još i gurati da igraju?
Tako je druže. Ja se ovog ne plašim, pogotovo kod sportaša. Problem je što se radi bahato i amaterski kao i sve što je u klubu. Ne poštuju se procedure i dođe do ovog. Izlaze i pitari po kafama pa svi negativni pred prvo kolo. Ovo je virus koji se proširio ekipom i kojeg smo ignorisali. Ko ga jebe igraj.
Pa pazili da ne zaraze igrace Mladosti. Humanisti.
Nista mi ne skrivamo, to sam napisao prije objave na zvanicnoj. Neka ne ide od nas, znace se zvanicno, pa onda opletite ako cete pisati o tome vec. Vidis da nakon toga niko ne cenzurise.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 7:41 amKako očekivati od branitelja da govore istinu kad i vi sakrivate bahatost našeg babuke. Ali nije ovo PL, ne može se igrati s Covidom.
storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:18 amNista mi ne skrivamo, to sam napisao prije objave na zvanicnoj. Neka ne ide od nas, znace se zvanicno, pa onda opletite ako cete pisati o tome vec. Vidis da nakon toga niko ne cenzurise.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 7:41 amKako očekivati od branitelja da govore istinu kad i vi sakrivate bahatost našeg babuke. Ali nije ovo PL, ne može se igrati s Covidom.
Sta je sledece.Onoga cega se ja bojim je da nase igrace sleduju UEFA testovi kad dodju u Izrael.Znaci sta ako nedo Bog se ustanovi da ima jos pozitivnih.Sta ako nas nabiju nogom i utakmica se nikako ne odigra.Sta ako nas diskvalifikuju.Sta ako ta bruka pukne i ko ce biti kriv za taj los imidz.Bojim se da pojedinci nece progledati dok nam katanac na Grbavicu ne stave ili dok neko od igraca ne zavrsi u Podhrastovima.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:06 amTako je druže. Ja se ovog ne plašim, pogotovo kod sportaša. Problem je što se radi bahato i amaterski kao i sve što je u klubu. Ne poštuju se procedure i dođe do ovog. Izlaze i pitari po kafama pa svi negativni pred prvo kolo. Ovo je virus koji se proširio ekipom i kojeg smo ignorisali. Ko ga jebe igraj.
Ja još ne mogu da vjerujem da neko tako se ponaša i ne jebe živu silu.
Ma sve što rade je nazor i neka improvizacija. Ništa bolje nego prije 10 godina.black64 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:33 amSta je sledece.Onoga cega se ja bojim je da nase igrace sleduju UEFA testovi kad dodju u Izrael.Znaci sta ako nedo Bog se ustanovi da ima jos pozitivnih.Sta ako nas nabiju nogom i utakmica se nikako ne odigra.Sta ako nas diskvalifikuju.Sta ako ta bruka pukne i ko ce biti kriv za taj los imidz.Bojim se da pojedinci nece progledati dok nam katanac na Grbavicu ne stave ili dok neko od igraca ne zavrsi u Podhrastovima.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:06 amTako je druže. Ja se ovog ne plašim, pogotovo kod sportaša. Problem je što se radi bahato i amaterski kao i sve što je u klubu. Ne poštuju se procedure i dođe do ovog. Izlaze i pitari po kafama pa svi negativni pred prvo kolo. Ovo je virus koji se proširio ekipom i kojeg smo ignorisali. Ko ga jebe igraj.
Ja još ne mogu da vjerujem da neko tako se ponaša i ne jebe živu silu.
Kosoric klupa aBd
Nadam se i ja. Em što je spor, em što unosi nervozu s onim svojim urlanjem.
Pa nek bude barem za drugu polovinu prvenstva spreman, bit ce uspjeh i od pomoci, potencijal je nema sta. Mogli bi i zaraditi nekad nesto od njega, do reprezentativnog nivoa bi mogao dogurati u buducnosti.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:51 amNadam se i ja. Em što je spor, em što unosi nervozu s onim svojim urlanjem.
Samo je pitanje koliko je ovaj mali spreman. Nije dugo onda igrao. Trebat će mu vremena.