Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hare79
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 25, 2020 7:33 am

Čudi me ovo s obzirom da su od igrača Mladosti uvijek stajali najmanje dva metra.

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 25, 2020 7:38 am

Ovo malo govno je medju nama,kruzi.Jbg tako je kako je,svako od nas je moze pokupiti bilo gdje,100% zastite od nje nema.
Ne treba igrace kriviti za to, moze se desiti svakom od nas koliko god se kao stitili...
Vjerovatno ce biti jos igraca poslije testiranja na samom ulasku u Izrael.
Sta je tu je....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

black64
Kontakt:

uto avg 25, 2020 7:40 am

Zasto se krilo od javnosti i po cijoj instrukciji.Pojedini igraci su zarazeni ima 7 dana i niko nista.Hoce li tako biti i kad je poslovanje u pitanju.Amaterski neozbiljno cak sta vise poteze koje vuce ova struktura u klubu granice se sa ludilom.

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 7:41 am

storm_raider je napisao/la:
pon avg 24, 2020 10:05 pm
Pustite se prica i naglabanja o tome...
Kako očekivati od branitelja da govore istinu kad i vi sakrivate bahatost našeg babuke. Ali nije ovo PL, ne može se igrati s Covidom.

Nije ni čudo što je samo 6 kad ljudi s coronom igraju meč.
Kakvo bahačenje Amara Osima. Ja stvarno ne mogu da vjerujem šta lik radi.

U krajnju ruku, nimalo odgovorno i prema saigračima i protivnicima.

ubaceni element
Kontakt:

uto avg 25, 2020 7:43 am

Ko je igrao sa koronom?

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 7:48 am

NAVIJAČ je napisao/la:
uto avg 25, 2020 12:01 am
Kad vidis da igrac iz cista mira bude sklonjen dva kola moze se pretpostaviti sta je u pitanju.
Takav i treba biti protokol, ali zašto se nisu sklonili, zašto su igrali. Boli me kc nek brani, neće mi Muftić braniti. Normalna reakcija?

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 7:55 am

AsharaK je napisao/la:
uto avg 25, 2020 12:04 am
Ma ljudi sasvim normalna stvar, istina po nas dosla u ruznom trenutku, al boze moj, bit cemo imuni zato u ligi :D
Treba naucit zivjeti sa ovim.
Gdje je bolan normalna stvar to kriti još i gurati da igraju?
Zašto ovaj amaterizam i javašluk banite. Da vas ne bi napali da unosite nemir?

Mi kao imamo atmosferu. Imamo neku prividnu drži vodu dok majstori odu. Kako očekivati nešto a branimo bahatost i amaterizam tj. Ne poštivanje protokola.

Zašto više niko ne govori da su Švabe genocidaši, zato jer su se ogradili, osudili to. A npr komšije neće da osude takve stvari i onda ih drugi vide kao i te koji su zlo činili.
Da je iz porodice i radi pogrešne stvari, treba se ograditi radi sebe.

Ma pozdrav domovini.

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 8:06 am

black64 je napisao/la:
Zasto se krilo od javnosti i po cijoj instrukciji.Pojedini igraci su zarazeni ima 7 dana i niko nista.Hoce li tako biti i kad je poslovanje u pitanju.Amaterski neozbiljno cak sta vise poteze koje vuce ova struktura u klubu granice se sa ludilom.
Tako je druže. Ja se ovog ne plašim, pogotovo kod sportaša. Problem je što se radi bahato i amaterski kao i sve što je u klubu. Ne poštuju se procedure i dođe do ovog. Izlaze i pitari po kafama pa svi negativni pred prvo kolo. Ovo je virus koji se proširio ekipom i kojeg smo ignorisali. Ko ga jebe igraj.

Ja još ne mogu da vjerujem da neko tako se ponaša i ne jebe živu silu.

storm_raider
Kontakt:

uto avg 25, 2020 8:16 am

Hare79 je napisao/la:
uto avg 25, 2020 7:33 am
Čudi me ovo s obzirom da su od igrača Mladosti uvijek stajali najmanje dva metra.
Pa pazili da ne zaraze igrace Mladosti. Humanisti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

uto avg 25, 2020 8:18 am

Leon_Professional je napisao/la:
Kako očekivati od branitelja da govore istinu kad i vi sakrivate bahatost našeg babuke. Ali nije ovo PL, ne može se igrati s Covidom.
Nista mi ne skrivamo, to sam napisao prije objave na zvanicnoj. Neka ne ide od nas, znace se zvanicno, pa onda opletite ako cete pisati o tome vec. Vidis da nakon toga niko ne cenzurise.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 8:22 am

uto avg 25, 2020 8:18 am
Nista mi ne skrivamo, to sam napisao prije objave na zvanicnoj. Neka ne ide od nas, znace se zvanicno, pa onda opletite ako cete pisati o tome vec. Vidis da nakon toga niko ne cenzurise.
:palacgore:

black64
Kontakt:

uto avg 25, 2020 8:33 am

black64 je napisao/la:
Tako je druže. Ja se ovog ne plašim, pogotovo kod sportaša. Problem je što se radi bahato i amaterski kao i sve što je u klubu. Ne poštuju se procedure i dođe do ovog. Izlaze i pitari po kafama pa svi negativni pred prvo kolo. Ovo je virus koji se proširio ekipom i kojeg smo ignorisali. Ko ga jebe igraj.

Sta je sledece.Onoga cega se ja bojim je da nase igrace sleduju UEFA testovi kad dodju u Izrael.Znaci sta ako nedo Bog se ustanovi da ima jos pozitivnih.Sta ako nas nabiju nogom i utakmica se nikako ne odigra.Sta ako nas diskvalifikuju.Sta ako ta bruka pukne i ko ce biti kriv za taj los imidz.Bojim se da pojedinci nece progledati dok nam katanac na Grbavicu ne stave ili dok neko od igraca ne zavrsi u Podhrastovima.

MiroslavKruzik

uto avg 25, 2020 8:43 am

Ervin Zukanović će, sudeći prema pisanju italijanskih medija, od naredne sezone igrati u Turskoj.

Italijanski novinar Alfredo Pedulla na svojoj stranici je pod oznakom ekskluzivno objavio da je sljedeće Zukanovićevo odredište Fatih Karagümrük u kojem je od ovog ljeta i bivši član Arsenala Emiliano Viviano.Navodno bi Zukanović već danas trebao potpisati ugovor s ovim turskim prvoligašem.

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 8:46 am

black64 je napisao/la:
uto avg 25, 2020 8:33 am
black64 je napisao/la:

Sta je sledece.Onoga cega se ja bojim je da nase igrace sleduju UEFA testovi kad dodju u Izrael.Znaci sta ako nedo Bog se ustanovi da ima jos pozitivnih.Sta ako nas nabiju nogom i utakmica se nikako ne odigra.Sta ako nas diskvalifikuju.Sta ako ta bruka pukne i ko ce biti kriv za taj los imidz.Bojim se da pojedinci nece progledati dok nam katanac na Grbavicu ne stave ili dok neko od igraca ne zavrsi u Podhrastovima.
Ma sve što rade je nazor i neka improvizacija. Ništa bolje nego prije 10 godina.
Do kad će ovako moći držati i gurati stvarno ne znam.
Nadam se da će sve proći OK, mene rezultat u ovoj tekmi ne zanima jer nismo favoriti pa šta god uradimo. Čak mislim da ćemo biti i dobri. Stvar je ponašanja i prezentacije u kakvom je stanju organizacija kluba.

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 8:47 am

Vrhovac super prinova.

MiroslavKruzik

Dogovorena saradnja sa stoperom Vedranom Vrhovcem, u narednim danima slijedi i potpis za naš klub.

MiroslavKruzik

uto avg 25, 2020 8:48 am

Vrhovac super prinova.
Kosoric klupa aBd

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 25, 2020 8:51 am

Bosanac1993 je napisao/la:
Vrhovac super prinova.
Kosoric klupa aBd
Nadam se i ja. Em što je spor, em što unosi nervozu s onim svojim urlanjem. :D
Samo je pitanje koliko je ovaj mali spreman. Nije dugo onda igrao. Trebat će mu vremena.

MiroslavKruzik

uto avg 25, 2020 8:53 am

uto avg 25, 2020 8:51 am
Bosanac1993 je napisao/la:
Vrhovac super prinova.
Kosoric klupa aBd
Nadam se i ja. Em što je spor, em što unosi nervozu s onim svojim urlanjem. :D
Samo je pitanje koliko je ovaj mali spreman. Nije dugo onda igrao. Trebat će mu vremena.
Pa nek bude barem za drugu polovinu prvenstva spreman, bit ce uspjeh i od pomoci, potencijal je nema sta. Mogli bi i zaraditi nekad nesto od njega, do reprezentativnog nivoa bi mogao dogurati u buducnosti.

MiroslavKruzik

uto avg 25, 2020 8:55 am

Žao mi Zeca, baš steta. Taman se oporavio i javili nam da je u fullu spreman. Izdrži Ermine!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ficobahtic, Google [Bot], kvalitet, nookey i 20 gostiju.

Prijava