Znam, ali eto hajmo pokusati nas par nesto uraditi, za pocetak napraviti profile i pisati na 1921.ba forumu gdje bi dogovarali pravce djelovanja.ponosannavas je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:28 pmTo sam ja brate milion pita ovdje predlozio. Nema ovdje kriticne mase za to. Ubleha sve. Ciljano pisanje. Cast pojedincima.SWRA_1921 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:17 pmMislim da bi se mi navijaci trebali okupiti oko nekog udruzenja navijaca (npr 1921.ba) i na taj nacin pokusati unaprijediti sve segmente kluba, od marketinga, od pisanja lokalnim, kantonalnim, federalnim i drzavnim nivoima, savezu, itd. Mora se zdravije pameti uvesti u sve i predloziti novi statut kluba, kao i posvetiti se pronalasku stranih INVESTITORA... Poslije jebanja, nema kajanjaSad je kasno za prozivanje, pljuvanje, jebavanje, hajmo biti konstruktivni?!
Mislim da momci sa 1921.ba vec uveliko rade na tome vec jedab duzi vremebski period.SWRA_1921 je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 8:47 amZnam, ali eto hajmo pokusati nas par nesto uraditi, za pocetak napraviti profile i pisati na 1921.ba forumu gdje bi dogovarali pravce djelovanja.ponosannavas je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:28 pmTo sam ja brate milion pita ovdje predlozio. Nema ovdje kriticne mase za to. Ubleha sve. Ciljano pisanje. Cast pojedincima.SWRA_1921 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:17 pmMislim da bi se mi navijaci trebali okupiti oko nekog udruzenja navijaca (npr 1921.ba) i na taj nacin pokusati unaprijediti sve segmente kluba, od marketinga, od pisanja lokalnim, kantonalnim, federalnim i drzavnim nivoima, savezu, itd. Mora se zdravije pameti uvesti u sve i predloziti novi statut kluba, kao i posvetiti se pronalasku stranih INVESTITORA... Poslije jebanja, nema kajanjaSad je kasno za prozivanje, pljuvanje, jebavanje, hajmo biti konstruktivni?!
U pravu si brate plavi! Previse loseg da bi covjek to normalno prihvatio! Nadati se da nam ovi bodovi nece faliti za pehar na kraju!fcz je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 11:41 pmNije crnjak zbog jednog poraza.tm87alem je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 10:19 pmKoliko crnjaka, radi jednog poraza? Me mogu da vjerujem! Idemo iz krajnosti u krajnost! Evo kojim cudom da prodjemo izraelce, bice opet grupna faza i mi smo vanzemaljci! Sve nam je na ho-ruk i od danas do sutra! Meni nije problem poraz, nego odnos prema svetom dresu! Bez zelje, volje i htijenja, ma fuj! Bolje sto nije bilo publike, j.bali bi zvjezdicama od do! I jos nesto mi imamo dva zlatna decka: prvi i najvaznija poluga u ekipi je Dado, toliko osporavani decko, a on da je bio juce mi bi dobili dva razlike minimum! Drugi je Hajdar - zujalica i veliki radnik, koji je.majstor za prekidanje napada, jedino sto sut nema, a takodje ke osporavan. Da su samo njih dvojica igrali, druga bi prica bila, ali da su babi damu, bila bi dedo! Nadam se da je ovo samo los dan i da cemo se trznuti i da zvjezdice nisu zbog nedostatka plata prohodali ljepoticom! Razocarao.me je kapiten, a i alfa i omega kluba, koji se nije nervirao na klupi, a mi se pojedosmo! I da, zasto je sklonio Gasala? Decko po onoj livadi dosta dobro odiigrao i nestao! Samo Amar zna. E neka ih sad vrati na pobjednicke tracnice, kako zna i umije! Usrase mi se u vikend i u akciju plave brace sirom svijeta! Nemojte braco vise, bolje igraju kad su kokuzi!![]()
2015./2016. Gubimo Evropu ko debili. Frustrirani smo.
2016./2017. Gubimo titulu kao zadnji debili. Frustracija na maksimumu.
2017./2018. Gubimo titulu kao luzeri na kvadrat. Sistimo k'o pretis.
2018./2019. Brrrrr sezona. Minus k'o u Vladivostoku sredinom januara. Pizdimo.
2019./2020. Raspadnuti beskucnici iz Vrapcica i Udruzenje gradjana trece zivotne dobi iz Tuzle nam otkidaju bodove za titulu. Pjena na usta.
2020./2021. Nakon 4 pobjede Mladost iz Doboja kod Kaknja kod Zenice kod Sarajeva nam s koronisanom ekipom zasluzeno odnosi bodove s Grbavice.
Kako ostati normalan, stalozen, hladan, racionalan? KAKOOOO?!?!???
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:58 pmKo je otisao izuzev Eldina Cengica?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:42 pmPare od clanarina omaldinskog pogona su usmjerene na prvi tim.cipiripi je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:26 pmHoce li ova uprava biti transparenta pa reci koliko su karti tacno prodali ( tj.donacija) i koliko su para zaradili . Ne moraju se pravdati u sta ce biti utroseno jer to je vec potroseno.
Kako su ovi ljudi dosli prestalo se je sa objavljivanjem broja gledalaca i ostvarenim prihodima, valjda tako lakse mogu muljati i smanjivati zaradu po utakmicu.
Oni nisu svjesni da ih jedino mi navijaci mozemo spasiti u danasnjem vremenu kada nema navijaca na stadionu.
Jedino sto trazimo jeste transparentan rad ali to kod ovih ne postoji, jer ko smo mi navijaci da znamo sta oni rade u klubu.
Kao sto je kolega ranije napisao da treneri u omladinskom pogonu vec 4 mjeseca nisu plate primili neka sredstva od prodatih donacija usmjere u isplacivanje plata trenerima, jer za prvi tim se ocigledno ima para cim spavaju po najskupljim hotelima u vlastitom gradu.
Ja sam skoro pisao o odlascima trenera u omladinskom pogonu pa me napadose ovdje,a nije da ih nema.
Dosta djece su roditelji prebacili u druge skole fudbala.
Ja tog momka licno znam, i on veze nema o fudbalu. Trenirao u Sarajevu, stari mu nekad igrao u Sarajevu. Jedini razlog sto je radio kod nas su dobre veze Cenana i Nermina njegovog oca koji je usput zavrsio nam dolazak jednog igraca.
Uz to stari mu posjeduje skolu fudbala Top Gol ili tako nesto. Nista protiv momka ali licno on nema sta djecu nauciti u fudbalu.
@vinston
Ti mozes za njega tvrditi da je Ronaldo ali ja ti kazem on za fudbal ima 0%talenta. I ovo sto je postigao je zahvaljujuci ocu koji je na njega i brata potrosio brat bratu stan na Ferhadiji. Te privatni treninzi, te oprema, te prehrana, te poguraj da igra. Momci imali dva privatna trenera i nutricionistu i sad skontaj da jedan ne igra uopste drugi je klupa u Zelji. Ja ti garantujem da je 90% nas imalo takve uvjete napravili bi bolju karijeru.
Zahvaljujuci tome je on stekao motoriku, zna generalne stvari kao gdje treba stajati, moze i trcati fino(daleko od tog da je najspremniji) ali isto tako nit ima lucidnosti nit vizije u njegovoj igri. Sve je mehanicki, na silu a uz to cak nema ni tu pozrtvovanost da gine kao Sinisa. Cenfarsut i sut su mu na nivou termina. Tako da dizi ti njega u nebesa jebe se mene, ali ovo su cinjenice.
Sanel Jahic je ortodoksna seljacina i krivo mi je sto radi u omladinskom pogonu. Ali izmedju njega, koji nas je dosta puta obradovao i Besica, Cengica i ostalih anonimusa ja biram Sanela Jahica. Nekako mi bolje zvuci da djecu vodi covjek koji je sa Zeljom osvajao trofeje, bio reprezentativac, najbolji strijelac, nego neki likovi sto su fudbal igrali na fizickom.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:11 pmVjerovatno su došli bolji, baš kao i u prvi tim. Legende i znalci.
Nadam se da je Sanel naučio naš jezik za početak i da bez problema komunicira s omladincima.
Nije baš neki argument ali OK.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:15 pmSanel Jahic je ortodoksna seljacina i krivo mi je sto radi u omladinskom pogonu. Ali izmedju njega, koji nas je dosta puta obradovao i Besica, Cengica i ostalih anonimusa ja biram Sanela Jahica. Nekako mi bolje zvuci da djecu vodi covjek koji je sa Zeljom osvajao trofeje, bio reprezentativac, najbolji strijelac, nego neki likovi sto su fudbal igrali na fizickom.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:11 pmVjerovatno su došli bolji, baš kao i u prvi tim. Legende i znalci.
Nadam se da je Sanel naučio naš jezik za početak i da bez problema komunicira s omladincima.
Naravno da je argument. One gore fejsbuk slike i prica nisu nikakav argument. Da li bi ti postavio za trenera predpionira bivseg igraca Zelje ili neko dijete sto je fudbal polagalo na FASTO-u kao ispit? U omladinskom pogonu trebaju Zeljovci da rade. A Zeljovci su oni sto su otjerani, pa vraceni, a ne Cengic i slicni.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:23 pmNije baš neki argument ali OK.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:15 pmSanel Jahic je ortodoksna seljacina i krivo mi je sto radi u omladinskom pogonu. Ali izmedju njega, koji nas je dosta puta obradovao i Besica, Cengica i ostalih anonimusa ja biram Sanela Jahica. Nekako mi bolje zvuci da djecu vodi covjek koji je sa Zeljom osvajao trofeje, bio reprezentativac, najbolji strijelac, nego neki likovi sto su fudbal igrali na fizickom.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:11 pmVjerovatno su došli bolji, baš kao i u prvi tim. Legende i znalci.
Možeš li nam reći kakav smo napredak napravili u OP za ovu godinu i po, ili procese koji su pokrenuti da bi se popravio OP. Jer kad su došli, svima su puna usta bila OP ( kao i svakome drugom).
Ne upratih, prenosi li nas ko u cetvrtak?AsharaK je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 3:06 pmDijelit cu ponovo testove za utakmicu u cetvrtak protiv Makabija ko nema gdje gledat. Javite se u srijedu ili cetvrtak do 18:00, da najavim odma. Test je besplatan.
Za one koji ne znaju, radi se o televiziji preko interneta, mjesecna pretplata je 8eura, i sadrzi preko 130 sportskih kanala, 900+ kanala ukupno, te videotekom od 2000+ filmova.
E hvala ti buraz, bas idem na put a glupi Eon radi samo na njihov mrezi ...AsharaK je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 3:06 pmDijelit cu ponovo testove za utakmicu u cetvrtak protiv Makabija ko nema gdje gledat. Javite se u srijedu ili cetvrtak do 18:00, da najavim odma. Test je besplatan.
Za one koji ne znaju, radi se o televiziji preko interneta, mjesecna pretplata je 8eura, i sadrzi preko 130 sportskih kanala, 900+ kanala ukupno, te videotekom od 2000+ filmova.
Prenosi nas sport klubneda_TM87 je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 3:09 pmNe upratih, prenosi li nas ko u cetvrtak?AsharaK je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 3:06 pmDijelit cu ponovo testove za utakmicu u cetvrtak protiv Makabija ko nema gdje gledat. Javite se u srijedu ili cetvrtak do 18:00, da najavim odma. Test je besplatan.
Mislis na babu Cengica ili sina koji je kod nas radio?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 3:14 pmCenga je veci Zeljovac od Sanela Jahica.....to neka bude jasno.
Op nisu samo oni loji se takmice.Ima tu jos disra djece,a steta je kada samo jedno dijete napusti to radi javasluka a kamo li 10+...
Znači još gore sada.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:59 pmNaravno da je argument. One gore fejsbuk slike i prica nisu nikakav argument. Da li bi ti postavio za trenera predpionira bivseg igraca Zelje ili neko dijete sto je fudbal polagalo na FASTO-u kao ispit? U omladinskom pogonu trebaju Zeljovci da rade. A Zeljovci su oni sto su otjerani, pa vraceni, a ne Cengic i slicni.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:23 pmNije baš neki argument ali OK.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:15 pm
Sanel Jahic je ortodoksna seljacina i krivo mi je sto radi u omladinskom pogonu. Ali izmedju njega, koji nas je dosta puta obradovao i Besica, Cengica i ostalih anonimusa ja biram Sanela Jahica. Nekako mi bolje zvuci da djecu vodi covjek koji je sa Zeljom osvajao trofeje, bio reprezentativac, najbolji strijelac, nego neki likovi sto su fudbal igrali na fizickom.
Možeš li nam reći kakav smo napredak napravili u OP za ovu godinu i po, ili procese koji su pokrenuti da bi se popravio OP. Jer kad su došli, svima su puna usta bila OP ( kao i svakome drugom).
OP je isti poslije rata i sad, stagnira ili nevidljivo napreduje. Svi koji kazu da postoji napredak ili lazu ili obmanjuju ma kako se oni zvali. Za napredak se moze reci samo vezano za infrastrukturu. Postavljanje umjetne trave, reflektora na pomocni i osposobljavanje za utakmice juniora onog pomocnog sa prirodnom travom, e to je jedino neki pomak. Sve ostalo je suplja. Bez kampa nema nikakvog napretka. Imamo srecu sto se zovemo Zeljo i sto smo u centru, pa svi hoce da treniraju u Zelji. Talentovani igraci iz privatnih skola fudbala nam dolaze , a pitari od talova i carsijskog mentaliteta ne mogu da se odmaknu i u tim mladjim kategorijama po rezultatima. Nasi juniori placaju clanarinu i uzmu titulu naspram njihovi akademaca probranih iz svih dijelova Bosne koji imaju stipendije, a neki cak i ozbiljne plate.
Uostalom kako cemo napredovati kad ljudima kasne plate, to je najbolji argument. Valjda se nesto promjeni nabolje.