ned avg 23, 2020 1:23 pm
Osuđujem činjenicu da trenerima kasne plate, ali moram se dotaći gore postavljenih slika trenera koji više nisu u klubu i uključiti se u diskusiju sa argumentima.
Mirnes Bešić - preuzeo seniorsku ekipu Igmana. Totalno nebitan faktor u omladinskom pogonu. Vodio neku dječicu. Dakle otišao na bolje, preuzeo seniore u klubu koji je u tranziciji i želi povratak u Drugu fedederalnu ligu.
Čengić Mourinho - primjer obmane navijača i javnosti o ustrojstvu omladinskog pogona za vrijeme bivše uprave. Ćenan ga doveo jer mu je dobar s babom, mali je cirkus živi, nešto se naloži, crta neke taktike. Navodno su otjerane "roštiljdžije" (Željine legende), a doveden evo ovaj dečko koji je zalutao. Babo mu našao neku obavezu da ne spava do podne, pa ga gurnuo u Želju. Inače vodio C i D generacije. Ne znam razlog zbog kojeg nije tu, ali u pitanju je totalno nebitan faktor kao i ovaj gore Bešić. Anonimusi.
Admir Adžem- čovjek otišao u Katar ili Emirate, nisam siguran. Znači, nije otišao jer ga je neko otjerao ili je nezadovoljan, nego je čovjek otišao da vodi akademiju tog nekog kluba za deset puta više novca nego što je ovdje imao.
I ne znam za ovog zadnjeg. Vodio je prve kadete prije par godina, stvarno ne znam razlog odlaska.
Faca@ napiši koja su to djeca napustila pogon i otišla u škole fudbala. Pošto znam da svake godine talentovani dječaci iz privatnih škola fudbala dolaze u Želju i došli su i ove godine. Kakve veze njihov dolazak ima sa činjenicom da trenerima kasne plate? Samo kad napišeš imena prvo provjeri jesu li bili standardni u Željinim selekcijama (A selekcijama jer imaju pioniri B;;C;D,) jer mi nema nikakvog smisla da Željin pionir koji je standardan i igra Premijer ligu ode u Akademiku ili Top Gol da igra kantonalnu ligu protiv ispodprosječne djece. Prvo, nema razlog za to, a drugo. to je van svake pameti.
Tako da ove slike gore što je Leon postavio nemaju nikakvog smisla i ne znam šta se njima htjelo prikazati.
Ja volim Želju. Za njega sve.