niko nije rekao da su najozbiljniji za sami vrh i titulu daleko od toga, ali da su ponajvise pokazali bar sto se same igre na terenu tice po meni iskreno jesu, pogotovo kad im pogledas sastav, bez previse zvucnih imena...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:53 pmMa to OK, ali ne može Široki biti najozbiljniji da ga jebešSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:49 pmLeone brate pa i mi smo isti zadnje 2-3 godine, kad najvise treba mi ga uprskamo i to kuci ...guravo ce biti u Izraelu pogotovo psihicki ako ga rano primimo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:46 pmDe ba ljudi kakav Široki. Kakvi najozbiljniji a već kiksali dva put. Protiv Veleža kući. Svake godine su isti.
Danas drugi sastav Borca. Znači nije mjerodavno.![]()
Majstore sa tobom necu da polemisem nikako zato zaobidji me u daljem pracenju foruma.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:58 pmKo je otisao izuzev Eldina Cengica?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:42 pmPare od clanarina omaldinskog pogona su usmjerene na prvi tim.cipiripi je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:26 pmHoce li ova uprava biti transparenta pa reci koliko su karti tacno prodali ( tj.donacija) i koliko su para zaradili . Ne moraju se pravdati u sta ce biti utroseno jer to je vec potroseno.
Kako su ovi ljudi dosli prestalo se je sa objavljivanjem broja gledalaca i ostvarenim prihodima, valjda tako lakse mogu muljati i smanjivati zaradu po utakmicu.
Oni nisu svjesni da ih jedino mi navijaci mozemo spasiti u danasnjem vremenu kada nema navijaca na stadionu.
Jedino sto trazimo jeste transparentan rad ali to kod ovih ne postoji, jer ko smo mi navijaci da znamo sta oni rade u klubu.
Kao sto je kolega ranije napisao da treneri u omladinskom pogonu vec 4 mjeseca nisu plate primili neka sredstva od prodatih donacija usmjere u isplacivanje plata trenerima, jer za prvi tim se ocigledno ima para cim spavaju po najskupljim hotelima u vlastitom gradu.
Ja sam skoro pisao o odlascima trenera u omladinskom pogonu pa me napadose ovdje,a nije da ih nema.
Dosta djece su roditelji prebacili u druge skole fudbala.
Ja tog momka licno znam, i on veze nema o fudbalu. Trenirao u Sarajevu, stari mu nekad igrao u Sarajevu. Jedini razlog sto je radio kod nas su dobre veze Cenana i Nermina njegovog oca koji je usput zavrsio nam dolazak jednog igraca.
Uz to stari mu posjeduje skolu fudbala Top Gol ili tako nesto. Nista protiv momka ali licno on nema sta djecu nauciti u fudbalu.
@vinston
Ti mozes za njega tvrditi da je Ronaldo ali ja ti kazem on za fudbal ima 0%talenta. I ovo sto je postigao je zahvaljujuci ocu koji je na njega i brata potrosio brat bratu stan na Ferhadiji. Te privatni treninzi, te oprema, te prehrana, te poguraj da igra. Momci imali dva privatna trenera i nutricionistu i sad skontaj da jedan ne igra uopste drugi je klupa u Zelji. Ja ti garantujem da je 90% nas imalo takve uvjete napravili bi bolju karijeru.
Zahvaljujuci tome je on stekao motoriku, zna generalne stvari kao gdje treba stajati, moze i trcati fino(daleko od tog da je najspremniji) ali isto tako nit ima lucidnosti nit vizije u njegovoj igri. Sve je mehanicki, na silu a uz to cak nema ni tu pozrtvovanost da gine kao Sinisa. Cenfarsut i sut su mu na nivou termina. Tako da dizi ti njega u nebesa jebe se mene, ali ovo su cinjenice.
Mi imamo sAmo jednog ozbiljnog konkurentA.SEBE....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:56 pmNajozbiljniji ne mogu nikako, imaju mladu ekipu i pitanje je kako ce se nositi sa pritiskom ali vise volim vidjeti njih gore nego ostatak lige.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:53 pmMa to OK, ali ne može Široki biti najozbiljniji da ga jebešSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:49 pm
Leone brate pa i mi smo isti zadnje 2-3 godine, kad najvise treba mi ga uprskamo i to kuci ...guravo ce biti u Izraelu pogotovo psihicki ako ga rano primimo.![]()
Ma oni meni svake godine igraju jedan od najljepših fudbala. Ali mnogo i primaju i dopuštaju šansi. Zato ih ja ne svrstavam za vrh.neda_TM87 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 9:02 pmniko nije rekao da su najozbiljniji za sami vrh i titulu daleko od toga, ali da su ponajvise pokazali bar sto se same igre na terenu tice po meni iskreno jesu, pogotovo kad im pogledas sastav, bez previse zvucnih imena...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:53 pmMa to OK, ali ne može Široki biti najozbiljniji da ga jebešSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:49 pm
Leone brate pa i mi smo isti zadnje 2-3 godine, kad najvise treba mi ga uprskamo i to kuci ...guravo ce biti u Izraelu pogotovo psihicki ako ga rano primimo.![]()
Kraj, u srz.gavran je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 9:11 pmMi imamo sAmo jednog ozbiljnog konkurentA.SEBE....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:56 pmNajozbiljniji ne mogu nikako, imaju mladu ekipu i pitanje je kako ce se nositi sa pritiskom ali vise volim vidjeti njih gore nego ostatak lige.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:53 pm
Ma to OK, ali ne može Široki biti najozbiljniji da ga jebeš![]()
Kakva je konkretno vise situacija s njim i njegovom povredom? Covjek odigro zadnji put protiv laznih u Mostaru u 10.om mjesecu prije skoro godinu dana... odigra neku prijateljsku tu i tamo i ni u jednom zapisniku ga onda nema... zar je realno da nakon toliko vremena nije spreman ni za 10 15 minuta u ovoj nasoj kukuruz ligi??
Duga pričaneda_TM87 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 10:37 pmKakva je konkretno vise situacija s njim i njegovom povredom? Covjek odigro zadnji put protiv laznih u Mostaru u 10.om mjesecu prije skoro godinu dana... odigra neku prijateljsku tu i tamo i ni u jednom zapisniku ga onda nema... zar je realno da nakon toliko vremena nije spreman ni za 10 15 minuta u ovoj nasoj kukuruz ligi??
Koliko je nas taj jedan poraz u proslosti kostao i to bas ovakvi kuci protiv sela pa i neke slicne gostujuce utakmice. Koliko nas je ono puta simpaticna Krupa naguzila, pa i slicne utakmice npr ona kad nam treba bod u dvije utakmice mi osvojimo 0, pa i Zrinjski od 0:3 do 3:3, ako cemo dalje kao recimo ova utakmica prosle godine kada nakon pobjede u derbiju naredno kolo kuci izgubimo od Veleza i ispostavi se da izgubimo titulu.
I ja procitah...
Brata mi najpametnija u zadnjih 7 dana...gavran je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 9:11 pmMi imamo sAmo jednog ozbiljnog konkurentA.SEBE....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:56 pmNajozbiljniji ne mogu nikako, imaju mladu ekipu i pitanje je kako ce se nositi sa pritiskom ali vise volim vidjeti njih gore nego ostatak lige.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:53 pm
Ma to OK, ali ne može Široki biti najozbiljniji da ga jebeš![]()
Nije crnjak zbog jednog poraza.tm87alem je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 10:19 pmKoliko crnjaka, radi jednog poraza? Me mogu da vjerujem! Idemo iz krajnosti u krajnost! Evo kojim cudom da prodjemo izraelce, bice opet grupna faza i mi smo vanzemaljci! Sve nam je na ho-ruk i od danas do sutra! Meni nije problem poraz, nego odnos prema svetom dresu! Bez zelje, volje i htijenja, ma fuj! Bolje sto nije bilo publike, j.bali bi zvjezdicama od do! I jos nesto mi imamo dva zlatna decka: prvi i najvaznija poluga u ekipi je Dado, toliko osporavani decko, a on da je bio juce mi bi dobili dva razlike minimum! Drugi je Hajdar - zujalica i veliki radnik, koji je.majstor za prekidanje napada, jedino sto sut nema, a takodje ke osporavan. Da su samo njih dvojica igrali, druga bi prica bila, ali da su babi damu, bila bi dedo! Nadam se da je ovo samo los dan i da cemo se trznuti i da zvjezdice nisu zbog nedostatka plata prohodali ljepoticom! Razocarao.me je kapiten, a i alfa i omega kluba, koji se nije nervirao na klupi, a mi se pojedosmo! I da, zasto je sklonio Gasala? Decko po onoj livadi dosta dobro odiigrao i nestao! Samo Amar zna. E neka ih sad vrati na pobjednicke tracnice, kako zna i umije! Usrase mi se u vikend i u akciju plave brace sirom svijeta! Nemojte braco vise, bolje igraju kad su kokuzi!![]()
On je kolibri u tijelu gavrana.Durgo je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 11:39 pmBrata mi najpametnija u zadnjih 7 dana...gavran je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 9:11 pmMi imamo sAmo jednog ozbiljnog konkurentA.SEBE....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 8:56 pm
Najozbiljniji ne mogu nikako, imaju mladu ekipu i pitanje je kako ce se nositi sa pritiskom ali vise volim vidjeti njih gore nego ostatak lige.
Ti kao da si vrana, a ne gavran....