Ide nam paklen raspored, treba pobjediti sve ove utakmice i vratiti bodove koje smo jučer izgubili, nije to baš lako brate moj.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 5:18 pmKoji su to ljudi i sto su im prepreka navijaci?AsharaK je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 5:09 pm@NAVIJAĆ
Pa mi smo krivi, nije niko drugi. Zbog nas navijača i ne žele doći neki ljudi koji mogu odma unijeti velike pare, a u tome i jest problem.Nažalost propustili smo ono što smo mogli sami ostvariti bez ikakvih stranih ulaganja i prodaje pomoćnog, prošla uprava i Amar bi bili idealno riješenje, samo bi nam nebo bilo granica, a od toga svega ostade nam samo granica. Nažalost, strano ulaganje i prodaja pomoćnog je neminovnost, nećemo dugo čekati na te stvari,a mogle bi se baš brzo dogoditi. Nadam se da će doći bolji dani, da nam se neće više događati ovakve stvari i da ćemo uzeti titulu, a ako je ne uzmemo, noga svim od uprave do čistačice.
Nisu se dogovorili jer su egoisticni i nije im bio Zeljo na prvom mjestu.
I ja se bojim prodaje pomocnog stadiona. Mislim da nismo dovoljno jaki da to zaustavimo. Ali te stvari cemo sacekati jer jos uvijek nije nista uradjeno.
Ne moze Amaru biti noga nikako jer nikad boljeg trenera neces naci i imati, a za ove noga ako imamo neku drugu alternativu jasnu i određenu odmah sada treba biti.
Prvenstvo je dugo, ako okrenemo Sirokog ono o cemu mi pisemo nece se pisati. Rezultat nam je jedino mjerilo.
Nema potrebe da izmišljaš i petljašNAVIJAČ je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:39 pmPa sta predlazes? Koja ti je alternativa i svima vama? Posto smo menageri, ekonomisti, gradjevinari vjerujem da imamo isplaniranu buducnost kluba i spremljenu cifru da uletimo. Sve smo osim navijača. Eto sace skupstina, treba predstaviti svoj uspjesan model i otkriti se ispod forumske deke, uraditi nesto konstruktivno, napraviti revolucionarnu promjenu. Samo bez gluposti jer nam je bivsi predsjednik dao vise para za karte nego sto je ostavio u klubu na racunu kad je odlazio, a najbolji je poslije rata, bez dileme, pa zamisli kakvi su ostali bili. Ovo pisem da kazem kako niko nece uloziti svoj novac bez povrata mislim neku ozbiljnu cifru. Taj se nije rodio. Improvizira se jer tako mora biti, za to smo mi krivi jednim dijelom, a drugim nismo jer na neke stvari nismo mogli uticati. Kad kazem Mi onda mislim na cjelokupan klub i upravljacke strukture. Poslije svake lose utakmice mi potezemo dejavu teme i gluposti jer neki nikako da se izljube i predju u 2019. godinu. Zeljo mora biti na prvom mjestu.santakuruz je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:18 pmMi nemamo ozbiljan klub, imamo klub koji funkcionise na principu improvizacija. Improvizira se oko funkcionisanja kluba, oko igrackog kadra. To nikad nije donosilo dobro nikome. Improvizacije kratkorocno uspiju, dugorocno nikad.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Utakmicu sto prije zaboraviti i ici dalje. Prvenstvo je tek pocelo. Moramo mi vjerovati sami u sebe i u ovu ekipu. Volim te Zeljo !
Majke mi rekao bih da Borac nema promil sanse da uzme bodove dole,ali evo ove nase hairlije nas uvjerise da je sve moguce
Od ovog videa mi se povraca... slika drustva...
Navodna proslava Amarovog povratka u Klub, a Amar u kontinuitetu u Klubu od 2009. godine, prvo kao ŠSŠ, potom Menadžer i na kraju do dana današnjeg član Skupštine.
Ljudi se zajebavaju sa klubom. Ja sam skolovaniji i pismeniji od pola njih ako ne i svih (da ne budem prepotentan), sposobniji i posteniji 1000% al mi ne pada na pamet ulaziti u klub, jer be mogu dovoljno uraditi.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:39 pmPa sta predlazes? Koja ti je alternativa i svima vama? Posto smo menageri, ekonomisti, gradjevinari vjerujem da imamo isplaniranu buducnost kluba i spremljenu cifru da uletimo. Sve smo osim navijača. Eto sace skupstina, treba predstaviti svoj uspjesan model i otkriti se ispod forumske deke, uraditi nesto konstruktivno, napraviti revolucionarnu promjenu. Samo bez gluposti jer nam je bivsi predsjednik dao vise para za karte nego sto je ostavio u klubu na racunu kad je odlazio, a najbolji je poslije rata, bez dileme, pa zamisli kakvi su ostali bili. Ovo pisem da kazem kako niko nece uloziti svoj novac bez povrata mislim neku ozbiljnu cifru. Taj se nije rodio. Improvizira se jer tako mora biti, za to smo mi krivi jednim dijelom, a drugim nismo jer na neke stvari nismo mogli uticati. Kad kazem Mi onda mislim na cjelokupan klub i upravljacke strukture. Poslije svake lose utakmice mi potezemo dejavu teme i gluposti jer neki nikako da se izljube i predju u 2019. godinu. Zeljo mora biti na prvom mjestu.santakuruz je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:18 pmMi nemamo ozbiljan klub, imamo klub koji funkcionise na principu improvizacija. Improvizira se oko funkcionisanja kluba, oko igrackog kadra. To nikad nije donosilo dobro nikome. Improvizacije kratkorocno uspiju, dugorocno nikad.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Utakmicu sto prije zaboraviti i ici dalje. Prvenstvo je tek pocelo. Moramo mi vjerovati sami u sebe i u ovu ekipu. Volim te Zeljo !
Gdje sam ja to napisao "mi vi", opasno manipulises i obmanjujes taman da spavas na terenu stadiona, glupa ti je prica.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 5:02 pmKakva administracija, pa nije jednoumlje. Cuj mene da je stid, ja idem na 95 posto utakmica u sezoni sto domaci sto gostujuci, a ti za navijace Zelje koristis termine "mi" i "vi" "Amarovci" i samim tim se izbacujes iz bilo kakve ozbiljne rasprave barem sa mnom. Ne znam ni sto ti odgovaram.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 4:22 pmHajmo malo lagati i obmanjivati javnost da bi se otvorila rasprava na temu nekoga i nečega, a iskreno ovakve postove koji imaju takvu namjenu, samo treba prijaviti a na administraciji je da procijeni.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:39 pm
Pa sta predlazes? Koja ti je alternativa i svima vama? Posto smo menageri, ekonomisti, gradjevinari vjerujem da imamo isplaniranu buducnost kluba i spremljenu cifru da uletimo. Sve smo osim navijača. Eto sace skupstina, treba predstaviti svoj uspjesan model i otkriti se ispod forumske deke, uraditi nesto konstruktivno, napraviti revolucionarnu promjenu. Samo bez gluposti jer nam je bivsi predsjednik dao vise para za karte nego sto je ostavio u klubu na racunu kad je odlazio, a najbolji je poslije rata, bez dileme, pa zamisli kakvi su ostali bili. Ovo pisem da kazem kako niko nece uloziti svoj novac bez povrata mislim neku ozbiljnu cifru. Taj se nije rodio. Improvizira se jer tako mora biti, za to smo mi krivi jednim dijelom, a drugim nismo jer na neke stvari nismo mogli uticati. Kad kazem Mi onda mislim na cjelokupan klub i upravljacke strukture. Poslije svake lose utakmice mi potezemo dejavu teme i gluposti jer neki nikako da se izljube i predju u 2019. godinu. Zeljo mora biti na prvom mjestu.
Zasjesti na pozitivno i na negativno poslovanje i upravljati klubom nije isto, posebno jer se tada niko niti je htio niti je znao uhvatiti se u koštac sa problemima kluba. Koliko je reprogramskih dugova i problema rijeseno, klub pred ozbiljnim problemima tada bio. Lahko je gloginje mlatit kad je postavljen klub na noge i vidiš potencijal za jos izmusti iz njega ...e moj Navijač nek te stid Želje.
Kakve crne noge i klub. Izgubili kompas na svim poljima.
Puno sam vise od tebe svjestan i upucen u probleme kluba, u prvom redu egzistencijalne i ja nikad nisam bjezao od njih. Prije 2 mjeseca sam prvi pisao da mi ne mozemo dovesti pojacanje, da su sve oci uprte u Amara, ako on nesto uradi, uradi. Nazalost, ali tako je.
Ali svi imaju neki plan i viziju, pa predlazem da se pojave s tim na skupstini, prezentuju, pa uloze novac, spase nas. Piskaranje po forumu nije produktivno. Zadnji put kad se klub "spasavao" doslo nas je 200 u Vilsonovo. Srijedom nas na utakmice ide 100 mislim na gostujuce. Kad se kiksa na domacem terenu javi se 2000 pipaka na raznim forumima. Ne samo ovdje i na orgu je show. To mene nervira.
da priblizim ljudima koji neznaju
Haahhaha ima li jos neki nick...kakvi su to pacijenti. Mi sa Zeljom nikada ne mozemo biti rahatGuvo je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 7:48 pmda priblizim ljudima koji neznaju
ovaj sto toci sampanjac je godinama radio protiv bivse uprave rovario i psovao i to je bio njegov zadatak . poznat kao neandertalac , dokoljenko, mohikanac a sad Bake na govnogovno.ba . taj katil zelje je zato tocio sampanjac ovd kao nagradu .
sad je zadaca dase ovim u upravi jebe majka samo da kamatar nebude kriv . e pa nemoze tako kamatar ih je doveo a ti si im tocio sampanjac . jebote pitar selimovic