NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:39 pm
santakuruz je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 3:18 pm
Mi nemamo ozbiljan klub, imamo klub koji funkcionise na principu improvizacija. Improvizira se oko funkcionisanja kluba, oko igrackog kadra. To nikad nije donosilo dobro nikome. Improvizacije kratkorocno uspiju, dugorocno nikad.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Pa sta predlazes? Koja ti je alternativa i svima vama? Posto smo menageri, ekonomisti, gradjevinari vjerujem da imamo isplaniranu buducnost kluba i spremljenu cifru da uletimo. Sve smo osim navijača. Eto sace skupstina, treba predstaviti svoj uspjesan model i otkriti se ispod forumske deke, uraditi nesto konstruktivno, napraviti revolucionarnu promjenu. Samo bez gluposti jer nam je bivsi predsjednik dao vise para za karte nego sto je ostavio u klubu na racunu kad je odlazio, a najbolji je poslije rata, bez dileme, pa zamisli kakvi su ostali bili. Ovo pisem da kazem kako niko nece uloziti svoj novac bez povrata mislim neku ozbiljnu cifru. Taj se nije rodio. Improvizira se jer tako mora biti, za to smo mi krivi jednim dijelom, a drugim nismo jer na neke stvari nismo mogli uticati. Kad kazem Mi onda mislim na cjelokupan klub i upravljacke strukture. Poslije svake lose utakmice mi potezemo dejavu teme i gluposti jer neki nikako da se izljube i predju u 2019. godinu. Zeljo mora biti na prvom mjestu.
Utakmicu sto prije zaboraviti i ici dalje. Prvenstvo je tek pocelo. Moramo mi vjerovati sami u sebe i u ovu ekipu. Volim te Zeljo !
Ljudi se zajebavaju sa klubom. Ja sam skolovaniji i pismeniji od pola njih ako ne i svih (da ne budem prepotentan), sposobniji i posteniji 1000% al mi ne pada na pamet ulaziti u klub, jer be mogu dovoljno uraditi.
Ovi debili su dosli na ho-ruk parolom "hajmo probat, ko ga je.be", sjebase nam evropu prosle godine i odose. Gdje se sada Selimovic, SBB ISPRDAK? ONO GOVNO DEBELO? I ovi sada nisu nista bolji, na drzavnoj sisi citav zivot... govna, koja lobiraju za prodaju pomocnog... UNIGRADNJA ekipa, koja je pobjegla iz kluba, kada im Senad nije dao da grade istok jer su bili skuplji... SD ekipa, sto nam uzima imovinu, svi su u klubu jer vide da mogu dobiti sta zele uz podrsku SDA supka...
Ovi ljudi, SVI U UPRAVI, trebaju javno izaci i reci MI NE ZNAMO, POGRIJESILI SMO, ODLAZIMO, KO ZNA NEK DODJE...
TO JE MINIMUM STO MOGU.
je.bo poraz od Mladosti, klub truhne i samo je pitanje vremena kada ce pocetiti prodavati imovinu...
PS Zelio bih iskljucuti Enisa iz svega... njega postujem jedinog...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.