AminAsharaK je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 11:22 amIskusnom defanzivcu ističe ugovor sa Plavima, a iako se govorilo da će Bogičević završiti karijeru i preći u Omladinski pogon Plavih hehe.ba saznaju da je odlučio da i dalje igra. Kako saznaje naš portal iz Zvorničke 27 niko nije kontaktiro iskusnog fudbalera oko produženja saradnje, te će najvjerovatnije i napustiti Grbavicu.
AsharaK je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 11:22 amIskusnom defanzivcu ističe ugovor sa Plavima, a iako se govorilo da će Bogičević završiti karijeru i preći u Omladinski pogon Plavih hehe.ba saznaju da je odlučio da i dalje igra. Kako saznaje naš portal iz Zvorničke 27 niko nije kontaktiro iskusnog fudbalera oko produženja saradnje, te će najvjerovatnije i napustiti Grbavicu.
Il se nacuga il zakocka, kakvu je karijeru mogao napraviti samo da nije onakav propuh.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 11:25 amPoznavajuci Amara siguran sam da Ivan nije njegov tip napadaca ali posto nije mogao bolje vjerovatno je bilo daj sta das, ne bi me cudilo da ga i na krilo gurne kada bi Obradovic dosao.
Alen delvekio moj glas ima, u onim godinama iz kockarnice doci u Zelju izdominirati i osvojiti titulu je prica za holivuda.
Husić bi mogao upasti na LBBozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 11:40 amIl se nacuga il zakocka, kakvu je karijeru mogao napraviti samo da nije onakav propuh.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 11:25 amPoznavajuci Amara siguran sam da Ivan nije njegov tip napadaca ali posto nije mogao bolje vjerovatno je bilo daj sta das, ne bi me cudilo da ga i na krilo gurne kada bi Obradovic dosao.
Alen delvekio moj glas ima, u onim godinama iz kockarnice doci u Zelju izdominirati i osvojiti titulu je prica za holivuda.
A i kad smo kod kockara imali smo ih pofino taman za jednu ekipu:
Gk:Loncaric
Lb: Kajtaz Cb:Bakrac Cb:Mulalic Rb: Vuksanovic
Cm:Garcevic Cm:Zeric Jr Cm:Stanceski Cm:Jamak
St: Alen Bajkusa St: Mesanovic
Nelosa ekipica
Nije on kriv što je došao kad nam je sportski segment bio 0 i kad su dovodili sve sto su nasli na ulici ...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 7:57 amKoga to interesuje.Bitno je da je bio jedan od 150....
Moze Lendric rame uz rame sa obojicom Alena.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 11:40 amIl se nacuga il zakocka, kakvu je karijeru mogao napraviti samo da nije onakav propuh.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 11:25 amPoznavajuci Amara siguran sam da Ivan nije njegov tip napadaca ali posto nije mogao bolje vjerovatno je bilo daj sta das, ne bi me cudilo da ga i na krilo gurne kada bi Obradovic dosao.
A i kad smo kod kockara imali smo ih pofino taman za jednu ekipu:
Gk:Loncaric
Lb: Kajtaz Cb:Bakrac Cb:Mulalic Rb: Vuksanovic
Cm:Garcevic Cm:Zeric Jr Cm:Stanceski Cm:Jamak
St: Alen Bajkusa St: Mesanovic
Nelosa ekipica
Ma ja.....tako je...sahmat je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 12:11 pmNije on kriv što je došao kad nam je sportski segment bio 0 i kad su dovodili sve sto su nasli na ulici ...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 7:57 amKoga to interesuje.Bitno je da je bio jedan od 150....
Al sad nam je sve u qrcu osim sportskog segmenta, on nije u qrcu... on je 'nako...sahmat je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 12:11 pmNije on kriv što je došao kad nam je sportski segment bio 0 i kad su dovodili sve sto su nasli na ulici ...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 7:57 amKoga to interesuje.Bitno je da je bio jedan od 150....