Turkovic je svakako budala. Krpa je momcina i po i njegov odnos prema Zeljinom dresu je ono sto bih volio vidjeti od svakog igraca. Limitiran igrac, ali mu trud i zelju niko ne moze osporiti. Plus sto je dobar za svlacionicu.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 12:22 amKrpicu hvala na svemu!
Mnogi Zeljovci nek se zapitaju kad je ovaj momak u pitanju. Docekan je na najruznij nacin, onaj klaun Turkovic i co prozivali ga da je pitar.
Sretno Krpicu i Lendricu!
Jest vala u vidu 350 000 eura.....
Koga to interesuje.Bitno je da je bio jedan od 150....
Mislim da ni onda nismo se nešto proslavili s njim u špicu kad nam se neko zatvori i natjera da nabijamo. Lendra je i lošiji u skok igri od Krpe.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 12:23 amDobrodosao majstore. Mislim da je on tip igraca koji ce puno bolje funkcionisati sa Stilom
Svi gledaju samo u Štilića šta će napraviti. Totalno pogrešno. Lendrić prošli put na krilu imao M. Stevanovića koji je imao brdo asistencija, sad takvog igrača nemamo ni blizu.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 10:28 amMislim da ni onda nismo se nešto proslavili s njim u špicu kad nam se neko zatvori i natjera da nabijamo. Lendra je i lošiji u skok igri od Krpe.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jan 05, 2020 12:23 amDobrodosao majstore. Mislim da je on tip igraca koji ce puno bolje funkcionisati sa Stilom
Pa bez dobrih krila i drugog napadača opet će biti patnja na Grbavici kad se neko bude branio. Ni duge lopte ni ubačaju sa strane neće biti od neke koristi.
Ima ona tema gdje pisem transfere igrace, pa kad bude i za Zukanovica, izracunat cu i napisat.
I ronaldno ako ne ode