Apsolutno se slazem s tobom, Krpica nisam mirisao nikad i ne mislim da je vrhunski napadac ali mi je drag jer se trudi i trci bez obzira na IQ i "gamesence" daje sve od sebe, barem voljni momenat ne fali. Treba biti realan, svi igraci sa vecin IQ imaju cilj u zivotu i nije im Zeljo plafon karijere te se takvi igraju prodaju ili odu odmah.Qooler je napisao/la: ↑ned nov 24, 2019 6:19 pmMa nije bila užas...sve dok Zajmović nije ušao. Krpa i on najgori.Gola je napisao/la: ↑ned nov 24, 2019 6:07 pmNije islo, nismo zasluzili ni poraz a vala ni nerijeseno ikao smo zadnjih 20 minuta losi bili i taj zadnji utisak formira sliku kao da je utakmica bila uzas. Nije bilo toliko lose, al ovo se mora desiti svakom prije ili kasnije.
Eric, Zaim, Bogicevic, Stanic ispod prosjeka liga. Znamo svi da para nema, ali za titulu nam treba barem jedno pojacanje.
Bekovi i sredina izuzetno tanko, dohavizajte se ljudi dok smo jos u igri.
Zanimljiva je situacija pratiti kretanje igrača i postavljanje u odnosu na loptu. Koliko puta igrači Širokog bolje procjene kretanje i skok lopte. Zanimljivo je koliko mi idemo na silu, a osjećaja i filinga nema ni na mapi. Izuzev Štilića ono je sve ostalo kritično sa IQ...jedbostavno rečeno, krkani. To je najbolja riječ koja ih opisuje KRKANI.
Od onoliko šansi samo kvalitetan i teški KRKAN ne zna dat gol.
Recimo Krpić onaj Štilićev gol ne bi zabio ni iz stotog puta. On bi to nabio 99 puta na južnu tribinu.
Nema generalno filinga i bar prosječnog IQ u ekipi. Sve je fazon teretana, a mozak na paši. Ja bi uveo test inteligencije prije potpisivanja ugovora za bilo kojeg igrača.
Koliko para, toliko i muzike. Ovo je veceras moglo otici u potpuno drugom smjeru i ne treba biti radikalan, potrebno je par promjena u ekipi ali potpuni remont i pozdravljanje sa titulom u ovom trenutku je smijesno.