Glas Razuma je napisao/la: ↑ned nov 24, 2019 6:21 pm
Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned nov 24, 2019 6:16 pm
Glas Razuma je napisao/la: ↑ned nov 24, 2019 6:05 pm
Gospodine Osim, krug se zatvara. Otjerao si najbolje ljude u posljednjih 20 godina u Zeljeznicaru koristeci necasne radnje, cemu se mozes nadati? Da nas ima koji cemo na to biti mirni?
Dobro upamti: krug se zatvara, veoma brzo.
Moze neki drugi dan o ovome, barem sutra...ili na narednu domacu tekmu ili gostovanje ponesi trans pa iskazi to javno i povedi sve!
Al veceras nema zivaca za ovo, iako mi se gadi i Osim i svi oko njega zbog nacina i ulaska u klub..da, karma je kurva ali igrači su telad!
Veceras me je gospodin Osim dobro mogao cuti, a koliko sam cuo jos je bilo dosta skandiranja. On je shvatio da su ljudi bas nabrijani i sute samo zbog prvog mjesta, koje je veceras ponovo drugo. Nece ljudi jos dugo sutati, a novca svakako da nemamo.
Odahnucu kada trenutni trener bude bivsi, dok je on u Klubu lesinarenje Zeljeznicara je aktuelno.
Nije Amar doveo Krpića u Želju i Zajmovića.
Ja večeras ne krivim Amara, kao ni ranije za bilo koji bod. Muka je gledat KRKANA koji sa pet metara fata volej i koji bi otišao u aut.
Muka je gledat onog Zajmovića i KRKANLUK njegovog kalibra.
On i Mehremić bi bili nezaboravna kombinacija.
Mi onaj gol prvi Širokog ne bi dali ni za milion godina!!!
Znate li zašto?
Pa jer za onaj gol treba bit inteligentan, a ne KRKAN. Treba skužit let lopte i tempirat kretnju i sve to.
Stevanović hoće u dribling i nabije loptu da mu ni dva igrališta ne bi bila dovoljna.
Totalno odsustvo osjećaja, razmišljanja...