Kada je jedan sistem rada dobar, opstane. Sve ostalo je... Hvala svakome na svemu, ali niko ni blizu traga onog Želje kakvog ga mi idealiziramo....PlaviVlak je napisao/la: ↑čet okt 17, 2019 9:50 pmTo je već neistina. Ne možeš to reći nikako kada 20 godina od rata niko nije ništa ozbiljno pokrenuo vezano za stadion, a sada je to najljepši stadion u državi. Željo je postao pravi brend, dogovoreni su prenosibsa SK, ogroman broj sponzora, Umbro dresovi personalizovani...I onda kada neko uporedi Amara s nekim trenerom vi se upalite, a sada dođeš i relativizuješ sve što je urađeno u prethodnom mandatu. Nije bila idila, nikada nije ni bila, ali za sve ostale je bio drugi svijet i to su i igrači koji su igrali u vrijeme starih uprava i bili šampioni rekli, kao i legende Kluba.
Nije bila niti ce ikada biti.
Hvala bogu dragom pa mu nije Željo u pameti i nek mu nikad više i ne bude.DANAN je napisao/la: ↑čet okt 17, 2019 5:16 pmNe znam o cemu pricas.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet okt 17, 2019 4:51 pm![]()
gdje sam to rekao boga ti, Amar ih je doveo, sigurno iz najbolje namjere, ali avaj.
Po meni idealan scenario da se sad Miske pojavi sa ekipom i prodje na skupstini, Amar ionako ima ugovor takav da nece otici jos dugo, pa nek se krve oko nadleznosti![]()
ps. upucen si pa ako moze malo informacija, koja grupa ljudi se sprema uci u upravu, znam da je Amar kontaktirao i neke iz Misketove ekipe
Koja misketova ekipa....
Jedino sto znam da ta ekipa ne postoji niti je postojala.
Isto tako znam da se senad sada bavi skroz drugim poslom i da mu Zeljo nije trenutno u pameti.
Ustati pa spomenuti ime Senad, ako Bog da da se vrati i povede Zeljinu lokomotivu u dozivotnom mandatu.zfc je napisao/la: ↑pet okt 18, 2019 9:57 amHvala bogu dragom pa mu nije Željo u pameti i nek mu nikad više i ne bude.DANAN je napisao/la: ↑čet okt 17, 2019 5:16 pmNe znam o cemu pricas.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet okt 17, 2019 4:51 pm
![]()
gdje sam to rekao boga ti, Amar ih je doveo, sigurno iz najbolje namjere, ali avaj.
Po meni idealan scenario da se sad Miske pojavi sa ekipom i prodje na skupstini, Amar ionako ima ugovor takav da nece otici jos dugo, pa nek se krve oko nadleznosti![]()
ps. upucen si pa ako moze malo informacija, koja grupa ljudi se sprema uci u upravu, znam da je Amar kontaktirao i neke iz Misketove ekipe
Koja misketova ekipa....
Isto tako znam da se senad sada bavi skroz drugim poslom i da mu Zeljo nije trenutno u pameti.
Jel to neko igra sutra?teteac8684 je napisao/la: ↑pet okt 18, 2019 11:19 amI to što kažeš, baš previše pričamo o sutrašnjoj utakmici...
Takvi nesposobnjakovici otjerase najbolje ljude iza rata, to mi nikad nece biti jasno.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 18, 2019 11:42 amNije niko Amaru kriv što je doveo nesposobnjakoviće pa sada kritika na njih je i kritika na Amara![]()
Eo vidiš, odmah se tu nađu uvrijeđeni ovi poštovaoci lika i djela Amara pa onda oni najčešće pominju drugog lika tj. Senada.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet okt 18, 2019 11:48 amTakvi nesposobnjakovici otjerase najbolje ljude iza rata, to mi nikad nece biti jasno.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 18, 2019 11:42 amNije niko Amaru kriv što je doveo nesposobnjakoviće pa sada kritika na njih je i kritika na Amara![]()
Super razmisljanje....zfc je napisao/la: ↑pet okt 18, 2019 9:57 amHvala bogu dragom pa mu nije Željo u pameti i nek mu nikad više i ne bude.DANAN je napisao/la: ↑čet okt 17, 2019 5:16 pmNe znam o cemu pricas.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet okt 17, 2019 4:51 pm
![]()
Koja misketova ekipa....