Onda savez ima grešku..............
1. karton protiv Mladosti

2. karton protiv Zrinjskog

3. karton protiv Čelika

4. karton protiv Zvijezde 09

5. karton protiv Tuzla CItya

Onda savez ima grešku..............
Kod nas se u onom periodu ni Modric ne bi naigrao, a ko zna da li bi i sad...
Kazu da su pronasli neke oare koje su se djelile nekim firmama bez poziva i slicnih sranja, kako vec, tako nesto
ma samo opuštenovinston.cercil je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 4:53 pmpo tome sto ne ucis iz gresaka koje si napravio u 9 prethodnih kolabianco blu je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 3:49 pma po čemu si to zaključio?vinston.cercil je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 5:19 pmnista od titule ove godine, nemamo muda za titulu
vala nas i nisu nadigrali, ali otom potom ...avlami97 je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 6:04 pmVeć sam ranije pisao da Velež i Široki imaju manje bodova u odnosu na igre koje su pokazali. Zaslužena pobjeda Širokog. Nadigrali su nas, pitare i Zrinjski i osvojili samo 5 bodova. Velež također nadigrao nas, pitare i Zrinjski, a osvojio samo 1 bod.
Enes ima 5 kartona ukupno u ligi i nebi bilo lose da fasuje jedan kod Mileta. Ovako rizikuje protiv Mladosti da dobije zuti a trebat ce nam u Mostaru.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 6:32 pmSipa je dobio treći bar tako jučer neko spomenu
J.ebo te finansijska stabilnost!
U 18:00. Tako piše na eventu što je zvanična fb stranica podijelila
Mislim 20, Aladine dolazis li?
Moj Gavro bojiš se ti tog Aladina. Lafo kontaš da je utakmica u 8 ne bi li zakasnio i pravdao se senilnošću što nisi se susreo s njim
Moj hadžija ni termin utakmice više ne možeš da pogodiš.