Opet ce sinisa imati brzo krilo protiv sebe. Nadam se da ce fino izanalizirati borac.
Opet ce sinisa imati brzo krilo protiv sebe. Nadam se da ce fino izanalizirati borac.
Kaki su ostali kad je on prijateljstorm_raider je napisao/la:Ne postaje se prijatelj foruma tek tako.
Po rijecima Musije, on je na nekoj vrsti posudbe u MDK ne znam sta COMET kaze ali sumnjam da njega moze neko placati u PLavlami97 je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 5:43 pmFanimo je za sva naša krila izmislio fudbal. Prošao školu West Hama i igrao za U16, U17, U18 reprezentacije Engleske. U West Hamu se zadržao do 21. godine. Sada ima 25. Inteligentan i nadasve pravilno školovan igrač. Mislim da bi sa dobrom ekipom i na dobrom terenu pokazao sav svoj potencijal. Rado bih ga vidio u Želji.
Kospa je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 6:00 pmPo rijecima Musije, on je na nekoj vrsti posudbe u MDK ne znam sta COMET kaze ali sumnjam da njega moze neko placati u PLavlami97 je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 5:43 pmFanimo je za sva naša krila izmislio fudbal. Prošao školu West Hama i igrao za U16, U17, U18 reprezentacije Engleske. U West Hamu se zadržao do 21. godine. Sada ima 25. Inteligentan i nadasve pravilno školovan igrač. Mislim da bi sa dobrom ekipom i na dobrom terenu pokazao sav svoj potencijal. Rado bih ga vidio u Želji.
Uh kakav bi on napredak bio nasprem nasa trenutna krila. Amar bi od njega napravio igracinu u pravoj smisli te rijeci. Nadam se njemu ili Fanimu iz Mladosti. Obadvojica bi bila veliki upgrade.
To ne bi trebao bit problem. Samo trebamo počet pogadjati gol sa 2 i 5 metara. Uz to prići ozbiljno utakmici jer se neće samo od sebe ništa.RokElsner44 je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 5:53 pmMoramo traziti 3 boda u BL, jednostavno moramo! Imamo stilica, Krpica, bas mi je krivo nakon jucer. Sad sam opet pogledao izvjestaj,velika steta.
A znal Larse al eto ako laze vlasnik MDK lazem i ja. Kako i sta radi pojma nemamLARSSON je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 6:02 pmKospa je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 6:00 pmPo rijecima Musije, on je na nekoj vrsti posudbe u MDK ne znam sta COMET kaze ali sumnjam da njega moze neko placati u PLavlami97 je napisao/la: ↑ned sep 29, 2019 5:43 pmFanimo je za sva naša krila izmislio fudbal. Prošao školu West Hama i igrao za U16, U17, U18 reprezentacije Engleske. U West Hamu se zadržao do 21. godine. Sada ima 25. Inteligentan i nadasve pravilno školovan igrač. Mislim da bi sa dobrom ekipom i na dobrom terenu pokazao sav svoj potencijal. Rado bih ga vidio u Želji.![]()