Ja tebe zamisljam kao nekog lika koji se poslije ovog posta nasmijao i konta u sebi haha e jesam budala hehe. Sta ti je bolan kao moderator pisi postove prikladne tome.
Edit: nisi moderator koliko vidim ali svejedno neko i nesto si na ovom forumu
Ja tebe zamisljam kao nekog lika koji se poslije ovog posta nasmijao i konta u sebi haha e jesam budala hehe. Sta ti je bolan kao moderator pisi postove prikladne tome.
Ko je bolan trazio? Sta pises gluposti?El_Nino je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:40 pmTražili ste, gledajte!Zeljo je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:35 pmMislis 20 godina? Da je bogdo 4 godine, al lik se citav zivot bavi fudbalom i ne zna centriratPlava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:32 pmSvi oni što su dali aplauz, stručnjaci i majstori, to su isti što im je siniša strašan bek, borben, ma dani alves.. Jer se dva put drekne na sudiju u toku utakmice. Što dva put uleti i maše rukicama ko stalo mu je. Što ti nije stalo da naučiš centrirati i kretati se u ove skoro četiri godine?
To su isti stručnjaci koji mi prave ovdje kompilaciju Pavićevih poteza centaršuteva i slično?
Pun ih je ***** i na forumu.
Zato i jesmo u kurcu zato što nas svaki debil vuče za nos.
Svi ste zaboravili kakvi su bekovi i krila bili prije samo par sezona. Selimović i Bučan, Benjo čolić i Urdinov su magistri za ove. A da ne govorim o Bešliji ili o Mirku Radovaniću i Kvesiću.
E pa neka nam.
Žao mi je mene, a vi se patite ovo su vaši ljubimci i kapiteni.
Al' nek se mi istresemo po dvojici. Eto jedan nije igro, drugi je igro i odradio svoje.![]()
Joj Bozee
Ti se pati ti si tražio ovo i Aminovo.
Sad ti nekom držiš predavanja i uhvatio se dva igrača. Gdje su babukini drugovi, pojačanja babukina, ne znam kome bi dao veću ocjenu, Mehi, Mustafi, Dadi il Amaru.
Prso si izgleda pravo.
Sve je bilo super osim te yebene realizacije i realno vidio se pomak večeras.qwertz1921 je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:48 pmslazem se moj neki rezime :
- pobijedili bi sigurno da smo dali bar jedan gol znaci sigurna bi bila 3 boda
- igra fantasticna
- izmjene fenomenalne
- igraci fantasticni najbitnije je da su se borili i trebaju dobiti aplauz j... tri tacke pobjedu
- ovo je super nikada bolji nismo bili
- nema veze ako kiksamo u gostima i sljedecu vidi se pomak
Nek' nam postavi kompilaciju poteza Pavića da se userem od mašinerijePlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:47 pmJa tebe zamisljam kao nekog lika koji se poslije ovog posta nasmijao i konta u sebi haha e jesam budala hehe. Sta ti je bolan kao moderator pisi postove prikladne tome.
Može, čim se renderuje postavljam.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:50 pmNek' nam postavi kompilaciju poteza Pavića da se userem od mašinerijePlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:47 pmJa tebe zamisljam kao nekog lika koji se poslije ovog posta nasmijao i konta u sebi haha e jesam budala hehe. Sta ti je bolan kao moderator pisi postove prikladne tome.
Kud se nije držo karamtea i crnog pojasa, ko ga je prvi put vidio na turniru malog nogometa yebem li mu crno bijeli TV i fudbal što je pratioZeljo je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:35 pmMislis 20 godina? Da je bogdo 4 godine, al lik se citav zivot bavi fudbalom i ne zna centriratPlava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:32 pmSvi oni što su dali aplauz, stručnjaci i majstori, to su isti što im je siniša strašan bek, borben, ma dani alves.. Jer se dva put drekne na sudiju u toku utakmice. Što dva put uleti i maše rukicama ko stalo mu je. Što ti nije stalo da naučiš centrirati i kretati se u ove skoro četiri godine?
To su isti stručnjaci koji mi prave ovdje kompilaciju Pavićevih poteza centaršuteva i slično?
Pun ih je ***** i na forumu.
Zato i jesmo u kurcu zato što nas svaki debil vuče za nos.
Svi ste zaboravili kakvi su bekovi i krila bili prije samo par sezona. Selimović i Bučan, Benjo čolić i Urdinov su magistri za ove. A da ne govorim o Bešliji ili o Mirku Radovaniću i Kvesiću.
E pa neka nam.
Žao mi je mene, a vi se patite ovo su vaši ljubimci i kapiteni.
Al' nek se mi istresemo po dvojici. Eto jedan nije igro, drugi je igro i odradio svoje.![]()
Joj Bozee
bravo nisam mogao da se sjetim ko je odgovarao i branio Pavica. Garant na FM ima dobre ocjene pa je stekao postovanje strucnog staba forumasa!Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:50 pmNek' nam postavi kompilaciju poteza Pavića da se userem od mašinerijePlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:47 pmJa tebe zamisljam kao nekog lika koji se poslije ovog posta nasmijao i konta u sebi haha e jesam budala hehe. Sta ti je bolan kao moderator pisi postove prikladne tome.
hahahaha ofiraze moj boze sta na gg.ba Krunic i izjava ccc na sta smo spali hebem tiPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:50 pmŽeljo sve što je osvojio osvojio je s njim i želim mu puno sreće u nastavku", rekao je Krunić.
Dal' je pava igrač kartoteke il' ga je miske skautirao i aminovao?PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:53 pmbravo nisam mogao da se sjetim ko je odgovarao i branio Pavica. Garant na FM ima dobre ocjene pa je stekao postovanje strucnog staba forumasa!Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:50 pmNek' nam postavi kompilaciju poteza Pavića da se userem od mašinerijePlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:47 pm
Pa logicno da je njegova odgovornost, pa on je trener. Jok eto mi smo krivi sto oni igraju.igla je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:54 pmEvo, haj da ne budem pljuvač.
Haj konstruktivno sa poštovaocima lika i djela.
Možete li mi objasniti zašto Dado počinje, igra, bilo je šta u Želji? Debilčina nije igrala u Mladost DK. AMAR GA JE VRATIO.
Ako Siniša ne zna, ne može, debil je, zašto imamo na klupi Stanića, dakle goreg od njega, koji se popišao po klubu, ispao smrad?
Zašto nemamo boljeg štopera od Bogičevića?
Da ne idemo dalje. Jel ovo spada pod Amarovu odgovornost? Ili samo kad je dobro, onda je njegovo?
Nećeš dobiti nikad odgovor na ovo. Naravno.igla je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:54 pmEvo, haj da ne budem pljuvač.
Haj konstruktivno sa poštovaocima lika i djela.
Možete li mi objasniti zašto Dado počinje, igra, bilo je šta u Želji? Debilčina nije igrala u Mladost DK. AMAR GA JE VRATIO.
Ako Siniša ne zna, ne može, debil je, zašto imamo na klupi Stanića, dakle goreg od njega, koji se popišao po klubu, ispao smrad?
Zašto nemamo boljeg štopera od Bogičevića?
Da ne idemo dalje. Jel ovo spada pod Amarovu odgovornost? Ili samo kad je dobro, onda je njegovo?