Anketa za igraca utakmice, glasate za dvije opcije kao i prosle sezone
viewtopic.php?f=64&t=907
Gdje si bolan kupio?CURVA je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:22 pmJa kupio kartu djeciju za IstokfanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:05 pmSjetim se familije ovim u upravi. Cuj ukinuli kartu za djecu za istok, pa za dijete od 5 godina plaćam kao za sebe. A u vc nisu u stanju vodu pustiti. Fuj klošari raspali.
Ma bekovi su ne daj boze. I to sto kazes, ako si slucajni prije dva mjeseca napisao da je pavic karina, odmah govore ma ja, to jer ga je prosla uprava dovela ahahahha. Ma citava odbrana je katastrofa, pa Bogicevic kad god ke glavom izbijao, izbijao njihovim igracima. Sreca pa je borac los, al neka malo ozbiljnija ekipa xe nam kontre slozitiPlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:28 pmSamo Pavic ovaj igra u pm. Nedavno ga iskritikujem 15 postova i odgovora. Onaj centarsut na kraju je za otkaza momentalnog. Pa mater mu jeb.em ne zna centrirati unutrasnjim ali pokusava vanjskim glumi Quaresmu popisam mu se na kosu onu gadnu. Pricajte sta hocete Stana je za njega Zambrotta.
Inace Bojo odlican, Alispahic majstor i to se vidi. Veseli sam vukao ekipu prema naprijed ali dzaba kad ima 2 retardirana beka i jedno retardirano krilo uz sebe
Mislis 20 godina? Da je bogdo 4 godine, al lik se citav zivot bavi fudbalom i ne zna centriratPlava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:32 pmSvi oni što su dali aplauz, stručnjaci i majstori, to su isti što im je siniša strašan bek, borben, ma dani alves.. Jer se dva put drekne na sudiju u toku utakmice. Što dva put uleti i maše rukicama ko stalo mu je. Što ti nije stalo da naučiš centrirati i kretati se u ove skoro četiri godine?
To su isti stručnjaci koji mi prave ovdje kompilaciju Pavićevih poteza centaršuteva i slično?
Pun ih je ***** i na forumu.
Zato i jesmo u kurcu zato što nas svaki debil vuče za nos.
Svi ste zaboravili kakvi su bekovi i krila bili prije samo par sezona. Selimović i Bučan, Benjo čolić i Urdinov su magistri za ove. A da ne govorim o Bešliji ili o Mirku Radovaniću i Kvesiću.
E pa neka nam.
Žao mi je mene, a vi se patite ovo su vaši ljubimci i kapiteni.
Al' nek se mi istresemo po dvojici. Eto jedan nije igro, drugi je igro i odradio svoje.
Jok vala. Aplaudiraju oni koji hoće da vjeruju u ovo što se i po forumima prosipa, u pozitivu. Hoće da "vuku" Želju naprijed podrškom. Samo što se podrška mora nekako i zaslužiti.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:32 pmSvi oni što su dali aplauz, stručnjaci i majstori, to su isti što im je siniša strašan bek, borben, ma dani alves.. Jer se dva put drekne na sudiju u toku utakmice. Što dva put uleti i maše rukicama ko stalo mu je. Što ti nije stalo da naučiš centrirati i kretati se u ove skoro četiri godine?
To su isti stručnjaci koji mi prave ovdje kompilaciju Pavićevih poteza centaršuteva i slično?
Svi ste zaboravili kakvi su bekovi i krila bili prije samo par sezona. Selimović i Bučan, Benjo čolić i Urdinov su magistri za ove. A da ne govorim o Bešliji ili o Mirku Radovaniću i Kvesiću.
E pa neka nam.
Al' nek se mi istresemo po dvojici. Eto jedan nije igro, drugi je igro i odradio svoje.
Tražili ste, gledajte!Zeljo je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:35 pmMislis 20 godina? Da je bogdo 4 godine, al lik se citav zivot bavi fudbalom i ne zna centriratPlava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:32 pmSvi oni što su dali aplauz, stručnjaci i majstori, to su isti što im je siniša strašan bek, borben, ma dani alves.. Jer se dva put drekne na sudiju u toku utakmice. Što dva put uleti i maše rukicama ko stalo mu je. Što ti nije stalo da naučiš centrirati i kretati se u ove skoro četiri godine?
E pa neka nam.
Al' nek se mi istresemo po dvojici. Eto jedan nije igro, drugi je igro i odradio svoje.![]()
Joj Bozee
Slazem se od rijeci do rijeci!igla je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:39 pmSad malo ozbiljno.
1. Ne mogu navijati protiv Želje da je ***** trener, dakle nisam jedan od tih. Niti mi je Amar bio motiv za navijanje ikad. Ni Misimović. Ni Bog sa neba da siđe.
2. Da se pravim budala da bih se nekom dodvorio - nikad. Licemjere ne volim, ne mogu se aršini mijenjati kako je kome kurcu ćejf da bi se ego zadržao. Mislim mogu, ali očekujte ismijavanje.
Isti vi koji ste prizivali Amara ste imali puno pravo na to, slagao se neko sa vama ili ne. Isti vi sada motivišete ljude da budu i radikalniji nego što trebaju jer se držite svoje priče mimo svih logika, ubjeđujući druge da govno miriše. Samo izazivate revolt.
Ovo kurcu ne valja. Očekivali ste da će Amar biti bolji. To je istina. Nije bolji. Isti racku ko i prije. Ljudi koje je doveo sa sobom ublehe. Lako je slagati ljude, al ne možete sebe.
Ako zaista vidite pozitivno nešto u borbenom remiju protiv drugoligaša na Grbavici u prvom kolu u super atmosferi, te krivite Sabriju što je dao glupanu Boji čist drugi žuti, i mislite da je to prelomilo, onda ste totalno van realnosti kako bi služili jednom čovjeku.
Toliko. Kome smeta što se šprdam nek prijavi, blokira me ili sl. "Nije bio naš dan" ne pije vode i ne treba da pije vode.