Pa ocekuje se napredak u odnosu na proslu upravu, a prosla uprava nije izasla u evropu 2016 i 2019, a vecinu tih sezona su bili u klubu i dva puta borba za titulu, siguran sam da ce Amar bolji od tog bilansa bitEl_Nino je napisao/la: ↑pet jul 05, 2019 8:30 pmZašto lažeš?zeljeznicka21 je napisao/la: ↑pet jul 05, 2019 8:19 pmdosao je da popravi sportski segment i popravice ga, u 4 godine smo imali dva puta borbu za titulu i dva puta neizlazak u evropu, i siguran sam da ce Amarov bilans na kraju ovog mandata biti bolji od toga, Amar je ekspert za fudbal i siguran sam da ce to opet pokazati
Kakva dva neizlaska?
Ako si siguran da će bilans biti bolji a bolje od 2.mjesta je 1. Bar ja tako znam.
I u čemu je onda problem što se traži titula kad je došao da popravi sportski segment i ako si i ti ubjeđen da će tako biti?
Znamo mi da neće otići dok se ne namiri i vrati pare, ali je licemjerno ako ostane a nije ostvario cilj. A cilj si upravo i ti rekao.
Tako da..![]()
A cilj ce se ostvariti pa da svi zajedno slavimo yebem ga ja na kraju krajevi svi zivimo Želju