CURVA je napisao/la: ↑pet jul 05, 2019 8:32 pm
plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jul 05, 2019 8:25 pm
Cuj ovih navijaca covjeka a ne kluba... SMIJESNI STE.
MI SMO KLUB I HOCEMO DA KLUB OSVOJI DUPLU JER SMO DOSTA GRADILI IMAMO SVE NAJ INFRASTRUKTURU HOCEMO DUPLU ODMAH SAD KO STO JE I RECENO!
Upravo je suprotno protivnici Amara su navijaci odredjenih ljudi ili uprave . Imaju svi moji postovi za proslu upravu, imaju sve akcije u kojima sam ucestvovao, cak sam pozivao da se okupimo .Odlaskom najbolje uprave ja sam i dalje navijac Zelje i uvijek cu biti tu i uvijek cu dati podrsku a sretan sam sto je najtrofejniji trener tu i nadam se da ce sto duze ostati .
Sve je to super brate.
Ali, ali, ali
Hocu titulu evo, hocu duplu krunu ove godine prvenstveno jer je najavljeno da se pravi zaokret, primarno ce biti sportski segment, infrastruktura ce stat, super imamo dosta, napravili su ljudi sto niko nikad nije i nece.
Druga stvar sto je najavljeno tako, u onom smecarskom svrgavanju ljudi, prva stvar iza toga je bila titula iduce, a ni ova sezona nije iskljucena.
Najavili su pojacanja koja ce iznenaditi i navijace i medije. Ja ih ne vidim. I bez njih i sa njima i sa juniorima TITULA JE POD MORANJE!
Prije eto kako kazete je bilo previse gradnje, zapostavio se taj famozni sportski segment, evo sad **** gradnju, imamo sve, daj sad sportski segment, oni ljudi su sto su obecali u infrastrukturi napravili su, drugi dio su zeznuli, boze moj.
Evo ovi su obecali titulu, nisu rekli infrastrukturu, pa cekamo se na kraju sezone, eto mu citava sezona, ima pravo ko i svi, bujrum, MOLIM TE BOZE DA UZME TITULU. Da ne bude zabune, niko sretniji od mene, presisamo sve ostale papke, vratimo se u stilu, iducu sezonu jos jaci aBd.