Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 07, 2019 8:44 am

Dobro je sto ih ne dijelimo po nacionalnoj osnovi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

AdmirA
Kontakt:

uto maj 07, 2019 8:46 am

Napisa mi drug sljedeće: Savez nas ucjenjuje, traze da oni nabave i montiraju krov na istocnoj tribini a oni nama licencu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 07, 2019 8:47 am

AdmirA je napisao/la:
Napisa mi drug sljedeće: Savez nas ucjenjuje, traze da oni nabave i montiraju krov na istocnoj tribini a oni nama licencu.
Price za djecu, realno
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

uto maj 07, 2019 8:53 am

11plavih'92 je napisao/la:
pon maj 06, 2019 11:55 pm
Plava Porodica je napisao/la:
pon maj 06, 2019 7:00 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
pon maj 06, 2019 6:18 pm

Kae brat dan pobjede hahahahaha...
Evo znao sam da će se nakačiti neko.
E hajde ovako. Odgovorit ću tebi i drugima da mi se ne lijepe dalje.
Dan pobjede. Jašta je nego dan pobjede. Sa onim indijancima osvojili bi titulu 2119 otprilike. Sjebali sve žive odnose sa svima, srozali ime Želje u svakom kontekstu.
Ako ovi ne dobiju licencu, biće još jedan dan pobjede Želje kad odu.. Al ja sam im dao priliku, i ako ostvare europu kako na terenu tako i van njega, imaju cjelo ljeto i jesen da se popravimo na zelenom terenu što je PRIMARNO, te da bar postavimo krov na istok.
Ako ne ostvare europu, zapaliti ih treba. Doslovice.
Manite mi se misketa i ostalih nabijem ih na ku.rac, oni su ključni razlog što smo po 5 moždanih dobili radi finiša sezona..
Brao za ovo boldirano
Svi se prave ludi i zaboravljaju

Zaboravljaju kako su bivsi rampu spustili objektivnim novinarima Beganovog portala te nas je sa pravom pljuvao u uvlacio u septicku jamu. Nema vise toga gospodo, nista lose o Zelji se nece vise napisati. Blamaza sa licencom ce se predstaviti kao vizionarstvo. Mrljav fudbal kojeg gledamo je .... valjda tako treba jer je Curjuric skup hebo sliku svoju. Smanjenje broja gledalaca, sponzora, .... i to je OK

Nismo stali samo na Beganu. Sjetimo se prvog safa sa otvaranja sampanjca: zalutala ovcica Stana, njegovo Velicanstvo Muftic Ahmed ...
Nadalje, popravljamo odnose sa Savezom, sjeti se nedavnog saopstenja

Doduse u medjuvremenu samo anatemisali Bimbu. Jer ako cemo birati Violina ili Bimbo, Stope zna najbolje. Ko smo mi da o tome imamo svoj sud
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AdmirA
Kontakt:

uto maj 07, 2019 8:58 am

AsharaK je napisao/la:
AdmirA je napisao/la:
Price za djecu, realno
Vjerujem i ja da jesu. Samo da je dobijemo. A ako je dobijemo i bude utvrđeno da smo imali sve kako treba (na neki način) ja bi kao klub odma tužio Savez (Prvostepenu komisiju) za klevetu i rušenje ugleda kluba.
Zadnja izmjena: AdmirA, dana/u uto maj 07, 2019 8:59 am, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 07, 2019 9:01 am

AdmirA je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
AdmirA je napisao/la:
Price za djecu, realno
Vjerujem i ja da jesu. Samo da je dobijemo. A ako je dobijemo i bude utvrđeno da smo imali sve kako treba (na neki način) ja bi kao klub odma tužio Savez (Prvostepenu komisiju) za klevetu i rušenje ugleda kluba.
Iz tvojih usta u Bozije usi, lijepo je igrati Evropu na Grbavici. :)
Željezničar ante portas !

avlami97
Kontakt:

uto maj 07, 2019 9:16 am

Šiljka je trebalo otjerati, najkasnije, kada je propustio priliku da uloži prigovor na zatezne kamate Amara Osima. Što to nije učinjeno, kriva je stara uprava. Naravno, da je i mnogo ranije trebao biti otjeran, zbog svih svojih aferima, odnosno, on se nikada nije trebao ni naći u Klubu, a imajući u vidu njegove moralne i ljudske "kvalitete".

Nažalost Šiljak je samo kolateralna šteta u ovom momentu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 07, 2019 9:42 am

AdmirA je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
AdmirA je napisao/la:
Price za djecu, realno
Moguce jedino da im se izvinu 300 puta i kazu nece se vise nikada ponoviti iako mi nismo krivi, hvala vam sto nam saljete super sudije, sto nas zakidate, mi bas uzivamo u tome. Navijaci sto navijaju, ne znaju pravu pricu.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 07, 2019 9:46 am

Mi ako smo cisti i ako je sve uredno onda nas ne mogu ucjenjivati.

S druge strane, ako dobijemo sve dozvole od Opstine i ako je UEFA dala novac za krov, onda se direktno obratiti UEFI jer Savez vrsi opstrukcije.
P.S. zna li neko dokle se je doslo sa dozvolama za krov?
Alea iacta est!

storm_raider
Kontakt:

uto maj 07, 2019 9:47 am

Treba poslati izvinjenje Savezu sto nismo dobili licencu.

tm87alem
Kontakt:

uto maj 07, 2019 9:49 am

Btw da se nadovežem i ja sam čuo da nas savez ucjenjuje! Sad šta i kako to ne znam! Vjerovatno je vezano za Uefa pare i projekte, jer tako to hoda kod nas! Daj bože da su samo mahalske u što želim i hoću da vjerujem kao legalista! Sve najbolje i ne mislim da je hlađenje direktora priznanje greške! Ima tu i drugih stvari, aferima i tako to. Ipak, mislim da momentum nije bio dobar, ali valjda precjednik zna! Ako ne bude u pravu, radiće mu govnjiva motka, što reko Pantić. Duboko vjerujem u najbolju opciju za Želju i izlazak iz ovog začaranog kruga. Ima ona stara - dobra: KOGA JE MOLITI, NIJE GA KUDITI! Često me je mati ružila što sam radio suprotno od toga, pa nadrljam! šta ćete, mladost - ludost! Sad sa ove distance mnoge stvari bih drugačije uradio, ali godine prošle...; Mi zavisimo od saveza, htio to neko priznati ili ne, i već su neki pisali - PRIORITET SVIH PRIORITETA JE IMATI SVOJE LJUDE UNUTRA! Kako u vrhu, tako i u svim važnijim komisijama istog. Na tome već treba raditi i pripremati teren, ali nešto nisam siguran da je to ovima i u primisli, sad dok traje liga i dok je ova situacija oko licence. Ako se svađamo, gledaćemo ovo što sad gledamo, a krova nigdje! Otići će pare na nešto drugo, jer nam to mogu prirediti stručnjaci iz saveza. Za ovo nisam siguran kakve su procedure Uefe, jel im već naznačeno za šta idu pare ili savez čeka, pa može manipulisati ili ucjenjivati na razne načine. Neka me neko prosvijetli ko to bolje zna da mi bude lakše.

neroazzuro
Kontakt:

uto maj 07, 2019 10:14 am

Nikad neću zaboraviti njegov široki osmijeh nakon onog odlučujućeg poraza u Krupi prošle sezone.

Elegant
Kontakt:

uto maj 07, 2019 10:45 am

cipiripi je napisao/la:
uto maj 07, 2019 9:46 am
Mi ako smo cisti i ako je sve uredno onda nas ne mogu ucjenjivati.

S druge strane, ako dobijemo sve dozvole od Opstine i ako je UEFA dala novac za krov, onda se direktno obratiti UEFI jer Savez vrsi opstrukcije.
P.S. zna li neko dokle se je doslo sa dozvolama za krov?
Ja mislim da je u pitanju klasicno ugrađivanje u kompletan projeka od dozvola do tendera, realizacije. Mora svako da dobije dio kolaca u suprotnome nece nista ni biti.

Radi se o preko milion eura pomoci od UEFA-e.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 07, 2019 10:54 am

DANAN je napisao/la:
uto maj 07, 2019 7:50 am
pon maj 06, 2019 9:39 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
pon maj 06, 2019 8:57 pm

Klasicni onaj "daaaajjjjj titulu",je.bo sve ostalo,pa lafo sad nesto kritikuje...Tugo moja.Sad neces imati ni priliku za tih 5 mozdanih.Mozes gledati ekipu bez ikakve sekiracije,jer su go ku.rac na celu sa "spasiteljem".
Go ***** koji je megamix ostavio iza sebe.. Ni na termin ih ne bi zvao eto kakve su letve.
A kakvi su po tebi ovih 8 novih sto su dosli?
Koliko sam upratio megamixovi su donijeli pobjedu neki dan.
Sigurno za jednu nulu jeftiniji od nefunkcionalnih megamixovih.
Koja je razlika?
Pa na poziciji smo koju smo morali naknadno postaviti za cilj. A ušli smo u sezonu da budemo prvi. O rupama na pozicijama ne treba ni pričati. A htjeli smo kao nešto mi..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 07, 2019 10:58 am

Cisto skidanje krivice sa sebe je ovo pustanje te price o ucjeni saveza....
Sta vam vam je ljudi dragi malo se urazumite.
Ove godine je nas savez zapalo da ima monitoring od strane uefe,na izdavanje licenci....
Ko ce se normalnam time baviti.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 07, 2019 10:59 am

P.P.
smijesno sviju mi...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 07, 2019 11:04 am

DANAN je napisao/la:
uto maj 07, 2019 10:59 am
P.P.
smijesno sviju mi...
Ma meni nije smješno druže..
Možda i bude jednog dana kad budemo na vrhu tabele.. A da se nakon 10.kola halalimo od titule je znak da smo baš zaglibili..
E sad u kojem je to periodu bilo? Oktobar otprilike..
E oni megamixoci što su riješili tu utakmicu neki dan su bili dio te ekipe.. Porazi za porazom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto maj 07, 2019 11:12 am

uto maj 07, 2019 10:54 am
DANAN je napisao/la:
uto maj 07, 2019 7:50 am
pon maj 06, 2019 9:39 pm

Go ***** koji je megamix ostavio iza sebe.. Ni na termin ih ne bi zvao eto kakve su letve.
A kakvi su po tebi ovih 8 novih sto su dosli?
Koliko sam upratio megamixovi su donijeli pobjedu neki dan.
Sigurno za jednu nulu jeftiniji od nefunkcionalnih megamixovih.
Koja je razlika?
Pa na poziciji smo koju smo morali naknadno postaviti za cilj. A ušli smo u sezonu da budemo prvi. O rupama na pozicijama ne treba ni pričati. A htjeli smo kao nešto mi..
kad smo kod para i nula....razlika je u tome, sto ja ZA SVOJE PARE ne zelim gledati Stanica egzistenciju i njemu slicne.
a gledat cu ih sve dok imam godisnju kartu, a to je jos malo.

znas kad ce dobiti 1 KONVERTIBILNU MARKU od mene za njegovu egzistenciju!?
NIKAD!!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

storm_raider
Kontakt:

uto maj 07, 2019 11:13 am

Samo u onom clanku na radiosarajevu fulili su. Nije 300 000 nego 30 000.

AdmirA
Kontakt:

uto maj 07, 2019 11:26 am

Sve dok na utakmice Želje budete dolazili ili ne dolazili zbog nekoga ili nekih imat ćemo ovakvu situaciju. Nikad u životu nisam došao na utakmicu Želje , bilo vani ili u našoj dolini radi nekoga unutar kluba ili zbog nekog na terenu. Dolazio sam zbog Želje, zbog naše raje na tribinama, zbog porodične tradicije i želje unutar sebe da se što prije vratim i osjeti onaj miris Grbavice, i da zadovojim sebe svoje emocije.

Zato ne prdite i ne dijelite se , nego se udostojite i stanite uz Klub ma ko da je u njemu, jer samo smo MI ŽELJO !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.

Prijava