11plavih'92 je napisao/la: ↑pon maj 06, 2019 11:55 pmBrao za ovo boldiranoPlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 06, 2019 7:00 pmEvo znao sam da će se nakačiti neko.
E hajde ovako. Odgovorit ću tebi i drugima da mi se ne lijepe dalje.
Dan pobjede. Jašta je nego dan pobjede. Sa onim indijancima osvojili bi titulu 2119 otprilike. Sjebali sve žive odnose sa svima, srozali ime Želje u svakom kontekstu.
Ako ovi ne dobiju licencu, biće još jedan dan pobjede Želje kad odu.. Al ja sam im dao priliku, i ako ostvare europu kako na terenu tako i van njega, imaju cjelo ljeto i jesen da se popravimo na zelenom terenu što je PRIMARNO, te da bar postavimo krov na istok.
Ako ne ostvare europu, zapaliti ih treba. Doslovice.
Manite mi se misketa i ostalih nabijem ih na ku.rac, oni su ključni razlog što smo po 5 moždanih dobili radi finiša sezona..
Svi se prave ludi i zaboravljaju
Zaboravljaju kako su bivsi rampu spustili objektivnim novinarima Beganovog portala te nas je sa pravom pljuvao u uvlacio u septicku jamu. Nema vise toga gospodo, nista lose o Zelji se nece vise napisati. Blamaza sa licencom ce se predstaviti kao vizionarstvo. Mrljav fudbal kojeg gledamo je .... valjda tako treba jer je Curjuric skup hebo sliku svoju. Smanjenje broja gledalaca, sponzora, .... i to je OK
Nismo stali samo na Beganu. Sjetimo se prvog safa sa otvaranja sampanjca: zalutala ovcica Stana, njegovo Velicanstvo Muftic Ahmed ...
Nadalje, popravljamo odnose sa Savezom, sjeti se nedavnog saopstenja
Doduse u medjuvremenu samo anatemisali Bimbu. Jer ako cemo birati Violina ili Bimbo, Stope zna najbolje. Ko smo mi da o tome imamo svoj sud
Vjerujem i ja da jesu. Samo da je dobijemo. A ako je dobijemo i bude utvrđeno da smo imali sve kako treba (na neki način) ja bi kao klub odma tužio Savez (Prvostepenu komisiju) za klevetu i rušenje ugleda kluba.
Iz tvojih usta u Bozije usi, lijepo je igrati Evropu na Grbavici.
Moguce jedino da im se izvinu 300 puta i kazu nece se vise nikada ponoviti iako mi nismo krivi, hvala vam sto nam saljete super sudije, sto nas zakidate, mi bas uzivamo u tome. Navijaci sto navijaju, ne znaju pravu pricu.
Ja mislim da je u pitanju klasicno ugrađivanje u kompletan projeka od dozvola do tendera, realizacije. Mora svako da dobije dio kolaca u suprotnome nece nista ni biti.cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 07, 2019 9:46 amMi ako smo cisti i ako je sve uredno onda nas ne mogu ucjenjivati.
S druge strane, ako dobijemo sve dozvole od Opstine i ako je UEFA dala novac za krov, onda se direktno obratiti UEFI jer Savez vrsi opstrukcije.
P.S. zna li neko dokle se je doslo sa dozvolama za krov?
Sigurno za jednu nulu jeftiniji od nefunkcionalnih megamixovih.DANAN je napisao/la: ↑uto maj 07, 2019 7:50 amA kakvi su po tebi ovih 8 novih sto su dosli?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 06, 2019 9:39 pmGo ***** koji je megamix ostavio iza sebe.. Ni na termin ih ne bi zvao eto kakve su letve.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon maj 06, 2019 8:57 pm
Klasicni onaj "daaaajjjjj titulu",je.bo sve ostalo,pa lafo sad nesto kritikuje...Tugo moja.Sad neces imati ni priliku za tih 5 mozdanih.Mozes gledati ekipu bez ikakve sekiracije,jer su go ku.rac na celu sa "spasiteljem".
Koliko sam upratio megamixovi su donijeli pobjedu neki dan.
Ma meni nije smješno druže..
kad smo kod para i nula....razlika je u tome, sto ja ZA SVOJE PARE ne zelim gledati Stanica egzistenciju i njemu slicne.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 07, 2019 10:54 amSigurno za jednu nulu jeftiniji od nefunkcionalnih megamixovih.DANAN je napisao/la: ↑uto maj 07, 2019 7:50 amA kakvi su po tebi ovih 8 novih sto su dosli?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 06, 2019 9:39 pm
Go ***** koji je megamix ostavio iza sebe.. Ni na termin ih ne bi zvao eto kakve su letve.
Koliko sam upratio megamixovi su donijeli pobjedu neki dan.
Koja je razlika?
Pa na poziciji smo koju smo morali naknadno postaviti za cilj. A ušli smo u sezonu da budemo prvi. O rupama na pozicijama ne treba ni pričati. A htjeli smo kao nešto mi..