Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 1:29 pm
kvalitet je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 1:07 pm
Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 12:39 pm
Pa booooolaaaan ovi su ti i blokirali račuuuuun.
**** majku jeste li vi normalni više sa tim pravdanjem. Amar blokirao račun a Šiljak nije kurcem makao da pošalje zalbu, kao što je i zakasnio da isplati petrovića.
MOLIO BIH RAJU DA NE SPINUJE I DA PRESTANE OPRAVDAVATI NESPOSOBNOST OVE UPRAVE. OVO JE SVE SMEĆE I ŠLJAM SEM g. BADŽAKA i djelimicno Amara.
A gdje ja to pravdam? Pa napisao sam da, ako ne bude licence, trebaju ići zbog nesposobnosti. Jasno je. Samo sam dodao još neke stvari koje su u vezi s licencom, ali koje apsolutno ne opravdavaju ove. Druga je stvar što ja na mandate svih pokušavam gledati što objektivnije, a što to nekima smeta, to je drugi par rukava. Sve što sam napisao stoji i, evo, opovrgni me, nemam ništa protiv. Dokaži da nisam u pravu.
Niko ne spori da je prošla uprava ostavila dugove al nam je ostavila i stadion na kome igra i reprezentacija a uz to su plaćali i stare dugove i redovno izmirivali sve obaveze. Ovi ti za 6 mjeseci uzmu dva kredita samo za redovno poslovanje uz prihode novca koje je i alkos na sskupštini nabrojao.
Koliko po tebi sad vrijedi stadion a koliko je vrijedio prije starih. Ja mislim da mu je vrijednost povećana za 10ak mil.
Prošla uprava nije ostavila ni peti dio duga od tih 10 mil.
Jbg ja sam i proslu upravu kritikaovao zbog sportskog segmanta ali su u ostalom bili nenadjebivi.
Ovi sad su samo ublehe budžetske. Šta ćemo ako i Badžak ode ko ce nam ostati. Fucking Pešto i Džindo sa vrlim "prešjednikom".
Ili smradom koji kaže da je Grbavica hrpa betona.
Drug, vidi ovako. Ako poredimo dvije upravljačke strukture, naravno da je Senadova miljama ispred, iako su ovi kratko tu. Ako ne bude licenca, to je, bukvalno, smak svijeta. To im se ne smije oprostiti.
ALI... Senadova struktura nije bila dovoljno dobra. Nije to samo zbog rezultata, druga mjesta i Kup ne moraju nužno biti loši, ali je bilo vidljivo da nikakav napredak u sportskom segmentu nisu ostvarili, štaviše nazadovali su. A, realno, to jeste najbitnije. Mi jesmo tražili Amara, ali oni nisu trebali njega dovesti. Da je Miske izvalio pare i doveo nekog priznatog trenera (kao Kek naprimjer, neko u tom rangu) danas bi se vjerovatno druga priča pričala. Ali ne, doveo se Krčmarević, pa se vrati Odović, Bešlija jedan postane SD... Malo sam odlutao, ali s razlogom, jer ove stvari zaboravljamo.
Generalno, nemamo mi drugačije mišljenje uopće. I ja skidam kapu Senadu za neke stvari (to što si nabrojao), hvala mu/im, a ove sada kritikujem, ali treba pisati argumentirano. Vraćali su se dugovi, sve to stoji, ali iza tebe ostanu dugovi druge vrste, neisplaćene plaće, blokiran račun, a ti si došao na neke milione kako Gredić kaže. Pa, nije pošteno ni to. Bez obzira na stadion i sve. Red je bio da se neke pare ostave "u kasi", zar ne? Da ne spominjem opet to što se uopće nije došlo na sjednicu Skupštine.
Eh, sad, ako kritikujem prošlu strukturu, ispade da pravdam ove sad. Gluho i daleko bilo. Ove otvoreno kritikujem i pozivam ih da daju ostavke ako ne bude licence. U mojoj glavi podjela ne postoji, kod većine vas postoji. Razumite i nas koji gledaju malo drugačije na sve.